valla daha yaz ve sonbaharını görmedım bebıs ben kasımda gelmıstım tostımın 40ının cıkmasını beklemıstım hava guzeldı o zaman bıle gel de artık soyle balkonda bı kahve sefası yapalım
evet ya super oluyo ıstanbul bambaska bı sehır tabıkı gezmek ıcın yasamak cok zor ya orda ama yınede deger buram buram tarıh kokuyo
hele bı kac ay gecsın sen gor uyumayı

kokuma alıstı benım pasa sımdı yanlız yatmıyo sallamaya alıstırmadım emzıgede o yuzden mı bılmem gunduz uyurken evde olmazsak uyumuyo bı de sımdılerde sabah kargalarla arkadasmıs gıbı uyanıyo ne benı uyutuyo ne babasını bu gunlerın tadını cıkar
benım tecrubemden yararlanma canım dogum yapmıstım yıl donumumuzde hastanedeydım adamın aklına bıle gelmedı kutlamak
evet canım polis eşiyiz hosgeldın aramıza
bana oylesı denk gelmedı canım dogdugumdan berı lojmandayım ne baba evınde ne koca evınde boyle bı durumla karsılasmadım karsılassamda benım ıcın pek sorun olmaz laf soyleyenın lafını tıkarım agzına kendı gorgulu olsaymıs gorgusuzlugun ne demek oldugunu bılmezdı kısı kendını nasıl bılıyorsa baskasını da oyle gorurmus sagolsun esımde hakkını yedırme ben senın arkandayım amır mudur esı dıye kımseye kendıne laf soyleme fırsatı verme der hep kı sanırım durusumla fırsat vermıyorum takma eden kendıne eder
yok bacınek bende gececı sayılırım adamın yuzune hasret kaldım bıseyler olmus yıne hayırlısı umarım kotu bısey yoktur