Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşimde baktıda bize çıkmamış yaaa pis komser göndermiyo biziii
slm kızlar maraş çıktı bizede çok şükür inş. ordada iyi bir yere verirler yoktu değilmi bu topikte maraşta oturan...
arkdaşın birine şırnak , bayan ark. birinede tunceli çıkmış![]()
hayırlı olsun canımewt kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr isatanbuldayıııııııııııııııııııııız hayırlı olsun herkese
evetttt şimdi dr bey sölediklerini aktarıyorum![]()
![]()
çok şükür oglusum iyiydi yüzünü eliyle kapamıştı bense sabahtan beri yalvardım oglum nolur bu defa yüzünü göster bize die ama neyse buna sükür gördük yinede
dr bey hersey yolunda ama biraz önden gidiyo simdiki kilosu felan yerinde biraz iri bi bebk olucak sanırım dedi bende gece yarısı sancı tuttugunu felan söledim oda melike hanımcım normal olur dedi şimdi kendisi izne cıkıcak temmuz 2-10 arası yokmus ben yokken sen iyice fenalaşırsın napalım dedi bende hocam ozaman gitmeden alın bebegimi dedim tamam kuzum öle yapalım dedi pazartesi tekrar gel nst.ne felan bakalım ona göre karar verelim dedi sanırım ayın sonunda dogum yapıcam canlarım tamda normale dönüşmüşken tekrar sezeryana maruz kaldım sanırım ama kendimide yıpratmak istemem dogrusu hakkımızda hayırlısı olsun artık saglıcakla gelsinde kuzucum katlanırız dikiş acılarına felan ama bi a için annelige hazırmıyım acaba die düşünmeye basladım buda ayrı bi duygu olsa gerekrabbim isteyen herkese nasip etsin inşş bu güzel duyguyu dualarım sizinle sizde bize dua edin olurmu canımsınız
![]()
![]()
![]()
ayy canım benim inşşş rabbim hayırlısıyla sizede nasip eder hayırlı evlatlar verir kuzuşumm![]()
![]()
![]()
![]()
Yeni yerleriniz hayırlı olsun arkadaşlar
merhaba ben polis eşiyim bugun tayınımız acıklandı ve tokat çıktı varmı tokata tayini çıkan yada oralrda bulunan
varmı tunceli yolcusu tuncelideyim izmire gidiyorum
hanımlar hayırlı olsun yeni yerleriniz ...
hayırlı olsun canım maraş ı çok istiyordun zaten Allah gönlüne göre vermiş tabi torpil yaptırmadıysanız![]()
acaba tokatın neresinde polis eşi mi oda?inş. inş. bi kızım olsun istiyorum hayırlısıyla Rabbim herkese gönlüne göre versin...
Saol gülüm
Hayırlı olsun benim arkadaşım geçen sene gitmişti tokata ve çok memnun
Hayırlı olsun, Arkadaşımın şarkı tunceliye çıktı inş. orda güzel bir birime verirler
e yani şimdi kem küm anladın sen onu :))
acaba tokatın neresinde polis eşi mi oda?
polis eşi olmak gerçekten zo yaa
merhaba canımmm hayırlısı olsun hakkınızda canım benimmerhaba ben polis eşiyim bugun tayınımız acıklandı ve tokat çıktı varmı tokata tayini çıkan yada oralrda bulunan
izmirrr yolcusu kalmasınnnnnnnvarmı tunceli yolcusu tuncelideyim izmire gidiyorum
ayyy neee güzelllll benim memleketime 2saatçikkkk.sizin içinde hayırlı olsun canımın içibursaya gidiyoooosss![]()
ewt kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr isatanbuldayıııııııııııııııııııııız hayırlı olsun herkese
benim eşimde baktıda bize çıkmamış yaaa pis komser göndermiyo biziii
slm kızlar maraş çıktı bizede çok şükür inş. ordada iyi bir yere verirler yoktu değilmi bu topikte maraşta oturan...
arkdaşın birine şırnak , bayan ark. birinede tunceli çıkmış![]()
evetttt şimdi dr bey sölediklerini aktarıyorum![]()
![]()
çok şükür oglusum iyiydi yüzünü eliyle kapamıştı bense sabahtan beri yalvardım oglum nolur bu defa yüzünü göster bize die ama neyse buna sükür gördük yinede
dr bey hersey yolunda ama biraz önden gidiyo simdiki kilosu felan yerinde biraz iri bi bebk olucak sanırım dedi bende gece yarısı sancı tuttugunu felan söledim oda melike hanımcım normal olur dedi şimdi kendisi izne cıkıcak temmuz 2-10 arası yokmus ben yokken sen iyice fenalaşırsın napalım dedi bende hocam ozaman gitmeden alın bebegimi dedim tamam kuzum öle yapalım dedi pazartesi tekrar gel nst.ne felan bakalım ona göre karar verelim dedi sanırım ayın sonunda dogum yapıcam canlarım tamda normale dönüşmüşken tekrar sezeryana maruz kaldım sanırım ama kendimide yıpratmak istemem dogrusu hakkımızda hayırlısı olsun artık saglıcakla gelsinde kuzucum katlanırız dikiş acılarına felan ama bi a için annelige hazırmıyım acaba die düşünmeye basladım buda ayrı bi duygu olsa gerekrabbim isteyen herkese nasip etsin inşş bu güzel duyguyu dualarım sizinle sizde bize dua edin olurmu canımsınız
![]()
![]()
![]()
sen gel yeter ki kusummm pasta börek olmasın güler yüzün olsun yetersapolun kızlar beğenmenize sevindimmmmm
kuşum bende o rengi çok sevdim ama benim mobilyalar siyah beyaz onlara uydurmak zorunda kaldımmm ondan renkleri öle değiştirdimm ama bak çok güzel olacak oturcez birlikte o koltukalrın üstünde kuzumn birde zigon sehpa aldım 3 lü kırmızı siyah beyaz renkte onlarda sana pastalar börekler yapacam ben daha ooooooo
var var olmamı kankilerim geliyo hakkariden aslında 3 tane arkadasım gelıyo ama 2si kankimdi gelsinler o zaman gırgır samatakuşum bizim yanımıza gelen yok heralde dimi tercihlerde yapan oldumu
iyi teyzesi ellerinden öper sen neler yapıyosunselam melikem nasıl oldun ohhh yarasın tostlar oğluşunaçatlaklar için birşey diyemeyeceğim tecrübeli arkadaşlar biliyordur sağlıcakla kal bitanem
selam canım nasılsın?
selam iilik sen nasılsın?
merhaba çerkeskızı naber nasılsın oğluşun napıyor![]()
anem anem memleketine bide hadi gözün aydın canım yolculuk ne zamanbursaya gidiyoooosss![]()
ayyyyyyyy cok sevındım canım ya hem tayın cıkmadıgına hemde süprüzünebu arada bizde urfada kaldık çıkmadı tayinnn
bugün eve geldim yatağımın üstünde bi demet çiçek ve hediye paketi...çiçek te bi not düşünemediğimi sanmıştın süpriz yapmak istedim
çok mutlu oldum beni çok üzdü ama tam unutmuşken süpriz yaptı....bi de ayakkabı almışş![]()
canım benim çok sevdigim bi ablam orda polis eşi eger yardıma ihtiyacın olursa söleyim bi bana söle sen olurmu hayırlı olsun güle güle gidin inşşmerhaba ben polis eşiyim bugun tayınımız acıklandı ve tokat çıktı varmı tokata tayini çıkan yada oralrda bulunan
güle güle gidin inşş canım hayırlı olsunvarmı tunceli yolcusu tuncelideyim izmire gidiyorum
dogru söeldin vallaa kuzusummemir kaan istediği kadar kapatsın yüzününasılsa doğunca görecekler çok utangaç mı olacak yoksa....hayırlısı canım inşl sağ salim eline alırsın oğluşunu
rabbim güzel gönlünüze göre versin inşş canım bizde kız istemiştik oglumuz oldu hakkımızda hayırlısı bölemiş saglık olsun ama ben ne istedigiysem hep tersi oldu şimdiden sölimminş. inş. bi kızım olsun istiyorum hayırlısıyla Rabbim herkese gönlüne göre versin...
Saol gülüm
Hayırlı olsun benim arkadaşım geçen sene gitmişti tokata ve çok memnun
Hayırlı olsun, Arkadaşımın şarkı tunceliye çıktı inş. orda güzel bir birime verirler
e yani şimdi kem küm anladın sen onu :))
hemde nasıl canım bunu yasayan bizler çok iyi bilirpolis eşi olmak gerçekten zo yaa
güle güle git canım hayırlı olsunbursaya gidiyoooosss![]()
evet kusumm eger temmuzun 1.de istersem olursa dr bey.ede uyarsa tam 17 günümüz var ayy inşş tatlısım benim arrtık güzel haberleri sizden bekliyoruzz senden aysenimden emsalden rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa ve en hayırlı zamanda inşşş dualarım hep sizinle doguma gidince de hep dua edicem sizegözün aydın cnm
sevmiyomusun cnm istanbulu???? hakkınızda hayırlısı böyleymiş..
cnm hayırlı olsun maraşta arkadaşım var çok güzel burası diyo....diğer arkadaşlarının da Allah yardımcısı olsun...
cnm desene çok daha az kaldı emir kaanın gelişine...hadi hayırlısıyla doğsun da sevsin onu teyzoşları
kendini yıpratıp kasma cnm ya bi bakıcaksın oğluşun kucağında....
bu arada bizde urfada kaldık çıkmadı tayinnn
bugün eve geldim yatağımın üstünde bi demet çiçek ve hediye paketi...çiçek te bi not düşünemediğimi sanmıştın süpriz yapmak istedim
çok mutlu oldum beni çok üzdü ama tam unutmuşken süpriz yaptı....bi de ayakkabı almışş![]()
bu arada bizde urfada kaldık çıkmadı tayinnn
günaydınnn balım nasılsınnnnn?ohh ohhh filimler falan izlenmiş ne güzellllgünaydın kızçelerrr
dün aksam gelemedimm eşim film izleyelim dedi ask tesadüfleri severi izledik ama ben uyuyakalmışım sonunu hiç hatırlamıyom cünkü
amann hamilelik böle bişi işte eski ben olsaydım gece hemen uyuyamazdım ki eşim soruyo uyuyomusun sen yooo gözümü dinlendiriyom canımderken pat gitmişim
![]()
![]()
![]()
günaydınnn balım nasılsınnnnn?ohh ohhh filimler falan izlenmiş ne güzellll
bebiş doğuncada hep uyumak isteyeceksin bebeğim uykusuz kaldıkça ama olsun o bile ayrı güzellll...meloş teyzesi oğlum artık kahkahalar atıyo normalde çok gülüyo tamammı ama ilk defa akşam naasıl büyük insan gibi kahkaha atıyo şaşırdık kaldık bizde gülüyoruz biz güldükçe daha çok abartıyto tabiki sıpa
eşim dedi çatlıcak çocuk neden bu kadar çok gülüyo okudu üfledi falan derken taha beni gördümü başlıyo kahkahaya hiç konuşmuyorum yüzüne bakıyorum yıkıyo evi gülerken sesi çınlıyo resmen eşim dedi sen biraz uzak dur çocukdan seni gördükce gülüyo çatlayacak falan derken sonra normale döndü yaaa
![]()