• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selamlarrr canlarımmm nasılsınızzz bakalımmm????bende daha yeni girebildimabim izine gelmişti eşiyle banada geldiler gezmekten fırsat bulamadım girmeye azıcık gezdirek dimi :16:

selamlarrr canlarımmm nasılsınızzz bakalımmm????bende daha yeni girebildimabim izine gelmişti eşiyle banada geldiler gezmekten fırsat bulamadım girmeye azıcık gezdirek dimi :16:

ooo ne güzel iyi yapmışsınız canım bende gezmek istiyorum ist. gitmeden gitmediğim yerlere gitmek istiyorum bakalım gidebilecekmiyim bugün tencere takımımı yıkayıp kutuladım. ayakkabıları kutuladım gerçi bir kutu daha var kutulanacak. Oturma odasında kanepenin altındakilerini hurçladım. yeni oturdum çok yoruldum zormuş ev taşımak....

benimkinin derdi belli oldu nakitimiz bitmek üzereymişş :53::53::53:

:53:

merhabalar iyi akşamlar ....

ooo ne güzel iyi yapmışsınız canım bende gezmek istiyorum ist. gitmeden gitmediğim yerlere gitmek istiyorum bakalım gidebilecekmiyim bugün tencere takımımı yıkayıp kutuladım. ayakkabıları kutuladım gerçi bir kutu daha var kutulanacak. Oturma odasında kanepenin altındakilerini hurçladım. yeni oturdum çok yoruldum zormuş ev taşımak....

naber nasılsın taşınma telaşı başlamış Allah kolaylık versin canım ....boşuna demiyorlar tayinciyseniz çok eşya almayın diye :34::54:....istanbuldan gitmeden keyfini çıkart gez tabi bol bol bir daha ne zaman gelebilceksin değil mi istanbula....

Son düzenleme:
sizlere de günaydınnn nasılsınız bakim napcaksınız bugün ben evdeyim biraz evi topliycam solunumu görseniz göçtü gidiyo zaten göçecek :9:
canım biz de dün gezdik aksama da arkadaslar vardı misafir allah kolaylık versin sizee :34:
cnm bana kalsa burda emekli olsun kocam...urfalıyım ben......

günaydın canlar nasılsınız?

oo bugün izinlisin demek sende mi 3+1 çalışıyon cnm? yavaş yavaş yaparsın cnm nolcak...
slm sekerrrr :80:
ayy benim işyeri berbat durumda sabah sabah gerginlik,ev desen zaten bilşiyorsunuz şu seçimden dolayı nişanlımlada konuşamıyoruz konuşamadıkça geriliyoruz benim aram yok onnula konuşabilsek böle bağıracam:95::95::95::95: patlayacak bomba gibiyimmm desem yeridir:84::84::84::84::84::84:

birde bu yetmezmiş gibi bindallımı yapan firmanın iflas ettiğini öğrendim offffffffffffffffffffffffffff:41::41::41:
desene herrsey üst üste gelmeye devam ediyo kuzum yaa üzüldüm canım inanki inşş hersey cok güzel ve yolunda giderrr :38:
selam kızlar
meloşum sanada kolay gele bacım iyi yapmış eşin zaten doğurdun doğuracan
senlen ben misafir konusunda sınır tanımıyoruz resmen tekke misali :52:

sarıbeybi kalabildiğin kadar kal canım bende öle yapıyorum :9::9:

caponum son dönemler s,nir stres tavan yapmış durumda olur zaten aman dikkat et çatmayın birbirinize :1:

emsalsiz kolay gelsin canım toplanmak ne zor iştir offf :31::31:
aynen kusummmm :39: :60: :60:
gözün aydın tatlım benimm :38:
kızlaaaaaaaaaaaaar slm nasılsınız tayinciler toparlanmaya başladınız mı bizimkiler ev arıyo:32:
slm tatlımm :80:
merhabalar iyi akşamlar ....

naber nasılsın taşınma telaşı başlamış Allah kolaylık versin canım ....boşuna demiyorlar tayinciyseniz çok eşya almayın diye :34::54:....istanbuldan gitmeden keyfini çıkart gez tabi bol bol bir daha ne zaman gelebilceksin değil mi istanbula....

slm kusummm :80:

benimkinin derdi belli oldu nakitimiz bitmek üzereymişş :53::53::53:

ahh kolay değil valla para dayanmıyo alış verişe...Allah kolaylık versin..

cnm kolay gelsin..gitmeden gez toz enişte seni gezdirsin accık...

günaydınlarrr

meloşum yavrimmm nasılsın bakam :48::48::48:

günaydınnnn nasılsın bittimi temizlik???

merhabalar iyi akşamlar ....naber nasılsın taşınma telaşı başlamış Allah kolaylık versin canım ....boşuna demiyorlar tayinciyseniz çok eşya almayın diye :34::54:....istanbuldan gitmeden keyfini çıkart gez tabi bol bol bir daha ne zaman gelebilceksin değil mi istanbula....

bende öyle düşünüyorum eşim temmuzun ilk haftası izin alıyor bende o zamana kadar zaten evi toplamış olurum temmuzdan sonrada gezmek istiyorum valla dediğin gibi bidaha yolumuz düşmez buralara gerçi dönüşte bursa olsun istiyorum bursa olursa idoyla çok yakın istanbul...

günaydın sekerlerrrrrr :16:

canım biz de dün gezdik aksama da arkadaslar vardı misafir allah kolaylık versin sizee :34:

oh oh ne güzel yapmışsın gez canım tadını çıkar şu mevsim tam gezilecek gibi hava hala seri iki üç hafta sonra sıcaktan dışarı adım atılmaz...

cnm kolay gelsin..gitmeden gez toz enişte seni gezdirsin accık...

şekerim gezi listesini kafamda yaptım bile adam hafta sonu olsada dinlensem diyo ama pazar günü olacaklardan haberi yok :47::10::9:

sarıbeybimm göreyim seniiiii

meloşum dikkatli okumamışım yaa sizin için sağlıklısı neyse o zatennn

çerkez kızı yafmurrr varmıış orda meloşlar konuşurda biz konuşmazmıyızz:70::70::70: camları kapa kuzum dikkat ett :90::90::90::90:

hemde nasıl yagdı var ya tam ıslanmalık :1:
cümleten herkese hayırlı oglenler:1: sabah yazacaktım saatı unutup allah nasıp ederseeeeee cumartesi günü abbas yolcu denizin havuzun tadını cıkarıp temmuz sonu bomba gıbı donmeyı dusunuyoruz tekrar gıremezsem sımdıden hakkınızı helal edın kızlar oya basar derdı ya benı ozleyın anacım bayyyyyyyyyyy :60:

selam kızlar nasılsınız ben fena değil dediğiniz gib çok zor ayyy balayınada sanırsam gidemiyoruzzoff televizyaon,halı,perde,taşınma masrafları herşey tepemize otepemize biniyor ayyyyyyyyyyyyyyy daraldım yineeee
cümleten herkese hayırlı oglenler:1: sabah yazacaktım saatı unutup allah nasıp ederseeeeee cumartesi günü abbas yolcu denizin havuzun tadını cıkarıp temmuz sonu bomba gıbı donmeyı dusunuyoruz tekrar gıremezsem sımdıden hakkınızı helal edın kızlar oya basar derdı ya benı ozleyın anacım bayyyyyyyyyyy :60:

git bacım git biz gidemiyoz sen tatilin tadını çıkarrrr seni özlicez kuzummmmmmmmm

iyi tatiller anacııımmmm bizim yerimizede yüz güneşlen tatilin tadını çıkar... Seni bomba gibi bekliyoruzz

bende öyle düşünüyorum eşim temmuzun ilk haftası izin alıyor bende o zamana kadar zaten evi toplamış olurum temmuzdan sonrada gezmek istiyorum valla dediğin gibi bidaha yolumuz düşmez buralara gerçi dönüşte bursa olsun istiyorum bursa olursa idoyla çok yakın istanbul...

oh oh ne güzel yapmışsın gez canım tadını çıkar şu mevsim tam gezilecek gibi hava hala seri iki üç hafta sonra sıcaktan dışarı adım atılmaz...

şekerim gezi listesini kafamda yaptım bile adam hafta sonu olsada dinlensem diyo ama pazar günü olacaklardan haberi yok :47::10::9:

acıma kız yorulna biziz onlara noluyo götür gezdirsin seni .....

anacım iyi tatiller size bizim yerimize de yat dinlen gez toz yüz yap işte bişiler :9:

gez tabi canım bizim yerimizede gez olur mu?

hayırlı yolculuklar canım ohhh deniz güneş tadını çıkart bol bol.....yolun düşerse ıspartayada beklerim .....

Back
X