Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birşey farkettim hep erkek yiğenlerimiz var hiç kız yok mu yaaayoksa ben size hemen yapıveriyim dicektimm
![]()
cnm bende çalışmalara son hız devam ediyorum
şöyle cincinli şeker bi kızım olur inşallah...:87:
nasılsa evde kalmaz burda aday çok![]()
İnşallah en yakın zamanda seninde olur canım Allah isteyen herkese versin...
biz alırızzz yavrummm kaçırırızzzz dermişimmmm....hayırlısıylaa inşallahanam hepinize birden nasıl yapıyım,hemde ben gurbete kız vermemmdiyene bak nereye gelin gidiyorsa
![]()
çatırr çatrr doğur bacımmSlm hanımla yine kaçamak girdim iş pek yoğun değildibende kızım olsun istiyorum hemde ikiz olsun istiyorum ama henüz düşünmüyorum daha var vakti şarkımız bitsin ist. rahat rahat doğururum diyorum
![]()
oo maşallahh devam devamm...rabbim gönlüne göre versin tatlımcnm bende çalışmalara son hız devam ediyorum
Slm hanımla yine kaçamak girdim iş pek yoğun değildibende kızım olsun istiyorum hemde ikiz olsun istiyorum ama henüz düşünmüyorum daha var vakti şarkımız bitsin ist. rahat rahat doğururum diyorum
![]()
oo maşallahh devam devamm...rabbim gönlüne göre versin tatlım
slm tatlım iyi yapmışsın bende tersini düşünüyorum şarkda olsun okul filan zamanı batıda olalım diyorumSlm hanımla yine kaçamak girdim iş pek yoğun değildibende kızım olsun istiyorum hemde ikiz olsun istiyorum ama henüz düşünmüyorum daha var vakti şarkımız bitsin ist. rahat rahat doğururum diyorum
![]()
bencede beni bekle diyecem ama sen yap bi kız abla olsun benimkinecnm bende çalışmalara son hız devam ediyorum
biz alırızzz yavrummm kaçırırızzzz dermişimmmm....hayırlısıylaa inşallah
çatırr çatrr doğur bacımmbende ömrüm boyunca ikiz istedim şimdi 1tanesinin bile sorumluluğunu görüncee düşünemiyrum bi mememde biri öbürkünde biriii oyyy yirdimm bn onları ama rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş.
biz alırızzz yavrummm kaçırırızzzz dermişimmmm....hayırlısıylaa inşallah
çatırr çatrr doğur bacımmbende ömrüm boyunca ikiz istedim şimdi 1tanesinin bile sorumluluğunu görüncee düşünemiyrum bi mememde biri öbürkünde biriii oyyy yirdimm bn onları ama rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş.
slm tatlım iyi yapmışsın bende tersini düşünüyorum şarkda olsun okul filan zamanı batıda olalım diyorum
bencede beni bekle diyecem ama sen yap bi kız abla olsun benimkine
valla sen bilirsin tatlım ama ben şarkta zor olur diye düşünüyorum kendi bulunduğum şehir için söylüyorum hastane sıkıntı kadın doğum hastanesine gidenler pislik içinde olduğunu söylüyor zaten hamile kalsam bile doğumumu ist. yaparım diye düşünsem oda git gel muayeneler ne olucak bunların hepsi sorun o yüzden en güzeli temiz temiz şark bitsin batıda yaparım birde ben zaten hayatta normal doğum yapamam diye düşünüyorum gözümü kapim uyandığımda bebiş kucağımda olsun çekemem doğum sancısı valla doktora gidicem dicem direk bana sezeryan yapın diye![]()
no no nooookız vallaha bizde sabırsızlıkla bekliyoruz oğluşunu bizdede çok heyecan varrr oğluşuma arkadaşş geliyooooo :)))ama benim oğlum senin oğlunu döverrrrrrr
hayırlı cumalar canımm benimmm...aminn aminn cümlemizin ki kabul olsunn
hayırlı cumalarrr tatlımmmm
aminnn canımmmm rabbim herkesin gönlüne göre versin
tabiki canım ni demekk ama ben biliom ne diliceginiiben bile heyecanlandım şimdi sanki ben doğum yapıcam :)))
heyecan yok melikem bak bebişin geliyor mutlu son kavuşacaksın onca bekleyişin sonunda inşll...hepimiz dua edicez sana merak etme ...
herkes dua istiyor bende istesem ayıp olmaz dimi kuşum ....![]()
inşş tatlım benim çok saolun iyiki varsınızzzzzhayırlısı canım.......sağlıkla doğar ,kucağına alırsın paşayı inşaallah.............![]()
ayy evet kusum yaaaa ama bizim sucumuz deil kocişlerin :86: sen yap herbirimize kusum yabancıya gitmesin kızların dimiiibirşey farkettim hep erkek yiğenlerimiz var hiç kız yok mu yaaayoksa ben size hemen yapıveriyim dicektimm
![]()
Slm hanımla yine kaçamak girdim iş pek yoğun değildibende kızım olsun istiyorum hemde ikiz olsun istiyorum ama henüz düşünmüyorum daha var vakti şarkımız bitsin ist. rahat rahat doğururum diyorum
![]()
sende haklısın tatlım mantıklı bakalım bizim gittiğimiz yer nasıl olacakkslm tatlım iyi yapmışsın bende tersini düşünüyorum şarkda olsun okul filan zamanı batıda olalım diyorum
bencede beni bekle diyecem ama sen yap bi kız abla olsun benimkine
valla sen bilirsin tatlım ama ben şarkta zor olur diye düşünüyorum kendi bulunduğum şehir için söylüyorum hastane sıkıntı kadın doğum hastanesine gidenler pislik içinde olduğunu söylüyor zaten hamile kalsam bile doğumumu ist. yaparım diye düşünsem oda git gel muayeneler ne olucak bunların hepsi sorun o yüzden en güzeli temiz temiz şark bitsin batıda yaparım birde ben zaten hayatta normal doğum yapamam diye düşünüyorum gözümü kapim uyandığımda bebiş kucağımda olsun çekemem doğum sancısı valla doktora gidicem dicem direk bana sezeryan yapın diye![]()
ayy evet kusum yaaaa ama bizim sucumuz deil kocişlerin :86: sen yap herbirimize kusum yabancıya gitmesin kızların dimiii![]()
![]()
kolay gelsin canımmm![]()
oo bak benim doğmamış kıza talipler arttııı ikiz mi yapsam ikiz81 nerdesin bacım bak kızlar elden gidiyor haberin olsunn![]()
sende haklısın tatlım mantıklı bakalım bizim gittiğimiz yer nasıl olacakk
oo bak benim doğmamış kıza talipler arttııı ikiz mi yapsam ikiz81 nerdesin bacım bak kızlar elden gidiyor haberin olsunn![]()
ay canım benim ,benimde 10 aylık oğlum var..sen doğur bakalım 1 kız,hangisini beğenirsen ona verirsin..
.
ay canım benim ,benimde 10 aylık oğlum var..sen doğur bakalım 1 kız,hangisini beğenirsen ona verirsin..
.
kuşum bir sen eksiktinn yoğun talep üzerine düğünden sonra başlıyım 5'er 10 'ar çıkarırım artıkınnn![]()
sende haklısın tatlım mantıklı bakalım bizim gittiğimiz yer nasıl olacakk
anamm siz varken yabancıyamı gidekkk heee 10 ar mı yapcennnnhuuuuuu maşşşş anam fabrika gibi dogurup durursun gariii desenee hellaallll bacımmm vallaa :82:
![]()
![]()
![]()
kuşum bir sen eksiktinn yoğun talep üzerine düğünden sonra başlıyım 5'er 10 'ar çıkarırım artıkınnn![]()
hürrem sultan gibi sende otomatiğe bağlarsın artık![]()
neyse canlarım ben kalkayım hazırlanayım süsüm anca biter![]()
gezmeye gidicess polis eşi arkadaslara davetliyiz gece yorgun olmazsam gelirim yoksa yarın görüşmek dilegiyleee k.ib öpüldünüzzzzzz
![]()
![]()
![]()
Görüşürüz canım bebişe ve kendine iyi bak....