• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

çok şükür canı m benim inan çok sevşindim bunun beterini yaşamış biri olarak çok sevindim çok zor biliyorum bakımı filan ama çok şükür başınızda beyne filan vuranalrı bunların allahım acil şifalar veriri inşallahh

sizdemi yaşadınız butarz birşey.....
çok şükür iyiye gidiyor..ama çok ağır iyileşiyor ......
sabırlı olmak lazım ama çok zor...
allah yardım etsin.........:5:

sizdemi yaşadınız butarz birşey.....
çok şükür iyiye gidiyor..ama çok ağır iyileşiyor ......
sabırlı olmak lazım ama çok zor...
allah yardım etsin.........:5:

canım ben 50 gün önce babamı hastane enfeksiyonu sonucu kaybettim,bu tarz birşeyden kaybetmek o kadar acıki sen babanı hastaneye ameliyat olsun diye yatırıyorsun orda enfeksiyon kapıyor ve ölüyor,o yüzden şükret dedim şükret ki tespit edilip tedaviye başlanmış benim babamın bağışıklık sistemi çöktüğü için ilaçlara yanıt vermedi bilinci kapandı 15 gün yoğun bakımda yattı ve vefat etti.sakın üzülme ne olursa olsun nasıl olursa olsun ölüm kadar çaresiz hiçbirşey yok bak zaten çareside varmış zamanla olsun uzun olsun ama başınızda dursun

evet çok az kaldı baksana takvime
ayy şimdi nişanlım aradı çeyizler evin önüğne yanaşmış hammal tutmuş indirecekelr birazdan inşallah bişiler kırılmamıştır,birde çok fazla şey unutmuşum koymayı onları nasıl götüreceğim onu düşünüyorum yaaaa
yaa bana cuppp denize atlama diyorlar sizce kızlar birde melekcim oranın suyu soğuk olur diyorlar malum şeyden sonra denize girmek olmaz diyorlar tecrübeli arkadaşalerım sizlerden fikir alayım:28::28:
Artemis Tatil Köyü - Mutlu bir tatil için... balayına buraya gidiyorumm kızlarrrr

balayına çıkmadığım için hiç bilmiyorum canım ama sen yinede dikkatli ol ....resimlere baktım süper görünüyorlar inşl güzel geçer balayınız

sağol canım.....:71::70:
ne yazıkki mühim 5 ay önce bir virüs kaptı..ve virüs sonrası bir nevi geçici olarak yatalak oldu...
annemlerin hayatı değişti.....:59:.
bende 2 ay öncede gelmiştim......:10:
şimdi tekrar yardıma geldim canım.....:10::58:

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşl....

canım ben 50 gün önce babamı hastane enfeksiyonu sonucu kaybettim,bu tarz birşeyden kaybetmek o kadar acıki sen babanı hastaneye ameliyat olsun diye yatırıyorsun orda enfeksiyon kapıyor ve ölüyor,o yüzden şükret dedim şükret ki tespit edilip tedaviye başlanmış benim babamın bağışıklık sistemi çöktüğü için ilaçlara yanıt vermedi bilinci kapandı 15 gün yoğun bakımda yattı ve vefat etti.sakın üzülme ne olursa olsun nasıl olursa olsun ölüm kadar çaresiz hiçbirşey yok bak zaten çareside varmış zamanla olsun uzun olsun ama başınızda dursun

başınsağolsun canım..........:59:
eminim çok zordur...:14:
aniden olması çok zor zaten............:75:
ne oldum değil ,ne olacağım demek lazım......:31:

kızlar bana yardımcı olurmusunuz?
önümüzdeki pazartesi üniversiteden sınıf arkadaşımın düğünü var hediye olarak ne götürebilirim,kendisi istanbula gidiyor burda olsaydı evine bir eşya alıcaktım ama şu durumda alamam ,ne alsam karar veremedim...

slmm kızlarrr hayırlı akşamlarrr bugün meloşla görüştümde minik erkeğimiz sarılık olmuş eğer yanlız hatırlamıyorsam doktorları 1gün yatış vermiş...üzülmemesini söyledim ama üzülüyo melikede bizlerde onlardan dualarımızı eksik etmeyelimki emirimiz hemencecik iyileşsin inşallahhhhh

önümüzdeki pazartesi üniversiteden sınıf arkadaşımın düğünü var hediye olarak ne götürebilirim,kendisi istanbula gidiyor burda olsaydı evine bir eşya alıcaktım ama şu durumda alamam ,ne alsam karar veremedim...

arkadaşınla yakınlığına bağlı tatlım çok samimiysen çeyrek takabilirsin yada çeyreğin küçüğü çıktı o tarz daha uygun bir şeyde alabilirsin ortak arkadaşlarınız varsa birlikte para toplayıpta alabilirsin 2 veya 3 kişiyle çeyreğe girebilirsin. Mesela benim abimin öğrencisi bana altın isimlik getirmişti hani klasik başharf yazarya çok güzel bir hediye ve uygunda... Yada güzel bir çiçek yaptırıp çiçekçi ile gönderebilirsin sen gitmeden önce götürebilirler senin güzel dileklerinin bulunduğu. Benim şehir dışındaki ark. çiçek siparişi vermişti kendi gelemedi çiçeği ve güzel bir notu eşimin ailesinin çok dikkatini çektiolumlu yönde kayınbaba bile sordu çiçeği kim gönderdi diye havam oldu :82:Benden bu kadar şekerim inş. işine yarar..

slmm kızlarrr hayırlı akşamlarrr bugün meloşla görüştümde minik erkeğimiz sarılık olmuş eğer yanlız hatırlamıyorsam doktorları 1gün yatış vermiş...üzülmemesini söyledim ama üzülüyo melikede bizlerde onlardan dualarımızı eksik etmeyelimki emirimiz hemencecik iyileşsin inşallahhhhh

aa sarılıkmı olmuş paşa rabbim şifalar versin benim kardeşimde sarılık olmuştu bebeklerin çoğunda oluyor inş. hafif atlatır ve hemen iyleşir yeğenimiz...

kocişim maraş yollarında kızlar evde yalnızım özledim kocişimi:43:...

balayına çıkmadığım için hiç bilmiyorum canım ama sen yinede dikkatli ol ....resimlere baktım süper görünüyorlar inşl güzel geçer balayınız
selammm güz<ellerrr,bende varya düğüne filan heyecanım yok kötüyüm zaten düğün geçsede balayına çıksam kafamı toplasam derdindeyim denizede pek girmiyim yada en azından sıcakken gireyim diyorum ama güzel olacak sanırımm ben dqaha önce gitmiştim oraya eskiden güzel bir tesisidi bu sene içinide yaptırmışlar çok daha güzel olmuşş
kapalı zarf yap tatlım yada emsalsizin dediği gibi bişi yap para koyaarsan istediği şeyi alır yada sor canım benim neyin eksik diye oda olabiliri
tühhh meloş kendide hastaydı sütü az geliyordu ya zaten süt almazsa olmuyor sarılık geçmiyor kısa zzamanda dğüzelir inşallahhhh
sarıbeybim sen nerdesin yaaaaaaaaaaaaa

emsalsiz ne olşdu gitsinde özleyeyim koçişimi diyen kalırsın böle salya sümük işte:43::43:

canım bizden selam söyle üzülmesin iyileşir inşl... evli değilim ama çevremden bildiğim kadarıyla yeni doğan sarılığıdır ablamın oğlanda oldu bizim bebekte birde çok küçüktü ablam sık sık ve az emzirirdi hemen yorulurdu ama sarılığı çabucak atlattı merak etmesin canım

arkadaşınla yakınlığına bağlı tatlım çok samimiysen çeyrek takabilirsin yada çeyreğin küçüğü çıktı o tarz daha uygun bir şeyde alabilirsin ortak arkadaşlarınız varsa birlikte para toplayıpta alabilirsin 2 veya 3 kişiyle çeyreğe girebilirsin. Mesela benim abimin öğrencisi bana altın isimlik getirmişti hani klasik başharf yazarya çok güzel bir hediye ve uygunda... Yada güzel bir çiçek yaptırıp çiçekçi ile gönderebilirsin sen gitmeden önce götürebilirler senin güzel dileklerinin bulunduğu. Benim şehir dışındaki ark. çiçek siparişi vermişti kendi gelemedi çiçeği ve güzel bir notu eşimin ailesinin çok dikkatini çektiolumlu yönde kayınbaba bile sordu çiçeği kim gönderdi diye havam oldu :82:Benden bu kadar şekerim inş. işine yarar..

aa sarılıkmı olmuş paşa rabbim şifalar versin benim kardeşimde sarılık olmuştu bebeklerin çoğunda oluyor inş. hafif atlatır ve hemen iyleşir yeğenimiz...

kocişim maraş yollarında kızlar evde yalnızım özledim kocişimi:43:...

cevabın için teşekkür ederim tatlım üniversite 1 de aynı yurtta kaldık odalarımız yakındı beraber gider gelirdik ama sonraki yıllarda pek samimi olmadık diyebilirim....altın çok ağır gelir çünkü çalışmıyorum hemde dersaneye gidicem para lazım o yüzden altın alamam en iyisi çiçek yaptırmak yada kendisine sorup bir eşya almak şimdilik kafamda bunlar var...

selammm güz<ellerrr,bende varya düğüne filan heyecanım yok kötüyüm zaten düğün geçsede balayına çıksam kafamı toplasam derdindeyim denizede pek girmiyim yada en azından sıcakken gireyim diyorum ama güzel olacak sanırımm ben dqaha önce gitmiştim oraya eskiden güzel bir tesisidi bu sene içinide yaptırmışlar çok daha güzel olmuşş

kapalı zarf yap tatlım yada emsalsizin dediği gibi bişi yap para koyaarsan istediği şeyi alır yada sor canım benim neyin eksik diye oda olabiliri

tühhh meloş kendide hastaydı sütü az geliyordu ya zaten süt almazsa olmuyor sarılık geçmiyor kısa zzamanda dğüzelir inşallahhhh
sarıbeybim sen nerdesin yaaaaaaaaaaaaa

kız kendi düğünün olacak insan heyecanlanmaz mı ya bak sonra ararsın o günlerini dersin artık keşke doya doya yaşasaydım diye....
ayrıca sanada teşk ederim cvb ın için
inşl bişeyleri yoktur canım ...

Son düzenleme:
ya yağmurcum babişimden dolayı elim kalkmıyor herşeyi hallettim mesela bir gelinlik fotoğrafçı ve kuaför kaldı başka işim yok ama sırf yapmak için yapıyorum düğün gününün gelmesini istemiyorum bile babamın yokluğuyla gelin olmak zor olacak insanalrda yansıtacakalr bunu o düğün düğün olur mu sence 4 ay önce cenaze çıkmış eksik yani herşey eksik:43::43::43:

ya yağmurcum babişimden dolayı elim kalkmıyor herşeyi hallettim mesela bir gelinlik fotoğrafçı ve kuaför kaldı başka işim yok ama sırf yapmak için yapıyorum düğün gününün gelmesini istemiyorum bile babamın yokluğuyla gelin olmak zor olacak insanalrda yansıtacakalr bunu o düğün düğün olur mu sence 4 ay önce cenaze çıkmış eksik yani herşey eksik:43::43::43:

çok haklısın kusura bakma canım o yönden düşünemedim cahillik ettim tekrardan özür dilerim.....

çok haklısın kusura bakma canım o yönden düşünemedim cahillik ettim tekrardan özür dilerim.....

herkese selam topikçik kalmış bomboşş hemen doldurayımmm,yağmurcummm ne cahilliği canım benim nerden düşüneceksin bitanem sıkıntıma ortaksın ya ne mutlu bana düşünme böyle:29::29::29:

Selam ben Nurcan Izmirden:54:
Izmire 3 ay önce atandik ve buralara alismaya calisiyorummm.
Malesef annemler burada degiller uzaklar, birtek görümcem var burada :(
Esimin ilk senesi ve cevik kuvvet´de. Yani calisma saatleri bayagi yogun.

Acikcasi zaman cok yavas geciyor benim icin burada cünkü kafa dengi yoooook :43:

Ama birde öyle güzel birsey var ki :)
3 ay sonra benim bir bebisim olucak, 6 aylik hamileyim :49:
Insallah bir oglusumuz olucak, ozaman hersey daha güzel olucak diye tahmin ediyorum :)
Böyle oynicaz oglusumla :55:

Selam ben Nurcan Izmirden:54:
Izmire 3 ay önce atandik ve buralara alismaya calisiyorummm.
Malesef annemler burada degiller uzaklar, birtek görümcem var burada :(
Esimin ilk senesi ve cevik kuvvet´de. Yani calisma saatleri bayagi yogun.

Acikcasi zaman cok yavas geciyor benim icin burada cünkü kafa dengi yoooook :43:

Ama birde öyle güzel birsey var ki :)
3 ay sonra benim bir bebisim olucak, 6 aylik hamileyim :49:
Insallah bir oglusumuz olucak, ozaman hersey daha güzel olucak diye tahmin ediyorum :)
Böyle oynicaz oglusumla :55:

hoşgelmişsin canım benimmmm topiğimize....hiçbirimizin snden farkı yok eşler yoğun çalışıyo bizlerde vakit geçirmeye çalışıyoruzzzz ..maşallahh bu sene erkek bebişlerr geliyooo yahuuuu benimde 4aylık erkek bebişim var başka bi arkadaşımızda doğum yaptı daha yeni şimdi sıra sende bakalım hayırlısı olsun bitanem

hoşgelmişsin canım benimmmm topiğimize....hiçbirimizin snden farkı yok eşler yoğun çalışıyo bizlerde vakit geçirmeye çalışıyoruzzzz ..maşallahh bu sene erkek bebişlerr geliyooo yahuuuu benimde 4aylık erkek bebişim var başka bi arkadaşımızda doğum yaptı daha yeni şimdi sıra sende bakalım hayırlısı olsun bitanem

Tesekkür ederim canim hosbuldum :)
Ay ne güzel demek sende hamissin :D Aramizda sadece 2 ay var, insallah sagsalim aliriz kucagimiza bebislerimizi ogluslarimiziii :) :emir_bebek:

Allahim eslerimizi bebislerimizi korusun insallah. :nazar:

Tesekkür ederim canim hosbuldum :)
Ay ne güzel demek sende hamissin :D Aramizda sadece 2 ay var, insallah sagsalim aliriz kucagimiza bebislerimizi ogluslarimiziii :) :emir_bebek:

Allahim eslerimizi bebislerimizi korusun insallah. :nazar:

bn doğum yaptım hayatım 4aylık olduk biz teyzesiiii...inş. sağsalim doğar bebişin ..rabbim olmayan herkese nasip etsinnnn

Back
X