• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Hosbulduk canim evet darisi tüm anne olmak isteyenlerin basina. Basbakanimiz hem ne diyor, en az 3 :D
Cok heyecanlaniyorum bebegim icin, insallah sagsalim dogururum :)

Bebegin ne kadarlik ? Cok mu kücük ?

yok canım yaa ben şimdilik baska düşünmüyom ilerde inşş allahım isteyen herkese versin evet tatlım 1 temmuzda dogum yaptım bakalım darısıda sana olsun inşşş :nazar: :emir_bebek: :12:

Son düzenleme:
selamlar herkesler iyidir inşlh
hafta sonu halamın torunlarının sünnet düğünleri vardı oraya gittim gecede kaldım
herksler iyidir inşlh
meloşcum canom bebiş napıyo hıçkırmaya devammı :emir_bebek:
inşlh değeri düşer hemencecik öpüyorum bacım :16:

saol canım benim hadi büyükler ufak defek hasta olunca çok takmıyoruzda ben bebeklerin hastalanmasına hiç kıyamıyorum. Birde bebekler hasta olunca anne baba daha kötü etkileniyor...

saol canım benim hadi büyükler ufak defek hasta olunca çok takmıyoruzda ben bebeklerin hastalanmasına hiç kıyamıyorum. Birde bebekler hasta olunca anne baba daha kötü etkileniyor...

ayy etkilenilmezmi canım yaaaa ben ilk zamanlar gözüne kirpik kaçardı oturur hüngür hüngür ağlardım canı yanıyordur diye birde sürekli süt kaçardı genzine ben ahaa birşey oldu diye hep ağlardım şimdi alıştım hepsine ama daha kçükler şram buram ağrıyo diyemiyorlarki onun içi,n çok sıkıntı oluyo o ağladıkca senin için parçalanıyoo

ayy etkilenilmezmi canım yaaaa ben ilk zamanlar gözüne kirpik kaçardı oturur hüngür hüngür ağlardım canı yanıyordur diye birde sürekli süt kaçardı genzine ben ahaa birşey oldu diye hep ağlardım şimdi alıştım hepsine ama daha kçükler şram buram ağrıyo diyemiyorlarki onun içi,n çok sıkıntı oluyo o ağladıkca senin için parçalanıyoo

haklısın canım Rabbim korusun hepsini gerçi bir laf var duyhmuşsunuzdur bebekleri melekler korurmuş ...

Melike gecmis olsun Allah sifalar versin insallah....

Maryporker demek Erzuruma yerlesiyorsunuuuuz, Erzurum insani iyidir ama sicak kanlilar diye biliyorum. Allah yardimciniz olsun ;):80:

Herkes öyle dio canım inşallah öyledir..gidip görcez bakalım..Çok saol..sana da hayırlı doğumlar inşallah.
izmirin neresindesiniz. bende izmirliyim hatta şuan izmirdeyiz:)

Canım merhaba okuyodum öyle kasık şikayetini duyunca bende başıma geleni paylaşmak istedim
Benimde yeni evlendiğimde kasığımda dayanılmaz bi ağrı vardı.özele devlete bi sürü doktora gittim en son bi tane doktor ayağında bacağında yaralar var mı dedi
bacaklarımın içinde sivilceler çıkıyodu onlarda iltihap topanıo die vucut kasıktaki lenf bezleriyle tepki veriomuş..elinde yara çıksa koltuk altında çıkar bunlar dedi.
ismi Lenf nodülü..İsmini vermiyeyim ama bi ağrı kesici bi antibiyotik verdi çok iyi geldi onlar..şimdi arada tekrarlıyo 1 ağrı kesici içiyorum geçio.
Merak etme yani önemli bişi değil ayağındaki yara geçince kasık ağrın da geçer..çok geçmiş olsun canım

Bu arada ben hep okuyorum ama giremiyodum çalışıodum..işten çıktım şimdi bi de tayinimiz erzuruma çıktı..20 güne kadar taşınmış olucaz.inşallah
sonra sürekli girebilirim.

melike canım gözün aydın bu arada bebişin gelmiş Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..:nazar:

Hoşgeldin canım erzurum güzel biz sık sık gidiyoruz alışverişe falan en azından alışveriş merkezi falan var açıldı bir tane inşallah iyi olur senin için

Ay daha cok miniiiiik :D
Yerim ben onuuuu, masallah Allahim esirgesin :nazar:
Annesinin kuzusuuuuu :) Darisi basima insallah evet :) :75:

Ben yürüyüse cikiyorum, yarim saatlik yürüyüsümü yapmaliyim :66:
Kendine ve bebisine iyi bak canim bye byee :54:
amin canım benim cümlemizinkini inşşş :29: :38: :38:
selamlar herkesler iyidir inşlh
hafta sonu halamın torunlarının sünnet düğünleri vardı oraya gittim gecede kaldım
herksler iyidir inşlh
meloşcum canom bebiş napıyo hıçkırmaya devammı :emir_bebek:
inşlh değeri düşer hemencecik öpüyorum bacım :16:
bebiş aynı kuzu huyzuylanıp duruyo yaa agladım az önce moralim cok bozuldu böle yutkunamıo gibi oluyoo zaten eşimde görevde annemde korkuyo ben böle panik olunca bilmiom morlaim sıfırın altında yaa biraz büyüseydi diyom :59:
bugün kontrol vardı kuzumu delik deşik ettilerrr kan almaya calıştılar ama olmadı belliydi ama yinede ugrastılar cok sinir oldum dr hanımda gözlemleyelim o halde dedi geldik cuma tekrar kontrol vcar umarım sarılıgınmı atlatırız yaa çokl yoruldumm cokkkkkkkk uyku ne bilmiom 12 gündürrr :25:
öle canım valla cok zormus bu bebişe bakmak helde gurbetteyssen :58:
aynı sekilde bendeeeee canım :43:
Slm kıslar ne yapıyorsunuz kaynanam geldi bir haftadır bende pek giremiyorum

slm canım hastane ev arası kosturup duruyom bende bebişle ugrasıyom :58:

amin canım benim cümlemizinkini inşşş :29: :38: :38:

bebiş aynı kuzu huyzuylanıp duruyo yaa agladım az önce moralim cok bozuldu böle yutkunamıo gibi oluyoo zaten eşimde görevde annemde korkuyo ben böle panik olunca bilmiom morlaim sıfırın altında yaa biraz büyüseydi diyom :59:
bugün kontrol vardı kuzumu delik deşik ettilerrr kan almaya calıştılar ama olmadı belliydi ama yinede ugrastılar cok sinir oldum dr hanımda gözlemleyelim o halde dedi geldik cuma tekrar kontrol vcar umarım sarılıgınmı atlatırız yaa çokl yoruldumm cokkkkkkkk uyku ne bilmiom 12 gündürrr :25:

öle canım valla cok zormus bu bebişe bakmak helde gurbetteyssen :58:

aynı sekilde bendeeeee canım :43:

slm canım hastane ev arası kosturup duruyom bende bebişle ugrasıyom :58:

melikecim nasıl oldunuz bebiş nasıl.......:nazar::emir_bebek:
anneyi üzüyor sanırım.........:34:.
büyür inşaallah canım.......:nazar::nazar:
annelerimiz ne sıkıntılar çekmiş şimdi daha iyi anlarsın..............:58:.
gurbette olmakta en zoru........:59:
çok geçmişolsun kendine dikkat et.......:29::16::9:
buarada malatyadayım bende............:78:

melikecim nasıl oldunuz bebiş nasıl.......:nazar::emir_bebek:
anneyi üzüyor sanırım.........:34:.
büyür inşaallah canım.......:nazar::nazar:
annelerimiz ne sıkıntılar çekmiş şimdi daha iyi anlarsın..............:58:.
gurbette olmakta en zoru........:59:
çok geçmişolsun kendine dikkat et.......:29::16::9:
buarada malatyadayım bende............:78:

ayy sormaa canım yaaa inanki 13 gün oldu bugün sor bi uyudunmu bi nefes aldın mı yokkkk :59:
olsa bi dertmiş olmasa bi dertmiş bunu bi kez daha anladım :25:
bugün yutkunamıyo gibi oldu ilk dogdugunda da yapıodu neyse bi kaç arkadasa sordum gazı vardır çok emdiyse cıkar rahatlar yan yatır dediler yaptım ama yine yapıo bide ses cıkarıyo bogazı normalmiş ama ben aklım cıkıyo her defasında ahaa bişi oldu diyee aglaya aglaya mahvoluyorumm :43:
banada beklerim canımm buyur gel inşş inankji moralim cok bozuk nöbet tutuyom şimdi eşimde görevde zaten annem yanımda kardeşimle ama ne bilim böleyiz şimdilik umarım kuzum az büyür de düzelir teyzesi :58:

günaydınlar canlarrrr nasılsınız benim sütümde bir ağırlık var hayırlısı bakalımmm
ayy sormaa canım yaaa inanki 13 gün oldu bugün sor bi uyudunmu bi nefes aldın mı yokkkk :59:
olsa bi dertmiş olmasa bi dertmiş bunu bi kez daha anladım :25:
bugün yutkunamıyo gibi oldu ilk dogdugunda da yapıodu neyse bi kaç arkadasa sordum gazı vardır çok emdiyse cıkar rahatlar yan yatır dediler yaptım ama yine yapıo bide ses cıkarıyo bogazı normalmiş ama ben aklım cıkıyo her defasında ahaa bişi oldu diyee aglaya aglaya mahvoluyorumm :43:
banada beklerim canımm buyur gel inşş inankji moralim cok bozuk nöbet tutuyom şimdi eşimde görevde zaten annem yanımda kardeşimle ama ne bilim böleyiz şimdilik umarım kuzum az büyür de düzelir teyzesi :58:
kuzumm bebek bu olacak o kadar zorluk annesi ehrşeyi sıfırdan öğreniyor sen evham yaptıkça ancak eli,n ayağına dolaşır bişi olmaz paşama sen merak etme bu arada gece 4 canım benim yaaaa allh yardımcınız olsunnn

meloşum kuzum bu gece rüyamda hep seni gördüm kuzu
sana gelmişim amaninn bizim paşa ağlıyo neyse susturuyoruz felan yemek haızrlıyoz bi güzel yiyoz ama durup durup sarılıyoruz ikimiz :29:
sonra bayram gelmiş güya memlekete gidecekmişiz sende bende
allaha hayırlara çıkarsın

bak canım ne diycem sana
eline tesbihi al 40 fatiha oku bebeğin yüzüne üfle
inşlh hem huysuzlanması hemde hastalığı geçer ama her gün okunacak
hadi bakalaım inşlhhh rahatlar biraz paşa
allaha emanet olun bacım:16::16::16::16:

günaydınlar canlarrrr nasılsınız benim sütümde bir ağırlık var hayırlısı bakalımmm

kuzumm bebek bu olacak o kadar zorluk annesi ehrşeyi sıfırdan öğreniyor sen evham yaptıkça ancak eli,n ayağına dolaşır bişi olmaz paşama sen merak etme bu arada gece 4 canım benim yaaaa allh yardımcınız olsunnn
çok soal sedoşummm gecer inşş kuzum sorma hergün böleyiz yattıgımda saat 5 ti canı saolsun kuzunun :59:
meloşum kuzum bu gece rüyamda hep seni gördüm kuzu
sana gelmişim amaninn bizim paşa ağlıyo neyse susturuyoruz felan yemek haızrlıyoz bi güzel yiyoz ama durup durup sarılıyoruz ikimiz :29:
sonra bayram gelmiş güya memlekete gidecekmişiz sende bende
allaha hayırlara çıkarsın

bak canım ne diycem sana
eline tesbihi al 40 fatiha oku bebeğin yüzüne üfle
inşlh hem huysuzlanması hemde hastalığı geçer ama her gün okunacak
hadi bakalaım inşlhhh rahatlar biraz paşa
allaha emanet olun bacım:16::16::16::16:

oyyy kimin baıcısımış bu yaaa canımsın bidenem benim kalbimiz temiz bizimmm iştee gördügün gibiiiiiii gel bida sarılakkkkkkkkkkkk :29: :48: :48: :48:
çok saol kusumm yani o hergün bitanemi yoksa günde kırk tanemi tesbihin her birini okuyup üflicem neyse müsait olunca aloo diyem sana kuzusumm çok öptüm seniiiiiii canım arkidişim benimmnmm :38: :38: :38:

merhaba kızlar nasılsınız ?

herkese selam topikçik kalmış bomboşş hemen doldurayımmm,yağmurcummm ne cahilliği canım benim nerden düşüneceksin bitanem sıkıntıma ortaksın ya ne mutlu bana düşünme böyle:29::29::29:

tabi canım acılarını paylaşıcaz ki sende kısa zamanda atlatabilesin arkadaşlar ne için vardır değil mi?

Selam ben Nurcan Izmirden:54:
Izmire 3 ay önce atandik ve buralara alismaya calisiyorummm.
Malesef annemler burada degiller uzaklar, birtek görümcem var burada :(
Esimin ilk senesi ve cevik kuvvet´de. Yani calisma saatleri bayagi yogun.

Acikcasi zaman cok yavas geciyor benim icin burada cünkü kafa dengi yoooook :43:

Ama birde öyle güzel birsey var ki :)
3 ay sonra benim bir bebisim olucak, 6 aylik hamileyim :49:
Insallah bir oglusumuz olucak, ozaman hersey daha güzel olucak diye tahmin ediyorum :)
Böyle oynicaz oglusumla :55:

hoşgeldin canım topiğe inşl güzel vakitler geçirirsin....Allah sağ salim eline almayı nasip etsin bebeğini canım....

selam kızlar nasılsınız? Ayak serçe parmağım c.tesi günü kaşımıyordu pazar günü iyce arttı eczaneye gittim mantar olmuşsundur dedi merhem verdi bugün sabah bi kalktım parmağımın arası morarmış hemen hastaneye gittim acildeki dr. yarım yamalak baktı bişiler yazdı reçeteye iltihap kapmış dedi. Benimde içime sinmedi özele gittim cildiye dr. 9.30 da geliyormuş randevu verdiler bir taraftan hastaneye gitmeye çalışıyorum bir taraftan iş ark.ları arıyorum yerime biri baksın diye görseniz acırdınız halime yere basamıyorum bile...Neyse gittim hastaneye saat 7.40 bekle bekle dr.9 da geldi dedim işe gidicem baksa olmazmı oda iltihap dedi ama görseniz sanki böcek ısırmış gibi şiş ve kırmızı bi dünya şey yazdı işteyim şimdi... Kocişimi arıyorum bu arada rapor veriyorum şurdayım burdayım diye garibim oda telaşlandı bidaa seni yalnız bırakmıycam diyoo:9: Ay şimdide sanki kasığımda değilde bikini bölgesinin biraz daha aşağı kısmında bir ağrı var ufak bir şişlik var elimi sürünce yumurta gibi noldu acaba bana bilmiyorum...Onun için dr. gitsem mi

sorma şekerim kurnazlık düşünen aldanırmış gitsinde özlesin beni diyodum ben özledim :9: her zaman diyorum gidene bişi olmuyo kalan acısını çekiyo akşam aradı arkadaşlarıyla geziyomuş yemek yiyolarmış( gerçi garibim o sıcakta bide ev bulmak için koşturuyo hakkını yemeyeyim) bir de böyle hastane işleri çıktı çok üzgünüm

geçmiş olsun canım yaa inşl iyileşmişsindir geldi mi üst üste geliyor desene...

Back
X