• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bunu doktor mu söyledi ben 6aya kadar 1damla bile su vermedim aft vs ıc bısey olmadı ayrıca anne sutunde d vıtamını dısında hersey var su bıle doktorumuz sıkı sıkı tembıh etmıstı bagırsakları sadece anne sutu ve turevlerıne uyum gosterır bebeklerın dıye böbrek için dogru olabılır ama yınede vermeyın dedıler

siz hangi şehirdesiniz..................:26:

Ay kıyamam yaaa . Allah güç kuvvet ve SABIR versin canım...

Malatyayı çok seviyorum bir kez gitmiştim, kernek felan gezmiştim :)
Çok şanslısınız Malatyada olduğunuz için.

canım ben 6 ay 1 damla su bile vermedim..:50:....ama her bebek bir olmaz,belki yetmiyordur..ama şunu hiç unutma nekadar emmerse sütün okadar artacak..her verdiğin öğün sütünü biraz daha azaltır......ver ama fazla verme..sen sütüm yok deme emzir o artacaktır..:31:.moralini hiç bozma,uykuna dikkatet,kaliteli beslen,birde bol bol su tüket..................nacizane fikrim..........:78:.
inşş canım yaa emzirmeye devam ediyom tabiki ama durmuyoo bende devam sütü verdim şimdiye kadar alıştı diye şimdi bıraksam diom olmuyoo:59:
doktoruna sor canım cunku devam sütlerinin miktarını onlar belirliyo bı de emzır er fırsattta sutun olsun olmasın cunku sut gogsunde beklemıyo sen emzırdıkce gogsune ınıyo o yuzden ne kadar cok emzırırsen o kadar cok gelır bı de devam sütlerinin tokluk hissi vermediğini duymustum dogru mu bılmıyorum doktora gıttıgınde bı de onu sor emi merak edıyom hep sormayı unutuyom ben devam sutunu 6.aydan sonra kullandım bızımkı pek sevmıyor hatta az bı kısmınıda dun attım hastanede yatarken yogun bakımda falan vermıslerdı agzında bekletıp tukururdu sıpam cogu zaman yogun bakımdan cıkınca bır yapıstı pir yapıstı o gun bugundur yakamda ama bu aralar ıstahsız bebişim dua edın de acılsın ıstahı melos bu arada malatya hava alanı cok uzak mı otobus termınalıne
sordum kuzu o dedi gelişimi iyi şimdilik sadece aksam ver bazen sabah da veriyom durmayınca bide bakıom yedigim ger sey gaz yapıo çok cekiyom ondan da bulgur sogan karpuz kavun anamm ac kalıyomm yaaa annemlerd dün gitti saolsun o güzel yemekler yapıodu zorlada olsa yiyodum aha şimdi tamamen ac kaldım kahvaltıyı zor ettim az önce cignemeden yuttum hattaa sıpaa oglumm benim durmuyoooo :43: hala zırlıyo basımdaaaa :95:
bol bol yeşillik tüket dere otu nane maydonoz nasıl artıo bak bide soğan ye ben öle 2 yasını geçene kadar emzirdim yete yete:33::33:
saol canım salatada tüketiyorum anca yeşilligi bende yoksa sevmiyorum öle fazla ..
allah kolaylık versin..............:70:
saol kuzumm :38:
Ay kıyamam yaaa . Allah güç kuvvet ve SABIR versin canım...

Malatyayı çok seviyorum bir kez gitmiştim, kernek felan gezmiştim :)
Çok şanslısınız Malatyada olduğunuz için.

amin canımm saoalsın en iyisi anne karnında durmasıymış meger biliyonuz bide rahatsızlıklar peşimi bırakmadı erken dogurmak zorunda kaldım hakkımızıda hayırlsıı böleymiş napalım evet canım bende gecen yıl geldim mersinden buraya torpil lazım buralar için canım hiç dogu gibi deil gercekten cok güzel bi şehir insanlarıda çok iyidir beklerizz:34:

Son düzenleme:
hoşgeldin canım

iyiyiz canım bebişle ugrasıyorum annemler bende antalya sıcak ramazanda zorlanmasın dıye getırdım sansımıza bingölde yanıyo sen neler yapıyosun

amin canım ya dualarında bızlerı de unutma buralar cok karıstı annemler gıdecek bayramdan sonra yol kesıyo adiler umarım sagsalım kazasız belasız gıdebılırler
hemde nasıl canımm bugün de annemler adanaya gittiler memlekete bende temzilik yaptım daha şimd oturdum şimdi uyanmak üzere acııktıı dayanamıyo hiç aclıga yawrumm ıhh böleeee :95: :86::86:

hoşgeldin canımm :71:

gel tabi canımm her daim beklerizzz :38:

evet canım bebekle ugrasıyoz sen napıon nasılsın vakit nasıl geciyo anlamıom ıhh yine aksam oldummm :5:

amin bacım aminnnn :29: :38:

meloş daha rahat gunlerın vakıt senın bıraz daha buyusun gör o zaman bos vakıt bicirik cok tatlı olmus masallah pasa yegenıme

hemde nasıl canımm bugün de annemler adanaya gittiler memlekete bende temzilik yaptım daha şimd oturdum şimdi uyanmak üzere acııktıı dayanamıyo hiç aclıga yawrumm ıhh böleeee :95: :86::86:

evet canım bebekle ugrasıyoz sen napıon nasılsın vakit nasıl geciyo anlamıom ıhh yine aksam oldummm :5:

aynen melek yaa bu bebişler yoruyooo bisiiiii :82: neyse canları saolsun kuzucuklarımızın :55:

slm sekerrr naber nasılsınn :80:

selam kızlar bende polis eşiyim
urfadan kucak dolusu sevgıler....hoşgeldin canım..
bütün günüm bebekle uğraşmakla geçiyorr caanım başkada yaptığımız birşey yok sen nasılsın neler yapıorsn

seninde canım..aminnnnn inşallah

Bende iyim kızlar iş güç devam ediyor. Burasıda sıcak ama çok değil arada bir yağmur atıyor.

hoşgeldin canım

iyiyiz canım bebişle ugrasıyorum annemler bende antalya sıcak ramazanda zorlanmasın dıye getırdım sansımıza bingölde yanıyo sen neler yapıyosun

amin canım ya dualarında bızlerı de unutma buralar cok karıstı annemler gıdecek bayramdan sonra yol kesıyo adiler umarım sagsalım kazasız belasız gıdebılırler

Bende iyim kızlar iş güç devam ediyor. Burasıda sıcak ama çok değil arada bir yağmur atıyor.

allah iyilik versin canım dün aksam burdada atıştırdı yagmur ama şimdi yine sıcak:34:

amin canımm saoalsın en iyisi anne karnında durmasıymış meger biliyonuz bide rahatsızlıklar peşimi bırakmadı erken dogurmak zorunda kaldım hakkımızıda hayırlsıı böleymiş napalım evet canım bende gecen yıl geldim mersinden buraya torpil lazım buralar için canım hiç dogu gibi deil gercekten cok güzel bi şehir insanlarıda çok iyidir beklerizz:34:

Ah keşke gelsek oralara :)
Malatya doğu görevi olarak geçiyo demiii.
Biz şuan İzmirdeyiz ilk atamamız buraya çıktı, eşim çevikte. 2-3 yıl sonra doğu görevi görünüyo.
İnşallah iyi bir yer çıkar yaaa. Birde inanır mısınız, İzmiri hiç sevmedim :50:
Herşeyin hayırlısı inşallah. Sizin eşleriniz ne kadar süre çevik kuvvette kaldılar ?

yok ben diilim ya asayişte benmde eşim
bende özel harekatcı mı dıye sorunca sende oylesın sandım :1:
su vermemi doktor söledi evet

o doktor dıplomayı nerden aldı acep :1:
bütün doktorlar bangır bangır bagırıyor 6aydan once su bıle vermeyın dıye sadece anne sutu dıye ama belkı soyle olabılır sutu yetmeyen mama devam sutu vs veren annelerın bebeklere bı mıktar su vermesı gerekıyomus mamalar susattıgı ıcın benım dogumum bıraz sıkıntılı oldu dogumdan sonra hastanede cok kaldık aynı zamanda egıtımde aldım bu konuda kı doktor arkadaslarımda var hepsının ortak kararı 6 aydan once kesınlıkle anne sutu su bıle yok sadece d vıtamını olmadıgı ıcın anne sutunde ekstradan onu verıyoruz bu arada sen nerdesın yanı sehır olarak:1:

Ah keşke gelsek oralara :)
Malatya doğu görevi olarak geçiyo demiii.
Biz şuan İzmirdeyiz ilk atamamız buraya çıktı, eşim çevikte. 2-3 yıl sonra doğu görevi görünüyo.
İnşallah iyi bir yer çıkar yaaa. Birde inanır mısınız, İzmiri hiç sevmedim :50:
Herşeyin hayırlısı inşallah. Sizin eşleriniz ne kadar süre çevik kuvvette kaldılar ?

hadi inşş bitanem cık gel malatyaya komsu olalım seninle bebişlerimizde arkadas olur hem :1:
benim eşim 5 yıl kaldı canım mersin cevikte calıştı sonra cıktı özel bi birimde calışıyo buraya yazmam uygun olmaz özelden yazarım :34:
normalde 4 yıl cevik die biliyorum benim eşim tayin yazıldıgında askerdeydi o yüzden 5 yıl kaldı bide :4:
hakkınızda hayırlısı olsun inşşş :38:

bide bebginize su vermeyi ihmal etmeyin doğduktan sonra 1 2 çay kasıyla baslayıp devam etcek hem böbrekleri için hemde ağzında aft oluşmasın dei bilginiz olsun ark

doktorumuz bizede vermeyin anne sütü yeterli dedi ama ben kırkı çıkmadan başladım doğrusu su vermeye ama 5aylık oldu hala içmiyo suyu sevmiyor yaa büyüdükçe daha ii biliyo tükürüyor pislik:)

selam kızlar
nasılsınız
doğuda olanlar nasıl vakıt geçiriyosnuz
sıvıldemı lojmandamı oturuyosunuz?

slm urfadasın sanırım...
Yenimi geldiniz?
Ben lojmanda oturuyorum çalışıyorum..
Yeni geldiysen bi süre sonra alışırsın sıcak dışında şikayetiniz olmaz..
Urfaya gelen ağlar giden ağlar demişler :1:

doktorumuz bizede vermeyin anne sütü yeterli dedi ama ben kırkı çıkmadan başladım doğrusu su vermeye ama 5aylık oldu hala içmiyo suyu sevmiyor yaa büyüdükçe daha ii biliyo tükürüyor pislik:)
bak sen su yaramazaaa:1: bende su devam sütü ve anne sütü karısık gidiyoz bakalım kuzuu :27: oglan böle olucek yakında :60:
selam kızlar
nasılsınız
doğuda olanlar nasıl vakıt geçiriyosnuz
sıvıldemı lojmandamı oturuyosunuz?

canım ben malatyadayımm doguyla alakası olmayan bi sehir o yüzden de burası 6 yıl oldu kaldı 5 ama gelde bana sor gurbetlige alışamayan birisi olarak :19: onun dısında iyi arkadasların felan oldu mu canın sıkılmaz :34: lojmanda deilim güzle bi sitede oturuyorum :16:

Son düzenleme:
bak sen su yaramazaaa:1: bende su devam sütü ve anne sütü karısık gidiyoz bakalım kuzuu :27: oglan böle olucek yakında :60:

canım ben malatyadayımm doguyla alakası olmayan bi sehir o yüzden de burası 6 yıl oldu kaldı 5 ama gelde bana sor gurbetlige alışamayan birisi olarak :19: onun dısında iyi arkadasların felan oldu mu canın sıkılmaz :34: lojmanda deilim güzle bi sitede oturuyorum :16:

yaramazki ne yaramazzz oyyy oyyyy...3ü 1arada yapıyorsunuz yani sizzz oda güzelllll:60:sıcaklarda kıyamıyorum içsin su diyorum ama nerdeeee içmiyoo ama çikolataya bayılıyooo zararlı ama ucundan yalatıyorum ohhhh sonrada ağlayıp duruyoo çekince tekrardan istiyooo:52:

yaramazki ne yaramazzz oyyy oyyyy...3ü 1arada yapıyorsunuz yani sizzz oda güzelllll:60:sıcaklarda kıyamıyorum içsin su diyorum ama nerdeeee içmiyoo ama çikolataya bayılıyooo zararlı ama ucundan yalatıyorum ohhhh sonrada ağlayıp duruyoo çekince tekrardan istiyooo:52:

aynen kusummm:89: :86: :86:
hadi yaa erken deil mi melek kac aylık oldu senin oglusun:44:

Back
X