• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slmm canım iyiyiz çok şükürrr sadece çoookkk yorgunum oğlum diş çıkaracak galiba sesi çıkmayan çocuk sürekli ağlıyo yemiyo içmiyo ne olacak bilmem böyle....sen naılsın

iyiyim canım sağol...:34:
bebeğin kaç aylık oldu..:26:.benimkide diş çıkardığı zaman hiçbirşey yemiyor:97:...tam düzeliyor diyorum.tekrar diş çıkıyor :95: .allah yardımcın olsun canım....:70:....

iyiyim canım sağol...:34:
bebeğin kaç aylık oldu..:26:.benimkide diş çıkardığı zaman hiçbirşey yemiyor:97:...tam düzeliyor diyorum.tekrar diş çıkıyor :95: .allah yardımcın olsun canım....:70:....

6ya girdi yine dişmi bilmiyorum ama iyice abarttı artık ağız kaşıma işini onun için dişten şüphelendim yemeden falanda kesilince..saol allah razı lsun canım yaa

6ya girdi yine dişmi bilmiyorum ama iyice abarttı artık ağız kaşıma işini onun için dişten şüphelendim yemeden falanda kesilince..saol allah razı lsun canım yaa

diştendir canım:31:.çok huysuz oluyorlar,birde yemeden içmeden kesiliyorlar..:31:benim ki sadece yoğurt yiyor diş çıkarınca....birde emiyor..:97:.başka hiçbirşey sokmuyor ağzına..:50:benimkinin 8 tane dişi var.ama çıkartana kadar canı çıktı yavrumun...:84:..azılarda ne yapacağız bilmem,sıra onlarda.............:96:

bir an önce sağsalim kavuşursunuz inş arkadaşım içini ferah tut, dualarımız sizinle
allah razı olsun canım kavustuk cok sukur
hep öle canım benimde aklım kardeşimde rabbim güc kuvvet versin hepcine inşallahhhhhh :43:
amın bacım
selam bende polis nişanlısıyım:3:
aranıza geldiimm:74:
kızlar ben gelir gelmez size şunu sormak istiyorum gerçekten polis eşi olmak çok mu zor.biz nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz seneye evlenicez.nişanlım öğretmenlikten mezun bizim hep hayallerimiz o öğretmen olacak sürekli gezip tozucaz hep birbirimizle olucazdı.polisken o çalışıp gelicek uyuyup geri mi dönecek:(
siz nasıl yapıypsunuz birbirinize nasıl vakit ayıryosunuz zorluklarının yanında güzellikleri var mı:14:
çok gözüm korktu benim nişanlımı çok seviyorum evlenince hep çok çok güzel olcak diye hayaller kurardık olmayacak mı şimdi:5::5:
zorluk eşiğine bağlı aşk varsa kolay gelir her zorluk göğüs gerersın ama aşk yoksa kolay olanlar bıle zor gelir aşkımıza kapıldık dag bayır gezıyoruz
ooooooooooo kimler gelmiş kimler hayırlı olsun canım memleketine gıtmıssın cok sevındım sızın adınıza
bu arada kızlar o ne cene oyle oku oku bıtıremedım:52:
yeni gelen arkadas sızlerde hos geldınız

kızlarrrrrrrrrrrrrr siirt hakkında yorum bekliom ayrıca lojman sadece merkezde mi var mıs ilçeler merkeze çok mu uzak

merhaba kızlar nasılsınız?
bi kaç gündür giremedim herkesler iyimi?
beni soracak olursanız enfeksiyonum nüksetti yine dr gittim
usg baktı adet yakınmı dedi 3-4 güne olurum dedim
rahim duvarın kalın dedi bi tahlil ver dedi tabiki sonuç 0 :43:
c.tesi akşamından beri de leke şeklinde adet oldum...
ayy kızlar c.tesi çorba pişirdim aldım abimlere gittik
meğer tüpü açık bırakmışım eşim de izinliydi tüm gün uyudu ayy Allahım korudu yoksa adam zehirlenirdi.
ay aklıma geldikçe aklım çıkıyo :52:

meğer tüpü açık bırakmışım eşim de izinliydi tüm gün uyudu ayy Allahım korudu yoksa adam zehirlenirdi.

Ayy çok geçmiş olsun canım Allah korumuş valla eşini verilmiş sadakanız varmış..
Sana da geçmiş olsun çok ne enfeksiyonu var canım bende de varda idrar yollarımda ondan sordum aynı mı diye..sürekli tekrarlıyor benim de

Ayy çok geçmiş olsun canım Allah korumuş valla eşini verilmiş sadakanız varmış..
Sana da geçmiş olsun çok ne enfeksiyonu var canım bende de varda idrar yollarımda ondan sordum aynı mı diye..sürekli tekrarlıyor benim de

sağol cnm benim...evet Allah korumuş cnm valla..
cnm bende vajinal enfeksiyon var sürekli tekrar ediyo
senin şikayetlerin ne tam olarak?

sağol cnm benim...evet Allah korumuş cnm valla..
cnm bende vajinal enfeksiyon var sürekli tekrar ediyo
senin şikayetlerin ne tam olarak?

Canım bende sistit oluyor çok sık.idrarda iltihap oranı çok çok yüksek.antibiyotik kullandım bi çok kez..vajinal enfeksiyon da vardır belki ama bilmiyorum onu o nasıl belli oluyor.
bide çikolata kistim var o yüzden bebiş olmuyo..şimdi hastayım bide erzurum'a yeni geldik hastalığım bitsin hemen tedaviye başlıcam yakında kadın doğum hastanesi var..
geçmiş olsun inş yakın zamanda iyileşiriz ikimizde..

Verilmiş sadakanız varmış canım Allahtan birşey olmamış, Allah korumuş :53:
Ne tür enfeksiyonun var ? Enfeksiyona karşı birebir çözüm antibiyotik canım, geçmiş olsun şimdiden.

Slm kızlar. İzne son bir hafta geri sayım başladı :52: haftaya bugün kısmetse izinde olacağım

Oh süper, ne kadar iznin var ?

kızlarrrrrrrrrrrrrr siirt hakkında yorum bekliom ayrıca lojman sadece merkezde mi var mıs ilçeler merkeze çok mu uzak

Vallahi ben İzmirdeyim Siirti bilmiyorum, fakat son zamanda çok rağbet var siirte niye anlamadım. Herkes siirti soruyo burada :)

hem sana hem eşine çok çok geçmiş olsunn olsun hayatımmm rabbim korumuşşş
Slm kızlar. İzne son bir hafta geri sayım başladı :52: haftaya bugün kısmetse izinde olacağım
ohhhh ii gezzz bacımmmm sen istanbul yaparsın izinde şimdi

kızlarr bugün gittik oğluşuma yürüteç aldık bebek araç gereçleriii almış başını gitmiş resmen yahuuuu:30::30:neysee aldık geldik eve oğluş bindii baktı baktııı vee üzerindeki bütün süsleri kopardııııııııııııııııııııııııııı:52::53::53:

kızlarr bugün gittik oğluşuma yürüteç aldık bebek araç gereçleriii almış başını gitmiş resmen yahuuuu:30::30:neysee aldık geldik eve oğluş bindii baktı baktııı vee üzerindeki bütün süsleri kopardııııııııııııııııııııııııııı:52::53::53:

hayırlı olsun...............:nazar:

yakışır oğlan çocuğu süslü arabaya binermiymiş hiç=)))

hayırlı aksamlar kızlarrr :80:
öyle yorgunum ki yazı yazıcak halim kalmadı :5:
emir kaan sabahtan aksama kadar dır dır vıyak vıyak ikide emzik agızdayken cekişiyoo beyfendiii :78:
sonra yemek yap cenesi durmadı bi dakka eşimde de durmuyo kucagına alıyo ama boşşş susmuyoo :59:
ben yatmaya gidiom çok yorgunum öpüldünüz canlarımm :58: :58:

Son düzenleme:
allah esirgemıs canım verılmıs sadakanız varmıs cok gecmıs olsun
hadı gozun aydın canım ıns ıstedıgın gıbı gecer
o daha neler koparacak annesi sen duuuuuuuurrrrr
ppiiişşşttt kıslar napıyosunuz bakiimm bensiz ne var ne yok..... :82:

hosgeldın canım nasıl alıstın mı yenı yerıne

Verilmiş sadakanız varmış canım Allahtan birşey olmamış, Allah korumuş :53:
Ne tür enfeksiyonun var ? Enfeksiyona karşı birebir çözüm antibiyotik canım, geçmiş olsun şimdiden.

Oh süper, ne kadar iznin var ?

Vallahi ben İzmirdeyim Siirti bilmiyorum, fakat son zamanda çok rağbet var siirte niye anlamadım. Herkes siirti soruyo burada :)

Valla izin çok:52: benim için 9 gün resmi bayram tatili ayrıca 20 iş günüde kendi iznim var 30 günde eşimin var....

hem sana hem eşine çok çok geçmiş olsunn olsun hayatımmm rabbim korumuşşş
ohhhh ii gezzz bacımmmm sen istanbul yaparsın izinde şimdi

Yapmammı önce ankara eşimin ailesine ama orda fazla kalmıyoruz 6 gün falan sonra ist. gezicezzz bol bol alışverişde tabiii :52: Sonrada antalya tatili tamda ikinci evlilik yıldönümümüze ayarladık romantik romantikk :52::52::52:

allah esirgemıs canım verılmıs sadakanız varmıs cok gecmıs olsun

hadı gozun aydın canım ıns ıstedıgın gıbı gecer

o daha neler koparacak annesi sen duuuuuuuurrrrr

hosgeldın canım nasıl alıstın mı yenı yerıne

Sağol canım inşallah çok çok güzel geçer

Son düzenleme:
Back
X