Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda hepiniz birbiriniz tanıosunuz sanırım polis eşiyim ist görevliyiz bir oğlumuz var 2,5 yasında adım esra 24 yasındayım bende aktif katılmak istiyorum sohbete ama hep fransız kalıom ne zaman sayfaya girsem
hg canım.oglunu allah bagıslasın.
bizde bilecikdeyiz.
burda hepiniz birbiriniz tanıosunuz sanırım polis eşiyim ist görevliyiz bir oğlumuz var 2,5 yasında adım esra 24 yasındayım bende aktif katılmak istiyorum sohbete ama hep fransız kalıom ne zaman sayfaya girsem
tşkler varsa sanada bağışlasın yoksada nasip etsn inş
kalma fransız yakaladığın yerden dal:)bende polis eşiyim istanbulda görevliydik şimdi erzurumdayız henüz bi çocuğumuz yok adım miray 27 yaşındayım=)))
Bende tanıtayım kendimi..gülaycığı da yeni görüyorum sanırım burda
bende yarın kucagıma alacam Rabbim nasıp ederse.
saatler kaldı.=)
saatler kaldı.=)
Aaa Allah hayırlı doğumlar versin inşallah...Analı babalı sağlıklı huzurlu büyüsün..doğuma giderken bana ve sarıbeybiye dua etsene canım nolur..doğuma girerken annenin ettiği dua kabul olurmuş..bizde bebişlenelim en kısa zamanda:)
m. oldum valla yaaa sıkılıom evde böle takılırım arda en azındann
ben onceden daha sık sık geliyordum.
sımdı zaman oldukca takılıyorum.
isim gulay.ogretmenim.bende polıs esiyım.
iyi gelio valla insan vakit nasıl geçiyor anlamıyor..hatta ben ev işlerini yetiştiremiyorum bile bazen bi bakıyorum saatlerim geçmiş burda:)
hadi inşşşşşşşş sezeryan sanırım Allah kurtarsın canım
sayfanın işsizi benim yani![]()
Aaa Allah hayırlı doğumlar versin inşallah...Analı babalı sağlıklı huzurlu büyüsün..doğuma giderken bana ve sarıbeybiye dua etsene canım nolur..doğuma girerken annenin ettiği dua kabul olurmuş..bizde bebişlenelim en kısa zamanda:)
Yok bende işsizim canım diplomalı ev hanımıyım..iş bakınıyorum ama yok..istanbulda çalışıodum ama tayin çıkınca işten çıkmak zorunda kaldım
iyiyiz çok şükür kusum saolasınyine zırlıyo emziriyom şimdii
![]()
günaydın kızlar nasılsınız
selamlar.nasılsınız?
iyiyim bende napiim..antibiyotikten oluyo diye bilmiyordum mantarı..
Aynen tek olsun da uykusuzluğa razıyız=)
iyiyiz kızlar sizler?=)
korkuom bu ara hep karışık ve seneye bizde orda olcaz sıkıntılardayım yani
saatler kaldı.=)
Memnun oldum canım..bebişin kız galiba isim düşündünüz mü??