meslek ne canım senin diplomalı ev hanımıyım aynen
İşletme mezunuyum canım kpssye gircem seneye devlete bi girsem süper olcak gibi ya bakalım inşallah olur.senin nedir??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meslek ne canım senin diplomalı ev hanımıyım aynen
İşletme mezunuyum canım kpssye gircem seneye devlete bi girsem süper olcak gibi ya bakalım inşallah olur.senin nedir??
ben sormadım direk kendim koydum oğlumun adını
isim dusunmeme pek fırsat vermediler.esimin ailesi kayınvalidemın ismini koymamızı istıyor.esimde.
kayınvalidem hayatta.kendisi de istiyor.once cok sıkıntı yaptım ama yavrum saglıklı olsun onemlisi o.
işin garıp yanı 2 isme karsılar![]()
aynen işl. canım ya baska ortak noktamız var mı acaba
Hangi okul peki?=))bende aynı yerden çıkıyomuşuz..bide istanbulda nerde oturuosunuz bi ay önce geldik biz ordan erzuruma
Ne peki kayınvalidenin adı??peki daha önce eşinin kardeşlerinden falan kayınpederinin adını koyan var mı?
eğer yoksa oğlun olunca da kayınpederinin adını koymak isticeklerse olmaz..
Bu konuda dertliyim babam ve halamın isimleri babanneleri ve dedelerinin isimleri yani karı kocanın ismi iki kardeşte..
kardeşimin adı da dedemin adı..bizim sülalede baya kavgalara küslüklere sebep olmuş bi konudur bu..
esim tek erkek .4 ablası var.onlar da koymamıs.ailesi kız olursa annemızın erkek olursa babamızın ismi olacak dediler.
2 isim olsa birsey demem.isim naciye
gazi işl halkalıda lıjmanda daha öncede esenler otogarın orda
adıyla uzun yaşasın inşallahibrahim yunus canım
Ben celal bayar..avcılarda oturuyoduk biz yakın değilmişiz çok
adıyla uzun yaşasın inşallah
Ne peki kayınvalidenin adı??peki daha önce eşinin kardeşlerinden falan kayınpederinin adını koyan var mı?
eğer yoksa oğlun olunca da kayınpederinin adını koymak isticeklerse olmaz..
Bu konuda dertliyim babam ve halamın isimleri babanneleri ve dedelerinin isimleri yani karı kocanın ismi iki kardeşte..
kardeşimin adı da dedemin adı..bizim sülalede baya kavgalara küslüklere sebep olmuş bi konudur bu..
eşim tek erkek .4 ablası var.kız olursa annelerinin erkek olursa babalarının ismi olacakmıs.
ismi naciye
esim tek erkek .4 ablası var.onlar da koymamıs.ailesi kız olursa annemızın erkek olursa babamızın ismi olacak dediler.
2 isim olsa birsey demem.isim naciye
iyiyiz ama gazı var yine kuzu yaa onla ugrasıyom ayy basım agrıdı artık yaa hala aglıyooooMeloş nbr ?
yakışıklı napıyor?
burda hepiniz birbiriniz tanıosunuz sanırım polis eşiyim ist görevliyiz bir oğlumuz var 2,5 yasında adım esra 24 yasındayım bende aktif katılmak istiyorum sohbete ama hep fransız kalıom ne zaman sayfaya girsem
Canım bişi daha sorcam peki ablaları kayınvalide ya da kayınpederlerinin adlarını koydular mı çocuklarına..bu isim işi inada bindi mi gerçi çok kötü sonuçlar doğuruyor.ama en azından iki isim koymaya ikna et..
iyiyiz ama gazı var yine kuzu yaa onla ugrasıyom ayy basım agrıdı artık yaa hala aglıyoooo
:
iyiyiz ama gazı var yine kuzu yaa onla ugrasıyom ayy basım agrıdı artık yaa hala aglıyoooo
gecmiş olsun canımm.ılk 4 ay gaz sorunu oluyormus.sonra gecer.kıyamam ben ona teyzesinin bitanesi
kimse koymamiş canım.2 isim olursa cagirmazmısım![]()