- Konu Sahibi derinnefes
Kvalidem artık ben de takıntı oluyor ne dese bana batıyor, sanki benle yarışıyor gibi. Hep iyi niyetle yaklasiodum ama artık öyle bakamiyorum.Eşim bazen bana destek çıksa da anne kurnaz onu da Kandırıyor. Kvalidem siyasi bir grubun kadın kollarında benim tam aksim bir grup açıkça solim su anda iktidarda olan siyaset. Beni ilgilendirmez bu, eşimin siyasi gorusune de karışmam ama kendiminkini de karıştırmam.ama eşimin o siyasi grubu desteklemedigini biliyorum. Kvalidem kpederim esim oturuyorduk sonra eşim motosiklet forklift ehliyeti alcam dedi işyeri kursu var ben de şakadan sonra uçak dedim kocam pilot olcak baba burdan gecicek kocam gecio çıkın dicem dedim .kvalidem ordan ben oğlumu belediye başkanı yapcam dedi ben de dedim sen onu 30 yaşına kadar yapcaktin dedim şimdi ben istersem olur o dedim bisey demedi esim de güldü bisey demedi.Kpederim de kızıma katılıyorum dedi doğru diyor.
Neyse hici kvalidem aradı oğlum seni bilmem ne grubuna yazdirdim esim de kızdı beni öyle şeylere yazdırma ben istemiom vs. Sonra pazar günü eşim ailesine gitti ben temizlik yaptım tiyatroya gidicektik akşamında .ama burada da dediğim o siyasinin mitingi var annesini oraya getirecek.neyse getirdi eve geldi dedi ki annem beni kandırmaya uğraşıyor oğlum seni belediyeye sokim mi dio dedi ben de bisey demedim annen ne kadar meraklı insanların önünde el pençe divan durdurmaya dedim.
Sorunum kvalidem resmen benimle inatlasiyor gibi ve bu işi bırakmayacak gibi. Ben bu kadınla nasıl basedicem bilmiyorum. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.
Neyse hici kvalidem aradı oğlum seni bilmem ne grubuna yazdirdim esim de kızdı beni öyle şeylere yazdırma ben istemiom vs. Sonra pazar günü eşim ailesine gitti ben temizlik yaptım tiyatroya gidicektik akşamında .ama burada da dediğim o siyasinin mitingi var annesini oraya getirecek.neyse getirdi eve geldi dedi ki annem beni kandırmaya uğraşıyor oğlum seni belediyeye sokim mi dio dedi ben de bisey demedim annen ne kadar meraklı insanların önünde el pençe divan durdurmaya dedim.
Sorunum kvalidem resmen benimle inatlasiyor gibi ve bu işi bırakmayacak gibi. Ben bu kadınla nasıl basedicem bilmiyorum. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.