Bize koca olduklarında her oglan anası için değerli olur!!!

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
Kvalidem artık ben de takıntı oluyor ne dese bana batıyor, sanki benle yarışıyor gibi. Hep iyi niyetle yaklasiodum ama artık öyle bakamiyorum.Eşim bazen bana destek çıksa da anne kurnaz onu da Kandırıyor. Kvalidem siyasi bir grubun kadın kollarında benim tam aksim bir grup açıkça solim su anda iktidarda olan siyaset. Beni ilgilendirmez bu, eşimin siyasi gorusune de karışmam ama kendiminkini de karıştırmam.ama eşimin o siyasi grubu desteklemedigini biliyorum. Kvalidem kpederim esim oturuyorduk sonra eşim motosiklet forklift ehliyeti alcam dedi işyeri kursu var ben de şakadan sonra uçak dedim kocam pilot olcak baba burdan gecicek kocam gecio çıkın dicem dedim .kvalidem ordan ben oğlumu belediye başkanı yapcam dedi ben de dedim sen onu 30 yaşına kadar yapcaktin dedim şimdi ben istersem olur o dedim bisey demedi esim de güldü bisey demedi.Kpederim de kızıma katılıyorum dedi doğru diyor.
Neyse hici kvalidem aradı oğlum seni bilmem ne grubuna yazdirdim esim de kızdı beni öyle şeylere yazdırma ben istemiom vs. Sonra pazar günü eşim ailesine gitti ben temizlik yaptım tiyatroya gidicektik akşamında .ama burada da dediğim o siyasinin mitingi var annesini oraya getirecek.neyse getirdi eve geldi dedi ki annem beni kandırmaya uğraşıyor oğlum seni belediyeye sokim mi dio dedi ben de bisey demedim annen ne kadar meraklı insanların önünde el pençe divan durdurmaya dedim.
Sorunum kvalidem resmen benimle inatlasiyor gibi ve bu işi bırakmayacak gibi. Ben bu kadınla nasıl basedicem bilmiyorum. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

sizinle inatlaştığı bir konu göremedim.

kendi inandığı bir sistem var, oğlunu ona sokmaya çalışıyor. oğlu istemiyor, bunu belirtiyor. aslında sizi bağlayan bir durum yok. yok oğlu tamam dese, size de çok ters ise bu durum eşinizle konuşursunuz. öyle bir durum yok ki.

iki kadın bir adamın üstünde resmen iktidar kurma gayretine girmişsiniz.

annesi olarak bir iki birşey demiş ve eften püften şeyler.eşin istemezse zaten hiç bir siyasi gruba girmez çocuk değil ya bu adam? yani dert etmeye ne gerek var.

bir de sana tavsiye hiç bir anne ile iktidar yarışına girme çünkü sonunda zararlı çıkabilirsin.

Sizinle inatlaşmıyor, siz öyle anlamak istemişsiniz.

En fazla oğlumun düşüncelerini değiştiririm ümidi güdüyordur, onu da eşiniz halleder zaten, yine sizinle ilgili değil.

bırakın kendi kendine eğlensin eşiniz istemiyorsa sorun yoktur..
Ben de bunu düşünerek rahatladiyorum kendimi.

sizinle inatlaştığı bir konu göremedim.

kendi inandığı bir sistem var, oğlunu ona sokmaya çalışıyor. oğlu istemiyor, bunu belirtiyor. aslında sizi bağlayan bir durum yok. yok oğlu tamam dese, size de çok ters ise bu durum eşinizle konuşursunuz. öyle bir durum yok ki.
İşte artık bana ne dese batıyor, ama dusunemez mi belli ki gelinim istemiyor ben de oglumun aklına Girmim diye.

iki kadın bir adamın üstünde resmen iktidar kurma gayretine girmişsiniz.

annesi olarak bir iki birşey demiş ve eften püften şeyler.eşin istemezse zaten hiç bir siyasi gruba girmez çocuk değil ya bu adam? yani dert etmeye ne gerek var.

bir de sana tavsiye hiç bir anne ile iktidar yarışına girme çünkü sonunda zararlı çıkabilirsin.
Yok dert değil ama bunun gibi çok şey oluyor mesela ben uzak düğünlere gitmek istemiyorum ki eşim de istemiyor ama annesi ellem ediyor nallem ediyor götürüyor ben gitmek istemeyince gel oglum ikimiz gidelim diyor.

Ben de bunu düşünerek rahatladiyorum kendimi.

İşte artık bana ne dese batıyor, ama dusunemez mi belli ki gelinim istemiyor ben de oglumun aklına Girmim diye.

Yok dert değil ama bunun gibi çok şey oluyor mesela ben uzak düğünlere gitmek istemiyorum ki eşim de istemiyor ama annesi ellem ediyor nallem ediyor götürüyor ben gitmek istemeyince gel oglum ikimiz gidelim diyor.
gitsen ne olur peki? yani azıcık fedakarlık yapsan.benim gördüğüm siz gelin-k.valide aşırı bir çekişme içindesiniz.

sizde az değilsiniz hani..
ne o öyle onu 30 yaşına kadar yapıcaktın şimdi ben istersem olur o...

sizin eşinizin kendi aklı fikri yokmu analı gelinli rahat bırakın adamı yahu..
Evet değilim çünkü beni bu hale getiren o.. Çünkü bana gelin diyen bir jnsan ki bunu da herkesin arasında diyen bir insana sevgin yok eşim hatrina saygim var.

siz onunla inatlaşıyorsunuz
ne o kocanız bir hayvan bir kaynananız yularından tutuyor bır sız mı?
sızın verdıgınız cevap bence terbıyesızlık
sız onu 30 yasına kadar yapacaksınız benden once nedır yanı bulunmaz hınt kumasımısın mubarek?

siz onunla inatlaşıyorsunuz
ne o kocanız bir hayvan bir kaynananız yularından tutuyor bır sız mı?
sızın verdıgınız cevap bence terbıyesızlık
sız onu 30 yasına kadar yapacaksınız benden once nedır yanı bulunmaz hınt kumasımısın mubarek?
Bulunmaz hint kumaşiyim demedim..sadece esimi yönlendirmesini sevmiyorum.

Ama o çekişmeyi sen daha çok yapıyosun gibi geldi bana, en azındna bu konuda
Kadın 'a' dese sen 30 a kadar yapsaydın bundan sonra top bende oğlunu aldım artık modundasın
Eh o da biraz gaza gelip görür şimdi bu gelin gibi oğlunu işlemeye çalışıyo
Eşin de komik annem beni kandırmaya çalışıyo diye galip sana mı anlatıyo, kanma.

Bulunmaz hint kumaşiyim demedim..sadece esimi yönlendirmesini sevmiyorum.
size ne?
size ne oluyor yani merak ediyorum
kendi kendine takılıyor kadın sizemi kaldı onun cevabını bu sekılde vermek?
eşinin annesi o onu doğurdu sende eşisin bunu unutma hiç bir zaman

Back
X