• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize Nazar mı Değdi (Eşim ve Kızım)

herseyin düzelmesine çok sevindim ... Esinizide sizide tebrik ediyorum. Yeni bir hayat ve yeni bir düzeni kimse bu kadar sağlıklı koruyamazdi.. Yani ben bugüne kadar hiç böyle yeni bir düzen hikayesi okumadim. KK da gördüğüm en güzel konuydu Teşekkürler ..

Şaka gibi ya. Eşin resmen fırsat kollamış gibi davranmış. Bir çıkar yok göremedim ama eşinin abarttık aşikar. Çocuğu kendine düşman yapacak böyle tepki koyarsa.

Bu bir reflekstir ama, özbabası da olsa bunu diyebilirdi kızınız, eşinizin bunu anlaması gerek önce, ya da o can acısıyla o da ona bi tane patlatabilirdi. Ben zamanla eşinizin de sinirinin geçeceğini düşünüyorum çok üzülmeyin.

Canim sen uyarmissin arkadas gibi degil de Baba gibi davran diye cok da haklisin. Cunku bana gore esiniz ne kadar iyi insan olursa olsun kiziniz kendi oz babasi olmadiginin farkinda esiniz de mesafe koymayinca lackalasmislar aradakii mesafe kaybolmus ve cocuk bu tarz bi kelimeyi soylemekten hic cekince duymamis hemde ikinci kez.uyarildigi halde. Burda 9 yasinda bi cocuga suc bulmuyorum ben esinizin koymasi lazim bu mesafeyi ve denge.kurmasi lazim tabi bu da ilgilenmemesi ve oyun oynamamasi anlamina gelmez en azindan daha mesafeli oyunlar. Eminim onun kiziyla sizin aranizda.belirli bi mesafe vardir ki cok normal oz Anne ve Babaa da olsan cocukla arada bu kadar mesafe olmali bana gore yalniz bi daha yaparsa affetmem.ne demek 38 yasinda.olan.o onun kendini yargilamasi gerek neden boyle oldu diye o 9 yasinda bi cocuk ayrica ayni.kelimeyi kendi kizi soyleseydi de aynisini yaparmiydi o da tartisilir. Sen zamana birak canim duzelmicek hic bisey yok ama kizinin mesafeli.olmasi gerektigini de idrak ettir.ona ayrica da esini.al.karsina konus mesafe koymasi gerektigini dengeyi buyuk olarak onun.kurmas gerektigini anlat

eşiniz "9 yaşında çocuk bana hayvan diyemez" demiş ama , asıl o yaşta çocuk bunu der ve gülünür geçilir , 19-29 yaşından bahsetmiyoruz , kızınıza ders vermek amacıyla senle konuşmuyorum dese tamam dicem ama sizede gelip asla konuşmayacağım parasını verir giderim vs demesi çok yanlış.

Siz kızınızın yanında olun , onun çok büyük bir hata yapmadığını , eşinizin büyüklük gösterip onu affetmesi gerektiğini söyleyin ve çocuğunuz çok suçluymuş gibi eşinizden kızınız adına özür dilemeyin.

Eşiniz olayı büyütmüş...

Hayvan nedir , 9 yasindaki kcuuk bir kiza hic yakisiyor mu?

Simdi, bence hicbir cocuk samimi olarak babasi gordugu birine bu kelimeyi sarf etmez. Yani dusunleim, hangimiz abbamiza hayvan diyebiliriz ki, imkani yok. Kendi babanizi dusunun, cocuklarini doen bir babaysa tokadi basar, boyle biri degilse bagirip cagirip kizar, azarlar. Kiziniz esinizi baba olarak gormuyor, abi olark goruyor. Esiniz de ona gercek kizi gibi davranmiyor, baskasinin cocuguna kizip bagiramazsin, o da hakli, nasil davranacagini bilmiyor. Kiziniz da hakli cunku bu adam babasi degil, onun zaten bir babasi var.

Konu bence hem kiziniz, hem esiniz icin kafa karistirici. Bir pedagoga danisin bence, arkadaslik mi etmeli, baba gibi mi davranmali? Kiziniz babasiyla yeterince gorusuyor mu Kizinizin da baskin bir erkek figurune ihtiyaci var, esinizle ayni evde yasayip kendi babasindan daha cok goruyor sonucta, belki de baba rolunu esiniz saglamali.

Yani konu her iki taraf icin zor, bence bir uzmana danisin.

Bu mesajı yazan arkadaşa katılıyorum.Kesinlikle bu yol denenmeli. 9 Yaşındaki bir çocuğun yetişkin bir insana hayvan demesi hiçte normal değil. Çocuk denip geçilemez.

Esiniz ile knuscaginiza kiziniza hayvan dememeyi baba demeyi ogretin abi nedir yaadam babalik yapiyor kiz hm hayvan hem abi diyor sizde kiziniza ogretememissiniz 9yasinda olabilir siz kizinizi guzel yetistirmezseniz ilerde sen bnm babam degilsin istedigimi yaparim karisamazsinda der saygiyi ogretin biraz sevgi var ama saygi sifir anlattiginizdan bunu cikardim

Allah size szbir versin

Kirilmayin ama esiniz eger anlattiginiz gibiyse

Ilerde baska zorluklar bekliyor sizi

Daha kizinizin lise universite donemi ergenlik cagi vs var

Her donemde farkli hatalar yapacak

Yapsinda hakkidir hayati ogrenecek

Esiniz her hatasinda kuserek baba yoksunluguyla tehdit ederek degilde

Sevgiyle yaklasmali kiziniza

Insallah kiziniz yureginde tedirginliklerle urkek buyumez

Bir cümlenize takılıp kaldım, arada kaldım biri kızım biri eşim demişsiniz.
Önceliğiniz haklı haksız, koşulsuz şartsız EVLADINIZ olması dileği ile hayırlı akşamlar.

Aynı şeyi kendi kızı söyleseydi gene synı tepkiyi verirmiydi?

kızın eşini arkadaş gibi görmüş sınır koyamamışlar aralarına.babamla bende boğuşur oynardım ama bi bakışıylada susar otururdum.en önemlisi bu sınırı koymaktı eşin bu sınırı koyamamış yüz göz olmuşlar.hayvan dedi diye bi çocuk silinir mi?kızınıda uyar canım bidaha demesin.ama eşinide uyar araya bi ciddiyet koysun böyle şaka şuka olursa sürekli olacağı bu.zamanla düzelir suan düzelsin diye ısrarcı olma ters tepebilir

9 yaşındaki bir çocuğa yanlış bir kelime kullandı diye ömür boyu küsmek hangi mantığa siğiyor, eşiniz bunu kendi mantığında nasıl normal buluyor anlayamıyorum.

Sacmalamis esiniz... daha küçük çocuk zamanla terbiyesini edersiniz. Okulda duymustur tv d duymustur sizden bile duymuş olabilir bu kelimeyi... esinizi mantikli bir Insan degil bence. Ama uzulmemeye calisin.

hani bi ders vermek amacıyla belki biraz uzak durulur tamam ama böyle ömür boyu bitmiştir fln çok saçma...
çocuk o daha ne gerek var böyle bişeye...

Back
X