kilo problemim var netten bi çok kapsüle vs baktım acı cehreye baktık 1 günde 4kilo sağlıklı gelmedi lahana kapsülüne baktım oda hem gaz yapıomuş hemde zayıflamaya bi etkisi olmuyomuş elma kromdan kimse memnun değilmiş napcağımı şaşırdım yardım edermisiniz deneyimlerinizi paylaşırmısınızzz nolurrr:sinifsinif::sinifsinif:
ayy ben demiimboy 1,65 kilo 95 ben kortizon kullandığım için aldım bu kiloyu ben kasiyerlik yapıyorum sürekli oturuyorum gerçi ayaktatda çok kalıyorum sabah yürüyorum ama oda pek işe yaramadı kendi diet listeme gelince yemek saatim yokki gece 10,30 da falan eve gidebilioz o saatte de pek yemiomurum ama çokda aç oluyorum off bilmiom işte böle karışık benimki
sakızı nasıl kullancam
teşekkür ederim :) sakızı aldırıcam şimdi elemanımız dışarı çıktı gelince unutmazsa bu akşam başlarım inşallah gelişmeleride yazarım bide sarımsak ve cevizi okudum onuda denicem ayy bide çok çok çokk az yicem başka yolu yok :) ya zayıflıcam ya zayırlıcam hade bakalım başlıyom bu gün :)) ayy dua edin nolur
teşekkür ederim :) sakızı aldırıcam şimdi elemanımız dışarı çıktı gelince unutmazsa bu akşam başlarım inşallah gelişmeleride yazarım bide sarımsak ve cevizi okudum onuda denicem ayy bide çok çok çokk az yicem başka yolu yok :) ya zayıflıcam ya zayırlıcam hade bakalım başlıyom bu gün :)) ayy dua edin nolur
arkadaşklar bende 80 kıloyum napayım neler alayım masa başı çalışıyoz spor yapma ımkanım çok az yardımlarınızı beklıyorum
Evet canım az ye ama sık ye en iyisi... MeseLa dün ben oturdum akşam çayLa püskiit yedim kaydirigubbakcemile3 . Ama 800 gr. eksiLmişim kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?