Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorununuz neydi kuzum sizin ? Biz de tedavi oluyoruz da hiç fark olmadı mı ilaçlarla falan?3 senedir tadavi görüyoruz ama sonuç alamıyoruz her ay artık beklemekten yoruldum psikolojim bozuldu bizden sonra evlenenler in çoktan oldu hatta ikinciye hamileler rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin okadar zorkı![]()
Eşimde baş anomalisi çok yüksek birde ileri hız 0 ilaç kullandığımız an düşüyor bıraktığımız an geri yükseliyorSorununuz neydi kuzum sizin ? Biz de tedavi oluyoruz da hiç fark olmadı mı ilaçlarla falan?
Ben de artık umudumu kaybettim çok zor gerçekten3 senedir tadavi görüyoruz ama sonuç alamıyoruz her ay artık beklemekten yoruldum psikolojim bozuldu bizden sonra evlenenler in çoktan oldu hatta ikinciye hamileler rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin okadar zorkı![]()
Buda bizim imtihanımız sizin sorununuz nedir ?Ben de artık umudumu kaybettim çok zor gerçekten![]()
Bizim de aynı hareket az normal olur mu diye bekledik ama olmuyo 1 buçuk yıl oldu aşılama denicez artık diğer ayaBuda bizim imtihanımız sizin sorununuz nedir ?
Biz aşılama denedik tutmadı bida ki ay tekrar deniycez eşim klomen kullanıyo inşallah faydasını görürüzBizim de aynı hareket az normal olur mu diye bekledik ama olmuyo 1 buçuk yıl oldu aşılama denicez artık diğer aya
Benimki de klomen kullandı 4 kutu şimdi artmed diye bir ilaç kullanıyor bizim Fe sayımız çok az Korkudan tekrar test de ver diyemiyorum ama bu ay sonu mecbur vericek artık duruma göre aşılama tüp yapacağız artıkBiz aşılama denedik tutmadı bida ki ay tekrar deniycez eşim klomen kullanıyo inşallah faydasını görürüz
Biz 2 defa yaptırdık aşılamayı ikiside tutmadı tüp bebek düşünüyoruzBizim de aynı hareket az normal olur mu diye bekledik ama olmuyo 1 buçuk yıl oldu aşılama denicez artık diğer aya
Doktor umut veriyomu tutar gibisinden yoksa direk tüp mü yapın dio4 ay oldu testi vereli de zaten ne durumda hiç bilmiyorum aşılama da belli olur artık
Biz 2 defa yaptırdık aşılamayı ikiside tutmadı tüp bebek düşünüyoruz
Sizin sorununuz nedir canım?Biz 2 defa yaptırdık aşılamayı ikiside tutmadı tüp bebek düşünüyoruz
Nerde başladınız tedaviye canım ?Biz erken davrandık sanırım 1buçuk yıl oldu sorunumuz da yok çikolata kistim dışında onu da sorun olarak görmedi doktorlarım küçük diye ama beklemek istemedim gerçekten yaşayan bilir bir ayı zor geçirirken baktım sene olmuş, şuan tüp tedavisindeyim
Diyarbakır bahçeciye gidiyorum canımNerde başladınız tedaviye canım ?
Nekadar verdiniz toplam ?Diyarbakır bahçeciye gidiyorum canım
İnşallah canım ,Olacak inşallah .Birgün bizde anne olacağız inanıyorum ..
Amin inşallahNasip kismet bu isler hic beklemediğiniz anda sizleri bulsun insallah.yuzunuzu guldursun rabbim.