- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Kızlar eşimle saygılı, sevgi dolu birlikteliğimiz var. Benim gibi her şeye takan bir bayana katlanan evde yardımcı güzel bir eş eşim. Tartışma kavga hiç yaşamadık diyebilirim. Fakat bu adama bir haller olmaya başladı. Düşüncesiz, umursamaz bir şey oldu sanki yoksa ben mi abartıyorum ki bence abartmıyorum ama durum şu eşim sürekli arkadaşlarıyla vakit geçirmeye başladı sürekli hemde bir pazar tatili var aylardır bizimle geçirmiyor ben bugün plan yaparız diye düşündüm. Dışarıya çıkmıştı aradı arkadaşlarla gezmeye gidicem dedi. Geçen haftada öyle geçen geçen hafta da sanki kızımla ve benle plan yapmak istemiyor. Hatta mesaj attım cevap vermedi. Bir uzaklaştı sanki kendimi iyii hissetmiyorum. Hamileliğimin 3.ayından şu zamana kadar eşimle gezmeye gitmedik hiç kızım 5,5 aylık oldu. Düşünün. Benim dolaşmaya ihtiyacım var ama o farkında değil. Hep iki işte çalışan yoğun birisi oldum şimdi okul başlıyor yine aynı olacak ve ben dinlenmeden dolaşmadan yorulmaya devam edeceğim ama o bunun farkında bile değil. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Üzüldüm size anlatıp rahatlamak istedim. İyi değilim.