- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
Soğan suyu beni daha beter etti var olan kistlerimi büyütmüştü ...İçiyorum sabah akşam aç karnına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğan suyu beni daha beter etti var olan kistlerimi büyütmüştü ...İçiyorum sabah akşam aç karnına
özelden yazıyorum. Lakin msjınız kapalıHayır denemedim ama faydası varmi bu sıkıntılarla alakalı
Soğan suyu beni daha beter etti var olan kistlerimi büyütmüştü ...
Açtımözelden yazıyorum. Lakin msjınız kapalı
Kesinlikle öyleEşiniz size destek olacağı yerde isyan ediyor. Çok yanlış.
Bende uzun tedavi sonucu evlat sahibi oldum ama eşim her zaman “Allah’ın verdiği de vermediği de sınavdır” dedi.
Hastalığınız basit bir hastalık. Bir tüp bebek merkezine gidip, ne kadar çaresiz insanlar olduğunu görseydiniz halinize şükrederdiniz.
Gamze hanım hala açık değil ama burdan yazayım, instagramda ege sirkeleri diye bir hesap var . Ben ordan kronik halsızlık için spirulina sirkesi almıştım ve cok iyi gelmişti değerlerim yükselmişti ki sene de 2 kez kan için ferinject serum yiyen birisiydim. Orda hayıt kürleri bahsi geçiyor hamile kalan çok kişi var . Ayrıca benim arkadaşımında yumurtalıklarında sorun vardı adet döneminde hastanelik oluyordu düzeldi. Açık açık yazdım buraya belki sizle aynı dertten muzdarip birine vesile olurum.aaaa neden ki
Kustura bakmayın nasil açılıyor soylermisinizGamze hanım hala açık değil ama burdan yazayım, instagramda ege sirkeleri diye bir hesap var . Ben ordan kronik halsızlık için spirulina sirkesi almıştım ve cok iyi gelmişti değerlerim yükselmişti ki sene de 2 kez kan için ferinject serum yiyen birisiydim. Orda hayıt kürleri bahsi geçiyor hamile kalan çok kişi var . Ayrıca benim arkadaşımında yumurtalıklarında sorun vardı adet döneminde hastanelik oluyordu düzeldi. Açık açık yazdım buraya belki sizle aynı dertten muzdarip birine vesile olurum.
rica ederim ne kusuru:) valla hiç bilmiyorum nasıl açılır ben zaten bilgiyi yazdım yukarıda. Sayfa yöneticisine ulaşıp derdinizi anlatın eminimki bir opsiyon sunacaklar. Şifa olsunKustura bakmayın nasil açılıyor soylermisiniz
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için sağolun allah razı olsun size hep böyle faydali bilgiler verenler çok olsun inşallah aminrica ederim ne kusuru:) valla hiç bilmiyorum nasıl açılır ben zaten bilgiyi yazdım yukarıda. Sayfa yöneticisine ulaşıp derdinizi anlatın eminimki bir opsiyon sunacaklar. Şifa olsun![]()
AMİN. Hepimize inşallah.Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için sağolun allah razı olsun size hep böyle faydali bilgiler verenler çok olsun inşallah amin
Eşimede bakıldı onda problem gören olmadısadece size mi bakıldı yoksa eşinizin tam kan tahlili, sperm testi ve sperm dna analizine de bakıldı mı
Bana iyi gelmedi maalesef , bu arada neden banlandı hesabınızaaaa neden ki
Akinti oluyor mu sizdedeİçiyorum sabah akşam aç karnına
Tedavi önermeyi sevmem ama kendim ve pek çok bildiğim kişi faydasını gördüğü için yazmak istedim. Hacemat ve sülük tedavisini araştırabilirsiniz. Acil ameliyat denen kistim hacemat ve sülük tedavisi ile eridi.Soyle soyleyim sag yumurliklarimda cikolata kisti sol yumurtaliklarimda polikistik over var iki yumurtaliklarimdada kist var