Bizim cocugumuz olmuyor esim bunu cok dert ediniyor

Eşiniz size destek olacağı yerde isyan ediyor. Çok yanlış.
Bende uzun tedavi sonucu evlat sahibi oldum ama eşim her zaman “Allah’ın verdiği de vermediği de sınavdır” dedi.
Hastalığınız basit bir hastalık. Bir tüp bebek merkezine gidip, ne kadar çaresiz insanlar olduğunu görseydiniz halinize şükrederdiniz.

Eşiniz size destek olacağı yerde isyan ediyor. Çok yanlış.
Bende uzun tedavi sonucu evlat sahibi oldum ama eşim her zaman “Allah’ın verdiği de vermediği de sınavdır” dedi.
Hastalığınız basit bir hastalık. Bir tüp bebek merkezine gidip, ne kadar çaresiz insanlar olduğunu görseydiniz halinize şükrederdiniz.
Kesinlikle öyle

Gamze hanım hala açık değil ama burdan yazayım, instagramda ege sirkeleri diye bir hesap var . Ben ordan kronik halsızlık için spirulina sirkesi almıştım ve cok iyi gelmişti değerlerim yükselmişti ki sene de 2 kez kan için ferinject serum yiyen birisiydim. Orda hayıt kürleri bahsi geçiyor hamile kalan çok kişi var . Ayrıca benim arkadaşımında yumurtalıklarında sorun vardı adet döneminde hastanelik oluyordu düzeldi. Açık açık yazdım buraya belki sizle aynı dertten muzdarip birine vesile olurum.

Biliyormusun bende 2 senelik evliyim. Bu sureçte çok kayip yasadim. En buyugûde dogurduktan sonra kaybettim. Ondan sonra hep hayirlisini ne zamn veririsende hayirli saglikli uzun ömürlü bir evlat ver diye dua ettim. Hani sonrasinda hamile kalmayi beklemedim desem yalan olur elbet hemn istedim ama çogu yerde hep hayirlisini diledim. Çok şükür hamileyim şuan. allahim bu bebegim hayirlsiysa bana bagisla diyorum.

Benim kaynanaminda 7 kaybi olmus Tam 18 sene sonra esim sonra kaynim dogmus. O yuzden sadece Allahtan dile

Bide bitakim kürler deneyebilirsnz. Meryem ana otu var kesinlikle dene onu.
Bide incir zamani yaklasiyor mesela 2 3 tane inciri her gece yatmadan evvel bi sicak sulu kaseye at koy ertesi sabah iç. Bunlari esinle beraber yapin. Mesela adetin bitdikten sonra hemn basla. Ister 10 ister 20. 30 gun dene.
Annem dedi bu incir kuru kuranda yaziliymis üremeye çok faydasi varmis. Ne kadar dogru bilmiyorum tabi.

Bu süreci doktor ve diyetisyen ile beraber götürmelisiniz. Hayıt kullanabilirsiniz birçok kadın kullanıp faydasını görmüş. Eşinde çocuk gibi mızmızlanmayı bıraksın belkide psikolojik olarak baskı altında olduğunuzdan olmuyorda olabilir. Bir tanıdığım yıllarca uğraştı olmadı tam aman olursa olur artık çabalamaktan yoruldum dediği anda oldu. Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲

Gamze hanım hala açık değil ama burdan yazayım, instagramda ege sirkeleri diye bir hesap var . Ben ordan kronik halsızlık için spirulina sirkesi almıştım ve cok iyi gelmişti değerlerim yükselmişti ki sene de 2 kez kan için ferinject serum yiyen birisiydim. Orda hayıt kürleri bahsi geçiyor hamile kalan çok kişi var . Ayrıca benim arkadaşımında yumurtalıklarında sorun vardı adet döneminde hastanelik oluyordu düzeldi. Açık açık yazdım buraya belki sizle aynı dertten muzdarip birine vesile olurum.
Kustura bakmayın nasil açılıyor soylermisiniz

Kustura bakmayın nasil açılıyor soylermisiniz
rica ederim ne kusuru:) valla hiç bilmiyorum nasıl açılır ben zaten bilgiyi yazdım yukarıda. Sayfa yöneticisine ulaşıp derdinizi anlatın eminimki bir opsiyon sunacaklar. Şifa olsun:KK200:

rica ederim ne kusuru:) valla hiç bilmiyorum nasıl açılır ben zaten bilgiyi yazdım yukarıda. Sayfa yöneticisine ulaşıp derdinizi anlatın eminimki bir opsiyon sunacaklar. Şifa olsun:KK200:
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için sağolun allah razı olsun size hep böyle faydali bilgiler verenler çok olsun inşallah amin

sadece size mi bakıldı yoksa eşinizin tam kan tahlili, sperm testi ve sperm dna analizine de bakıldı mı

Bu mu sevgi sizce?
Çikolata kistiniz varmış zaten sorun ortada önce bunların tedavisi olunur sonra çocuk olur.
Eşiniz sizdeki sorunu bilipte bizim niye çocuğumuz olmuyor diye ağıtlar yakıyorsa üzgünüm ama sevmiyor sizi ve yer yapıyor gayet saf kötülük bu.

Soyle soyleyim sag yumurliklarimda cikolata kisti sol yumurtaliklarimda polikistik over var iki yumurtaliklarimdada kist var
Tedavi önermeyi sevmem ama kendim ve pek çok bildiğim kişi faydasını gördüğü için yazmak istedim. Hacemat ve sülük tedavisini araştırabilirsiniz. Acil ameliyat denen kistim hacemat ve sülük tedavisi ile eridi.
Bi yakınım hacemat sonrası hamile kaldı.
Yani, hacemat Japonya, ABD gibi ülkelerde de yaygınlaşmış bi tedavi, denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
Şifa Allah'tan.
Allah çocuğun varlığı ile de yokluğu ile de sınamasın.
Eşinin tavrı yanlış, bunun seni üzdüğünü söyle, ayrıca kendini de asla suçlama, ne münasebet.

Back
X