Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yiyip yiyip şişelimmmmmm:33::33::33::56:
aylincim kalsiyum önemli haklısın ben şanslıyım sağolsun kayınvalidemin inekleri var peynirimi falan yaptı gönderdi onu yumurtamı yiyorum sabahları ara öğünümdede bir kase yoğurt pekmez+yulaf ezmesi karıştırıyorum gülede söyledim tavsiye ederim tadıda güzel oluyo:56:
ah kızcem ya herşey onun için tabi ama çok abartma doktor doğumda tansiyon problemi olabilir kiloyu aşorı alırsan demişti bana:34: acık kıs bi parçacık:34:

tabi canım haklısın da ye tatlıyı doğur hakkıyı derler ya anam ölecem tatlı diye çok zor tutuyorum kendimi :17: benim doktor da ilk bikaç dikkat edelim dedi sonra baktı bende tık yok artık vazgeçti sanırım :9: ben 8 kilo aldım bile :17: bu arada benim doğumda kesin tansiyonum yükselir zaten evde normal tansiyonum ama doktor kontrolünde yükseliyor annemde de var aynı şey napcam ben o zaman :53:

ankarada amcam da kalıyorum.. transferim nasip olursa 28 veya 29 mayıs gibi suan tedavinin başında olduğum için tam tarihi bimiyorum..

kayınvaldemle birlikte amcamlarda kalıyorum ... iyi dileklerin için teşekkür ederimmm:)

canımm hayırlı uğurlu olsun tedavin. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın arkandan da ben gelicem.. Aramız fazla olmayacak inşalahhh sana bol bol dua edicem canım benim transfer gününü de mutlaka söyle olur mu. :nazar::nazar::nazar

inşallah cnm arka arkaya doğururuz seninle.. sen ne zaman başlıyacaksın.. acıbademde yaptırıcaktın sanırım...tarnsfer günümde muhakkak haber veririm... dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar

hadi hayırlı olsun..topiğin ilk tüp bebeği olsun..ankarada hangi hastanede yaptırıyorduun..??

arkadaşlar hepinizin REGAİP kandili mübarek olsun inşallahhh.. dua kapıların acık olduğu bu gecede RABBİM HEPİMİZİN dularını kabul etsin inşallahh...

hepimize evlat sevgisini tattırmayı , sağlıkla huzurla büyütmemizi nasip etsin inşallahhhh...

ben dün gonalf iğnesine başladım.. 10 12 gün sonra yumurta topalama işlemi gerçekleşicekmiş nasipse... dualarını eksik etmeyin arkadaşlar...herşeyşn hayırlısı olur inşallah..

ankarada amcam da kalıyorum.. transferim nasip olursa 28 veya 29 mayıs gibi suan tedavinin başında olduğum için tam tarihi bimiyorum..

kayınvaldemle birlikte amcamlarda kalıyorum ... iyi dileklerin için teşekkür ederimmm:)

hadi hayırlı olsun..topiğin ilk tüp bebeği olsun..ankarada hangi hastanede yaptırıyorduun..??

GEN ART PGT yapılcak cnm inşallah hayırlı sonuçlar alırız... benimde ilk tüp bebeğim olucak.. hayırlısı olur inşallahhh...

oy maşallah kendimdden utandım şimdi..bende arada cacık macık ne yiyosam odur..bi ara akşamları süt içiyodum şimdi o da yok...ben en iyisi yoğurt olayına ağırlık vereyim süt sevmiyorum ben..

yaa doktor bana şunu ye bunu ye hiç bişey demedi..3 aya kadar canın istemiyosa süt bile içme dedi.3aydan sonra depolar tükenmeye başlar yavaşş yavaş..balık yemeğe çalışıyorum oda iki ayda 2 kere oldu..onun yerine ceviz yiyorum işte..ne kadar tutarsa. bu arada semiz otunda çok fazla omega 3 armış..bende çok severimm.ona yüklenecem artık:49:

canımcım ben senin haftandayken bulantılarım devam ettiği için hiç yiyemiyordum süt yoğurt 15. haftamda falan daha göbek büyümeden fazla bel bacak ağrılarım başlayınca dank etti bana çok ağrım oldu o korkuyla başladım süte yoğurda 2 günde ağrı sızı kalmadı resmen kalsiyum yetmeyince sinyal veriyor vücut anlıyorsun yani... ben balık hala yiyemiyorum çok fena tiksindim o yüzden hergün ceviz yiyorum haftada 2 semizotuna başladım ve her akşam marincapın balık hapını içiyorum... ülen ben bu kadar dikkat ediyorum benim oğlan 3 gün geride günde 4 lt su içiyorum amniyon sıvım sınırda napim ben daha anlamadım ki :50: doktor ciddi bişi değil diyor ama takıyor insan yine de...

yaa doktor bana şunu ye bunu ye hiç bişey demedi..3 aya kadar canın istemiyosa süt bile içme dedi.3aydan sonra depolar tükenmeye başlar yavaşş yavaş..balık yemeğe çalışıyorum oda iki ayda 2 kere oldu..onun yerine ceviz yiyorum işte..ne kadar tutarsa. bu arada semiz otunda çok fazla omega 3 armış..bende çok severimm.ona yüklenecem artık:49:

tatlım ilk 3 ay sadece 1 kilo almıştım bende ondan sonra başlıyo zaten şekerin düşüyo acıkıyorsun birşey yemeden duramıyorsun zaten:34: senin içn erken daha ondan canın istemiyordur dediğin gibi semiz otu bende çok severim yoğurtlu :56: onu ye yavaş yavaş başla ilerde sıkıntı çekme çokta yüklenme canım daha yolun başı du bakalım bebiş büyüsün lop lop nasıl alıyo sendekileri:emir_bebek:
Didemcim ağzına sağlık ne güzel yazmışsın,inşallah bu gece başımız secdeden kalkmaz, ellerimiz yere inmez, hep dua ile geçiririz

aminnnnnn inşallah burcum sizin içinde bol bol dua edicem Rabbim inşallah duası kabul olanlardan eylesin hepimizi sizde beni unutmayın emi:54: inşallah duası kabul olan kullarının yüzü suyu hürmetine Rabbim bizim dualarımızı da kabul eder
tabi canım haklısın da ye tatlıyı doğur hakkıyı derler ya anam ölecem tatlı diye çok zor tutuyorum kendimi :17: benim doktor da ilk bikaç dikkat edelim dedi sonra baktı bende tık yok artık vazgeçti sanırım :9: ben 8 kilo aldım bile :17: bu arada benim doğumda kesin tansiyonum yükselir zaten evde normal tansiyonum ama doktor kontrolünde yükseliyor annemde de var aynı şey napcam ben o zaman :53:

tatlım yürüyünce bile insanın tansiyonu yükseliyo sen onu çok sorun edip korkma dikkat et sadece biraz doktorlar halleder merak etme:34:

kızlar ben artık çıkayım çok öptüm hepinizi yemeği falan halledeyimde akşama iş kalmasın çok öpüyorum hepinizi Allaha emanet:3::54:

herkese merhabalar canlar hayırlı kandiller.....

uzun zamandır ayrıyım sizlerden hamileliğim biraz sorunlu geçiyo bebişim herşeyden alıkoyuyo beni teyzeleri malesef.tansiyonum yükseliyo o yizden dikkat etmeye çalışıyorum bu arada bebiş de büyüyo bambaşka bişi gerçekten bi yandan da tadını çıkarıyorum öle işte benden. rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin isteyen herkese tez vakitte hayırlı evlatlar versin bizlere de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş

arkadaşlar hepinizin REGAİP kandili mübarek olsun inşallahhh.. dua kapıların acık olduğu bu gecede RABBİM HEPİMİZİN dularını kabul etsin inşallahh...

hepimize evlat sevgisini tattırmayı , sağlıkla huzurla büyütmemizi nasip etsin inşallahhhh...

ben dün gonalf iğnesine başladım.. 10 12 gün sonra yumurta topalama işlemi gerçekleşicekmiş nasipse... dualarını eksik etmeyin arkadaşlar...herşeyşn hayırlısı olur inşallah..
Amin canım Allah kolaylık versin hayırlısıyla getirsin bebişinizi inşallah...
AYLIN sen hakan bey'e kaç günde bir gidiyordun bide ne kadar muayene ücreti ödüyorsun?

ayda 1 gidiyorum tatlım 40 küsür ödüyorum sgk lıyım... sen ne zaman başlıyorsun tatlım?

uzun zamandır ayrıyım sizlerden hamileliğim biraz sorunlu geçiyo bebişim herşeyden alıkoyuyo beni teyzeleri malesef.tansiyonum yükseliyo o yizden dikkat etmeye çalışıyorum bu arada bebiş de büyüyo bambaşka bişi gerçekten bi yanhodan da tadını çıkarıyorum öle işte benden. rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin isteyen herkese tez vakitte hayırlı evlatlar versin bizlere de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş

Hoşgeldin Ebrucum seninde kandilin mübarek olsaun Rabbim sağlıklı ve kolay bir hamilelik nasip etsin inşallah

iyi fikir canım ya sarımsaklı yoğurt bastırıyordu ama kokusu işte eşimede yediriyorum almasın kokuyu diye:9: dışarı çıkacağım birazdan onuda alayım madem gülcüm sen bol bol yoğurt paynir yesene canım kalsiyum eksikliğinden olabilir diş ağrın benimde vardı kanamalarımda vardı birşey isırınca kanıyordu her öğlen ara öğün olarak bir kase yoğurt biraz pekmez(kan için) birazda yulaf ezmesini karıştır tadına garanti veriyorum hem şekerini dengeler hem tokta tutar canım çok işe yarıyor şiddetle tavsiye ederim:54:

Canım ben hazır yoğurt sevmiyorum. Benim kayınvalidemlerinde var ineği, onlar sütü gönderiyo ben yoğurdumu kendim yapıyorum. Fakat ben yaz sütünü sevmiyorum, inekler ot yediği için çok ağır bi kokusu oluyo :25: Alışkın olmadığımdan o tada iyice uzaklaştım yoğurttan. Ama peyniri çok severim onu mutlaka tüketiyorum. Benim diş ağrılarım kalsiyum eksikliğinden başladı zaten, sonra içleri dökülünce azı dişlerimin artık yapabileceğim birşey kalmadı. Doğumu bekleyip kanal tedavisine başlayacağız :31:
Sakızı mutlaka dene, inşallah faydası olur :54:

canım ya sütle sakızı deneyeyim de sodayı denedim biraz önce içtim anamm yemek borum parçalandı sanki ilk yudumda :53: kramp olmadı hiç henüz canım ama arada bakıyorum ağustos annelerinde şikayeti olan çok kramptan... belki yeni başlayacaktır ama şöyle söyleyeyim tatlım ben hergün 1 soda 1 muz ve her öğün süt ürünü ve gece yatmadan önce kocaman bardak ( yarım litre alıyor bardak ) süt içiyorum... danayım evet :1:ofa bana ama şükür hiç ağrı falan yaşamıyorum at gibi gezmeme rağmen tavsiye ederim :34:

Maşallah size ya ne güzel besleniyosunuz :nazar::nazar::nazar: Yumuk yumuk sarkık yanaklı bebeleriniz olsun inşallah :52::emir_bebek::emir_bebek:

Semiz otunu bende duymuştum, ohh yaz günü nede güzel gider :56: Bol bol tüketin valla..

Recep ayının ilk cuma gecesine Regaip Gecesi denir. Bu geceye Regaip gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi başlı başına kıymetli bir gecedir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, çok daha kıymetli oluyor. Allah Teâlâ, bu gecede, müminlere, birçok ihsanlar ve ikramlar yapar. Bu geceye hürmet ve ihya edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere sayısız sevaplar verilir. Pazartesi ve perşembe günleri oruç tutup, gecesini de ihya etmek ayrıca çok sevaptır.
Recep ayında oruç tutmak ise başlı başına faziletlidir. Peygamberimiz (sav) in Ramazan ayından sonra en çok oruç tuttuğu ay, Recep ve Şaban aylarıdır. Bu aylarda oruç tutmanın kişiye kazandıracağı sevapları çoktur.
İslam alimlerinin bildirdiğine göre, bu ay ekim ve ziraat ayıdır. Sevaplı işler, oruç tutmak, tövbe etmek vs. güzel şeyler yapılır. Bir mahsulün ekilmesi gibi ziraat ve ekim ayıdır. Şaban ayı bakım ayıdır. Ramazan ayı biçim ayıdır, yani mahsulün alındığı aydır demişler. Demek ki Recep ayı, bizi Ramazan ayına hazırlayan mağfiret mevsimin ilk ayı, Regaip de ilk kandili olmuş oluyor.
Onun için, "Recep ayı tövbe ayıdır." demişler. Yani kul ne yapmalı? "Yâ Rabbi! Ben anlayamamışım, hatâ etmişim, bilememişim, suçluyum, kusurluyum; beni affet..." diyerek hatasını itiraf edip, hatasından dönerek, Cenâb-ı Hakk'ın yoluna girmelidir. Bizi de bu Hakk yola girenlerden eylesin.

KIZLAR GERÇEKTEN ÇOK MÜBAREK BİR GÜN BU GÜN HERKESİN KANDİLİNİ KUTLUYORUM İLK ÖNCE BOL BOL KURAN ZİKİR VE DUAYLA GEÇSİN İNŞALLAH BU MÜBAREK GÜN AKŞAM KURANDAN SONRA DUA LİSTEMİZDEKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIN İSİMLERİNİ ALIP DUA EDECEĞİM SİZDE YAPIN BENCE İNŞALLAH RABBİM İSTEYEN HERKESİN DUALARINI BU MÜBAREK AY BU MÜBAREK GECE HÜRMETİNE KABUL EDER DUALARINIZDA YER ALMAK DİLEĞİYLE HAYIRLI KANDİLLER....

senin de kandilin mübarek olsun canımm bol bol dua ile geçirmek lazım bu günleri.

canımm hayırlı uğurlu olsun tedavin. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın arkandan da ben gelicem.. Aramız fazla olmayacak inşalahhh sana bol bol dua edicem canım benim transfer gününü de mutlaka söyle olur mu. :nazar::nazar::nazar

inşallah cnm arka arkaya doğururuz seninle.. sen ne zaman başlıyacaksın.. acıbademde yaptırıcaktın sanırım...tarnsfer günümde muhakkak haber veririm... dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar

eve acıbadem de canım ama benim daha var haziranda yaptıramıyorum aslında haziran reglimde hemen olacaktı fakat yoğun zaman öğrenciler tatile girmeden önce temmuz daha rahat yalnızım burada kimseye de bırakamam öyle işte temmuz olacak sanırım benim. Haber ver elbette dualarımızı edelim canımm..

ben balığı çok seviyorum neyse ki. Sütle aram yok ama muzla karıştırıp içebiliyorum gerçi en son en zaman içtim hatırlamıyrum bende depoda da bir şey yoktur ki :1:

canımm kaç doz vuruyorsu gonal f bir de sabah akşam mı vuruyorsun. mesela 300 vuruyorsan sabah 300 akşam 300 şeklinde mi.

uzun zamandır ayrıyım sizlerden hamileliğim biraz sorunlu geçiyo bebişim herşeyden alıkoyuyo beni teyzeleri malesef.tansiyonum yükseliyo o yizden dikkat etmeye çalışıyorum bu arada bebiş de büyüyo bambaşka bişi gerçekten bi yandan da tadını çıkarıyorum öle işte benden. rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin isteyen herkese tez vakitte hayırlı evlatlar versin bizlere de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş

canımm kandilin mübarek olsun demek bebek biraz üzüyor seni ama sağlıklı ya önemli olan bu sen dikkat et kendine. :34:

Amin canım Allah kolaylık versin hayırlısıyla getirsin bebişinizi inşallah...

ayda 1 gidiyorum tatlım 40 küsür ödüyorum sgk lıyım... sen ne zaman başlıyorsun tatlım?

Allah nasip ederse haftaya çarşamba görüşmeye gidecegiz canım, bakalım ne diyeyecek :31:

Yaa kızlar her yerde helva resimleri paylaşıyolar ama benim canım çok istedi kiii :31:
Kendimde yapamıyorum onu. Birkere denedim yüzüme gözüme bulaştırdım hiç güzel olmadı :5: Böyle giderse annemi arıycam yapsın getirsin bana, çok pis boğazım ben yaa :19:

canımm kandilin mübarek olsun demek bebek biraz üzüyor seni ama sağlıklı ya önemli olan bu sen dikkat et kendine. :34:

saol canım benim yolu yarıladık artık bakalım hayırlısı. geçmişe bakamadım malum canım yanlış anlamadıysam sende temmuzda yaptırcaksın tüp bebek galiba hayırlısı olsun inşallah canım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim nasip etsin inş hayırlısından

canımcım ben senin haftandayken bulantılarım devam ettiği için hiç yiyemiyordum süt yoğurt 15. haftamda falan daha göbek büyümeden fazla bel bacak ağrılarım başlayınca dank etti bana çok ağrım oldu o korkuyla başladım süte yoğurda 2 günde ağrı sızı kalmadı resmen kalsiyum yetmeyince sinyal veriyor vücut anlıyorsun yani... ben balık hala yiyemiyorum çok fena tiksindim o yüzden hergün ceviz yiyorum haftada 2 semizotuna başladım ve her akşam marincapın balık hapını içiyorum... ülen ben bu kadar dikkat ediyorum benim oğlan 3 gün geride günde 4 lt su içiyorum amniyon sıvım sınırda napim ben daha anlamadım ki :50: doktor ciddi bişi değil diyor ama takıyor insan yine de...

doğrudur..yinede iyisin..bebeğin geride olması küçükkaldığı anlamına gelmiyo ki...son adetin ilk gününden hesaplıyolar hamileliği..sen adetin içinde yada hemen bitince mi hamiş kaldın bilinmez ki..ben böyle biliyorum bunu..adeti hesaplayıp haftasını söylüyolar ama bebek ilerledikçe tam haftası belli oluyo...sen dert etme sıvıyı bol al..meyveden al sıvıyı..
bende meyve sevmem ama yemeye çalışıyorum işte..
tatlım ilk 3 ay sadece 1 kilo almıştım bende ondan sonra başlıyo zaten şekerin düşüyo acıkıyorsun birşey yemeden duramıyorsun zaten:34: senin içn erken daha ondan canın istemiyordur dediğin gibi semiz otu bende çok severim yoğurtlu :56: onu ye yavaş yavaş başla ilerde sıkıntı çekme çokta yüklenme canım daha yolun başı du bakalım bebiş büyüsün lop lop nasıl alıyo sendekileri:emir_bebek:

aminnnnnn inşallah burcum sizin içinde bol bol dua edicem Rabbim inşallah duası kabul olanlardan eylesin hepimizi sizde beni unutmayın emi:54: inşallah duası kabul olan kullarının yüzü suyu hürmetine Rabbim bizim dualarımızı da kabul eder

tatlım yürüyünce bile insanın tansiyonu yükseliyo sen onu çok sorun edip korkma dikkat et sadece biraz doktorlar halleder merak etme:34:

kızlar ben artık çıkayım çok öptüm hepinizi yemeği falan halledeyimde akşama iş kalmasın çok öpüyorum hepinizi Allaha emanet:3::54:

amin..kızçalar ne yemek yapacaksınız..hele bi fikir verin bakeömmm:==))

hoşgeldin..geçmiş olsun...Allah sağlıklı hamişlik verisn..senin bebeğin cinsiyeti neydi???

kızlar ya ben dana gibi yiyorum öküz gibi su içiyorum ama benim sıpanın kilosu 3 gün geride amniyon sıvım da sınırda çıktı... şekerim de sınırda çıkmasına rağmen doktor ne 100 lük istedi ne de diyet verdi bebeğin kilosu normal dedi... tansiyon sorunu da yok onun da tahlilini yapıyor düzenli ve ödemim falan yok napıcam ben bilemedim :50:

Back
X