- Konu Sahibi graphicdesigner
- #3.221
ohhh sefan olsun düşmanların çatlasın diyelim ozaman
ufak değişiklikler bile insana büyük moraller verebiliyor. insan çoğu zaman önemsemez belki bu ufak değişimleri ama aslında çok önemli, herzaman yapın bu güzel değişimleri
hakkaten Allahın güçlü bir kulusun maşallah kuşum, rabbim inşallah seni artık çok sevindirecektir bundan sonra, sabır ettin isyan etmedin karşılığı muhteşem olacak ben sonuna kadar inanıyorum. aramızda 9 yaş var senle ama belkide benden daha olgunsundur ki ben öyle düşünüyorum. süpersin yani maşallah sana![]()
:)) güldürdün beni Düşmanlar zarar vermesinde haset kin nazar etmesinde ne olurlarsa olsunlar =) ne geldiyse basıma onların vesilesiyle geldi zaten:) hani bir söz vardır ya Allah dağına göre kar verırımıs ve kaldıramıyacagı yuku hıc bır kuluna vermezmıs ama başa gelen her turlu belada oyle boyle çekilirmiş... o yuzden benımde pek olgun olmamla alakalı degıl .... Ki bn olgun oldgmu dusunmuyorum yınede tesekkur ettım. hep ınsanlara pozitif guzel cumleler kuruyorsun kalbının aklığını yansıtıyorsun cümlelerine. :) nerden kazanacagımız belli olmaz belki sende bu huyundan ötürü Rabbım senden razı olur muradın en tez zamanda nail olur ...
egerki olgunlaşmışsam yasadıgım sıkıntılar olgunlastırmıstır beni.. sıkıntılarımada burdan tesekkur edıyorum