tatlım sende öylesin, kalp kalbe karşıdır, demekki kendini bu topiğe yakın hissettin ki geldin, burda çok şükür hep sıcak kanlı arkadaşlar ile karşılaştık açıldık açılalı

kelimei tevhid okuma listemizi ilk sayfada bulabilirsin, o sayfada herkesin yanında bir tarih yazıyor, o gün sadece o arkadaşımız için okuyoruz, gün içinde nezaman müsait olursak yani, eğer oldu ki o gün işerin vardı veya unuttun, ertesi gün oku, yeterki canı yürekten oku tatlım

ve dediğin gibi herşeyin hayırlısını en başta dualarıma eklemeyi unutmayalım, Allah hakkımızda hayırlı olmayan hiçbişeyi nasibedipte sonradan üzmesin bizleri inşallah
kuşum bu arada beni ismim yasemin, sormuşsun ama gerçi arkadaşım cevaplamış, ilk sayfadak tablda hepimizin seceresi yazıyor ayrıca ordan da bakabilirsin adını merak ettiğin kişilerin
buketim canım arkadaşım benim psikolojik hamilem, bak bende sana arkadaş olarak geldim, "hayali hamilesi oldum topiğin. ama bugünkü yaptığım testte hayallerimde yarım kaldı, direk tek çizgi çıktı yani

amann artık ne ümidimi kaybediyorum, ne hayat küsüyorum, ne bilim normal insan olarak hayatıma devam etmeye çalışıyorum. napalım üzülsekte sevinsekte ne yaparsak yapalım, herşey olacağına varıyor bu hayatta, onun için güçsüz olmamak lazım, bu değerli günlerimizi üzüntü ile geçirmeyelim.
ben senin o mübarek sahur vaktinde döktüğün yaşlara kıyamam yaa

bebeğim içini daraltma, çok kötü hissettiğinde aç kuran oku, inan çok iyi geliyor, insan o anda okumak ta istemiyor ama bi zorla kendini bak ferahlayacaksın, ben kendimi Kuranı Kerim okumaya vererek ne sıkıntılar atlattım... eğr içine atarsan ağlarsan salığına bir zararı dokunur, ben eskiden hep içime atar çok üzülürdüm bazı şeylere, sonra ülser başlangıcı olmuştum, midemde küçük kanamalı yaralar oluşmaya başlamıştı, dr tüm sevdiğim yemekleri herşeyi yasakladı, 6-7 kilo vermiştim... sonra yine içime attım bu sefer kurdeşen denilen cilt kaşıntısı hastalığından olmuştum... ne değişti peki diye sor, hiçbişey değişmedi tatlım, değişen ben oldum, ben kendimi değiştirdim, çünkü hayat bunu gerektiriyor, herşeye ılımlı, herşeye olumlu bakmayı öğrendim, dünyadaki haksızlıkları, kötülükleri benim değiştiremeyeceğimi öğrendim, sabrı öğrendim, susmayı öğrendim, herşeyi dert etmemeyi öğrendim. hatta bir arkadaşımın dediği gibi " 1 bardak çaydan keyif almanın tadına varmayı" öğrendim. ne olur üzülme, üzülerek birşeyler değişse, ben değiştirirdim, sen değiştirirdin, birileri değiştirirdi, ama olmuyor, onun için sen herşeye rağmen üzülmemeyi öğren olurmu sevgili arkadaşım. ben kıyamam ağlama ne olur birdaha
ayrıca
umma ki küsmeyesin sözü çok çok çok hoşuma gitti, bunu unutmam inşallah hiç, çok güzel bir söz.
figencim hoşgeldin canım benim, hemen ekledim seni tabloya, dua listesinede eklenmek istermisin, sormadan eklemiyim dedim tatlım. inşallah uğurlu gelir sana burası, burdaki arkadaşlarımızın duası kabul olur ve ende hamişler listesine eklenirsin inşallah
aynurcum tatlım hayalet hamileliğimde hayal oldu galiba

bugün eve gelince test yaptım net olarak tek çizgi çıktı, hayaletimde hayal oldu, olsun hayırlısı

elbetteki tek çizgi sinirimi bozdu o anda ama attım kendimi mutfağa elime ne geliorsa yemeğe dönüştürdüm, çorbalar, tatlılar, böekler, kafamı ona verdim valla, öylece tek çizgi stresini atlatıverdim

ama hala karnımda değişik şeyler olmuyor değil yani,henüz adet te olmadım dur bakalım Allahtan ümit kesilmez tabiki.
Gül'cüm Llah kabul etsin inşallah, nickin gibi 7 veren gül gibi inşallah en yakın zamanda sende göbüşünden tomurcuklanırsın tatlım
meleğim hoşgelmişsin, görüşemiyoruz ne zamandır doğru dügün yaa, karşılaşamıyoruz canım.
Bedriyecim canım benim Allah razı olsun senden oku canımın içi. inşallah birimizin duaları ütün gelecek ve kabul olacak inanıyorum ben, inşallah okuduğun dualar hürmetine Allahım senide tez vakitte hayırlısıyla bebişine kavuşturur
Ayşecim Allah kabul etsin canım benim, ağzına yüreğine sağlık, inşallah topiğimizde bir hamiş festivali yaşanacak kadar çok hamile çıkar.
buketim ahh sende mi bendensin yaa, benimde eşim 2-3 haftada bir şehr dışına gidiyor iş için, birkaç gün yanımda olmuyor, annemler ve kayınvalidemler çağırıyor evde yalnız kalma gel diye, ama eşim yokken heryer bana dar gliyor sanki yaa, ilk zamanlar ne çok ağlardım o gidince, heryeri onun resimleri ile doldururdum evde, şimdi daha dayanıklıyım, çok sıkılıyorum ama kendimi tv ye filan veriyorum, üzülmek yok biliyorsun
hayalet hamişliğim hayal hamişliğe dönüştü galiba tatlım, olsun hayali hamile olurum bende
bircan'cım aramıza hoşgeldin canım, seni listeye ekledim hemen, dua listesine de katılmak istersen haber ver orayada yazayım tatlım.
Allahım burayı sana vesile etsin inşallah ağustos bitmeden hamiş haberlerini alalım hayırlısıyla aminnnnn
kuşum tabiki insanın kalbi nereye ısınırsa orda kendini daha iyi hisseder, diğer topikteki ebebruli arkadaş seni yanlış anlamış heralde, onunla aranızda kötü bir dialogta geçmedi bildiğim kadarıyla, neden öyle kötü anladı ve kızdı acaba ? neyse senin kalbin rahat kimseye kötü bişey demedin ki üzülme tatlım, hem sen zaten o arkadaşın topiğine değil başka bir topikteki arkadaşlarından bahsettin anladığım kadarıyla. yanlış anlaşılma olmuş, hatlar karışmış bence, kimse küsmesin benim %75.1 hamiş arkadaşıma yaa, o bizim topişimizn uğuru bikere yaaa, edirmem ben seni kimseciklere, sen gel buraya, biz seni pamukalara sarar sarmalarız bebişinle inşallah hayatım
inşallaaaaaaaahhhh
bende o tek çizgili testlerden 2 tane var, acaba ikisine yanyana bakınca çift çizgi görüyorum ya, o geçerli sayılırmı

sakın benim gibi unutupta sabah çişini ziyan etme, son damlasına kadar yamıştım yaa, sonra tüm gün meraktan çatlamıştım yarın olsunda yapim diye
canım benimm.. çok haklısın ümidimi kaybetmemeliyim ama inan Günaha girdim mi düşüncelerimle ilgili bilmiyorum ama evet içimde inanılmaz bir burukluk varken burası çıktı karşıma Cenab-ı Allah beni duaya sevk etti.. ki uzaklaşmıştım maalesef.. Allah inşAllah hepimizin yüzünü güldürür.. korku içindeyim ya inan bacaklarım titriyor çarşamba kısmetse test sonuçlarımı alıcam diye.. ben bu korkularla nasıl başediceğim onuda bilmiyorum.. geçen gece rüyamda kendimi hamile gördüm kanama falanda yokmuş diyorum ki demek ki diğer gebeler böyle sağlıklı olunca o yüzden mutlu.. sağlıklı olduğunu bilince herşeyin korkmuyormuş meğer insan çok mutluyum diye diye :) uyandım.. Allah ım herşeyin hayırlısını versin inşAllah.
oyy kuşum benim, Allahım senin içine ferahlık versin inşallah, hepimize oluyor öyle bazı durumlarda, şeytan aklımıza giriyor, sen ne yaparsan yap ne değişiyor diyor. ozamanda işte senin gibi herşeyden elimizi ayağımızı çekiyoruz. ama çok şükür yine inancımız kuvvetli, normale dönüyoruz tatlım
bende yaa, bugün eşime kızdım valla, test yaptım yine tek çizgi çıktı ya, masayı çekmem gerekti şimdi, ay dur sen ben çekerim dedi, amannn dedim bana hamileyim gibi davranma yaa çekicem anasını satim varsa sağlam tutunsun yoksa yoktur dedim, fenalık geldi bu hamilelik triplerinden ayy özgür kız olucam yeter yaa, atlıycam zıplıycam, yukarılara uzanıcam, çekicem iticem yaa dedim. zavallı eşimde gülüyor bana, yedi bzim hanım kafayı diyordur içinden
tümaycım ağzına sağlık, valla böyle susukun olunca okuyalım kızlar, kem gözlere gelebiliriz burdaki güzel ortamımızdan dolayı ben size söyliyim

bende pazar günü yatmaya doyamadım resmen koma halinde uyudum yaa, bu ramazan bizi yamulttu galiba Tubacım
tümaycım ben sıramı aynura ve özleme devrettim , ben hala sessiz sedasız hamilelik belirtilerimi sürdürmeye devam ediyorum tek çizikli testlerimle birlikte
canım bugün çok fenaydı işlerim yarın inşallah daha düzenli olacak gelirim sık sık, bugünü yaşanmamış sayıyorum sizi çok özledim...
zelihacım hadi hayırlı haberler alırız inşallah senden ben sıramı savıcam heralde bu gidişle, hala adet olmadım ama ısrarla tek çizgi çıkıyor
Hosbulduk canim benim sagol ekle tabi fakat ne yapmam gerektiginide aciklarmisin biraz dua listesinde