- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #48.101
Kızlaar kandiliniz ve cumanız mübarek olsun. Allah herkesin dualarını kabul etsin. Biz çarş.öğleden sonra İstanbul'a geldik ama salı gecesi kar çok yağdı Sabah erkenden eşim indi 1 saatten fazla arabanın altındaki karları temizledi camlar buzdu dışarı çıktım ki Uludağ halt etmiş dize kadat kar işe gittik eşyaları koyup tüm kampüs kar eşim benim okulun önünepark etti takıldı ordada uğraştı.neyse bikaç saat okulda kaldım öğrencilere tatil olmuş zatenn ama mecbur mesai öğledem sonrası içim izin almıştım 12 de çıktık ne güzel yavaşta olsa gidiyorduk bozüyükte tır saplanmış zaten yol safi kamyon tırdı zincirleri yok 1 saat bekledik bi kaöyon iterek kenara kaydırrmış da polis de girdi tüm tırları kenara çektirdi küçük arabalar geçti sakarya yoluna girince rahar ettik geldik çok güzel bir yılbaşı gecesi oldu kalabalık tombalalar oynandı 4 kere ben yaptım şansım açıktı.dünde annem kardeşim onun kız arkadaşı eşim avm ye gittik sinena yemek güüzel geçti hava çok soğuk ama. Bugün evdeyiz yarın çıkarız belki. Pazar da dönücez inşallah.