- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #48.221
Kızlaar asıl geçen gün ne oldu biliyor musunuz cuma gecesi yattım artık c.tesi olmuştu yani saat 2 filandı tv izlemiştim neyse gözümde kapanıyor ama dua ettim uyuyakalmadan dedim Allahım bana bir evlat nasio edeceksen rüyamda göster sabah hemen unutayım ama bir işaret ver dedim öyle uyymuşum sabah kalktım genelde rüyamı hatırlarım herşeyi hatırlıyordum ama bebeğe dair bir işaret yoktu hiç eşimde uyandı odaya geldim eşim deei ben bir rüya gördüm diye ne dedim aklıma hiç gelmiyor tabi dedi ki misafirler varmış evimizde gidiyorlar sonra ben kucağımda bebeklerle geliyorum eşim şaşırıyor bilmiyormuş gibi rüyasınd bebekler küçükmük ama çok tatlıkarmış adlarını da yağmur ve bulut koymuşuz bir kız bir erkek yani eşim bulutu seviyormuş bende biraz da kızımızı sev babası diyormuşum. Ve eşimin duamdan haberi yok o önce gidip uyumuştı zateb çok sessizdim dua ederken odaya girdiğimi bile duymamıştı o kadar şaşırdım ki eşime anlattım ben kendim görmek için demiştim dedim adları bile varmış eşim ilk defa böyle net rüya gördüm dedi yani bebeklerimin ismi artık hazır teyzeleri nasip olursa tabi ve kimseye de anlatmadım annem dahil.