Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buket kız haline şükret 2 rekat namaz kıl, betül cuma gecesi gece 00:00'da uyandı taaaki sabah 06:25'e kadar uyumadı, ama varya 10 dk uyur insan dimi yokk anam, zombi gibi takıldık gece, Allahtan ertesi gün iş yoktu. yani rekoru kimseye kaptırmayız biz :KK45::rolleyes:
Allah yardımcın olsun bende mi öyle olacağım acaba... uykusu düzene girsin diye dua ediyorum hep çalışmaya başlayınca zor olacak işimi hakkıyla yapamayıp çocukların vebaline girmekten korkuyorum...

buket kız haline şükret 2 rekat namaz kıl, betül cuma gecesi gece 00:00'da uyandı taaaki sabah 06:25'e kadar uyumadı, ama varya 10 dk uyur insan dimi yokk anam, zombi gibi takıldık gece, Allahtan ertesi gün iş yoktu. yani rekoru kimseye kaptırmayız biz :KK45::rolleyes:

tabi canım seninle yarışamam ama benimki hasta bide oda var..bak ne diyecem dentinox diye bi jel var. betülün diş sııntısı varsa çok işe yarıyo..benimki hastalık aşamasında bide azı dişlerini çıkarıyo..hemde 4 ü birden çıkıyo..oda huzursuz yaptı..
bu arada sen duaları okudun mu uyku için??

Allah yardımcın olsun bende mi öyle olacağım acaba... uykusu düzene girsin diye dua ediyorum hep çalışmaya başlayınca zor olacak işimi hakkıyla yapamayıp çocukların vebaline girmekten korkuyorum...
ya uyku düzeni kurarsın kurmasına da elbet onu bozacak bişeyler çıkıyo..hadi benimki emiyo memeye uyanıyo yasonunkini uyku problemi başka ama nedir çözemedik..bence yasoyu özlüyo ondan öle yapıyo.. koynunda yatırsın:))

selam kızlar nasılsınız biz iyiz çok şükür evimize geldik öğlen çıktm çok şükür iyiz ama genel anestezi istedim fathtede öyle yapmışlardı ama yapmadılar benim tansiyonum düşüyo dedim nabzım yüksek dedim yinede belden uyşturdular daha iyi dediler dediğim gibi tansiyonum düştü oksijen verdiler en güzel yanı kızımı doğarken gördüm ço istiyodum ama cesaret edemiyodum neyse atlattık ama öncekinden çabuk toparladım çok şükür şimdi evmizdeyiz hepinizden allah razı olsun öpüyorum sizi fırsat buldukça gelirim..

selam kızlar nasılsınız biz iyiz çok şükür evimize geldik öğlen çıktm çok şükür iyiz ama genel anestezi istedim fathtede öyle yapmışlardı ama yapmadılar benim tansiyonum düşüyo dedim nabzım yüksek dedim yinede belden uyşturdular daha iyi dediler dediğim gibi tansiyonum düştü oksijen verdiler en güzel yanı kızımı doğarken gördüm ço istiyodum ama cesaret edemiyodum neyse atlattık ama öncekinden çabuk toparladım çok şükür şimdi evmizdeyiz hepinizden allah razı olsun öpüyorum sizi fırsat buldukça gelirim..

HADİ GÖZÜN AYDIN OLSUN. GEÇMİŞ OLSUN..

kızlar göğüslerim fena acıyo ya napcamı şaşırdım :(hiranur emerken resmen tepiniyorum gözümden yaş geliyoc:(

kızlar göğüslerim fena acıyo ya napcamı şaşırdım :KK43:hiranur emerken resmen tepiniyorum gözümden yaş geliyoc:KK43:
Canım gözün aydın öncelikle Rabbim hiranura uzun ömür versin Bahtı açık olsun inşallah...
ben lasinoh la stigma plus kullandım ama hangisi iyi geldi bilmiyorum... benim başta sütüm gelmedi birde dikislerim çok açıyordu kucağıma zor alıyordum goguslerimde aciyinca emzirmek istemediğimi düşündü eşim ilaçları surmemede izin vermiyordu gizli gizli hangisi yanımda ise onu sürüyordum... stigma plus eczanede var canım ikiside bitkisel.

Buket gecmis olsun canim. Simdi sen yazinca bana gece uykusuzluğu o kadar normal geldiki,bizim şuan ki düzenimiz gece 3-4 de uyumak sabah 7 gibi uyanmak. Allah uyumayan bebeklerin hepsine uyku düzeni versin

Gülcüm canim bende lansinoh krem ve ayva cekirdegi sürüyorum onlar acısını biraz olsun hafifketiyor

Bide size sorum bir bebek günde kac kez kaka yapmali???

Buket gecmis olsun canim. Simdi sen yazinca bana gece uykusuzluğu o kadar normal geldiki,bizim şuan ki düzenimiz gece 3-4 de uyumak sabah 7 gibi uyanmak. Allah uyumayan bebeklerin hepsine uyku düzeni versin

Gülcüm canim bende lansinoh krem ve ayva cekirdegi sürüyorum onlar acısını biraz olsun hafifketiyor

Bide size sorum bir bebek günde kac kez kaka yapmali???

Canim ilk zamanlar 8 10 defa yapıyor ben her altını alisimda kakali alıyordum... sonra bese düştü simdi bazen iki bazen üç yapıyor.

günaydın arkadaşlar boğazım ağrıyor, ağrısı kulağıma vuruyor. ne yapmalıyım ne önerirsiniz?

burcu betül bebekken hiç sık kaka yapmazdı yani 5-6 gün yapmadığı olurdu. ama dr lar 1 haftaya kadar yapmamasını normal kabul ediyor. her bünye farklı, bak sebihanınki çok yapıyormuş.. yani 1 haftayı geçmediği sürece bir sorun yok demek oluyor sanırım.

gül canım çok geçmiş olsun ya, göğüs uçların acıyorsa birsürü çaresi varda, en güzeli ayva çekirdeğini suya koyup onun jöle kıvamına geldikten sonra sürmek. eğer göğsün komple ağrıyorsa hiç vakit kaybetmeden dr a git, sonra daha büyük sorunlar çıkıyor çünkü, içinde iltihap birikiyor, veya süt fazla ise ateş yapıyor filan.

ARKADAŞLAR ÖNEMLİ DUYURU
Gül arkadaşımızın sütü gelmiyormuş, ve çok ağrıları varmış, kızcağız çok üzüntülü stresli ve ağlayıp duruyormuş, yazımı okuyan herkes en azından;
100 defa "ya şafi, ya kafi, ya muafi" şifa zikirlerini tekrar etsin lütfen.
Bunun dışında bildiğiniz dualarıda okuyup kendisine dua ederseniz çok makbule geçer inanın...

kızlar size bir şey soracam ama korkuyorum bu doğum kontrol haplarıyla hamile kalınmaz değil mi ben bir haftadır hamilelik belirtisi yaşıyorum ne olur olunmaz deyin kafayı yemek üzereyim geceleri kabusum oldu hiç aksatmadım ve hep saatinde aldım.bu sabah midem de bulanınca size danışmak istedim.

kızlar size bir şey soracam ama korkuyorum bu doğum kontrol haplarıyla hamile kalınmaz değil mi ben bir haftadır hamilelik belirtisi yaşıyorum ne olur olunmaz deyin kafayı yemek üzereyim geceleri kabusum oldu hiç aksatmadım ve hep saatinde aldım.bu sabah midem de bulanınca size danışmak istedim.
bence kesinlikle kalınmaz, tabiki Allah OL dedikten sonra bize bişey demek düşmez ama bence o hapın yan etkisidir. banada oluyor bazen, sen gönlünü ferah tut.

Back
X