- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #48.581
hayırlı cumalar kızlar..
canım bugün biraz daha iyim havalardan heralde yahu dışarıya adım atmadan hasta olma rekoru kırıyorum resmen
tatlım annem hafta sonu gelecek ama oda yeni topladı kendini babamda hastaydı yeni iyileştiler sayılır kayın valideme gelince kadın şeker hastası ve annesine bakıyo felçli anlıycan ben onlardan daha sağlamım diyebilirim dayan gülüm dayan diyip kendime destek veriyorum :)) fazla malzeme vermek istemiyorum çünkü 2. çocuğu hemen yapma die cok baskı yaptılar güçsüz görünmemem lazım..sonra biz sana dedik vs vs söylenip dururlar
buketim takvimin süper ayy unuttuk bu yeni takvimleri yaa. inşallah peşin sıra birsürü hamile haberi alırız hayırlısı ile.
gülcüm yaa Allahım şifa versin inşallah haline inan çok üzüldüm. annen yada kvaliden gelse çağırsana.
canım bugün biraz daha iyim havalardan heralde yahu dışarıya adım atmadan hasta olma rekoru kırıyorum resmen
tatlım annem hafta sonu gelecek ama oda yeni topladı kendini babamda hastaydı yeni iyileştiler sayılır kayın valideme gelince kadın şeker hastası ve annesine bakıyo felçli anlıycan ben onlardan daha sağlamım diyebilirim dayan gülüm dayan diyip kendime destek veriyorum :)) fazla malzeme vermek istemiyorum çünkü 2. çocuğu hemen yapma die cok baskı yaptılar güçsüz görünmemem lazım..sonra biz sana dedik vs vs söylenip dururlar
hadi bakalım inşallah kolay geçer cnm..SAĞOL CANIM İNŞALLAH ÖYLE OLUR..BENDE TAM TERSİNE İKİNCİLER DAHA KOLAY OLUR DİYE DUYDUM...ARTIK TECRÜBELİ OLDUĞUN İÇİN DAHA RAHAT EDERSİN..FLAN DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM..BAKALIM..YAGMURLA AYNI GİBİ..BULANTILAR SABAHLARI VAR..ONUN DIŞINDA HALSİZLİK HALİ VAR...BAKALIM..
HE DOĞUR DOĞUR SONRADA HUNİ TAKAR GEZERSİN ARTIK...