- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #49.001
Sedacim evet çok yorucu bir süreç olsun meleklerimize kavuşacaz ben en çok yumurta toplama kısmından korkuyorum ayy duygularım nötr çocuk istiyorum ama zahmetsiz olsun istiyorum :)
canım benim bak bende başlarken çok korkuyordum hatta hatırlar mısın bilmem toplamaya girmeden önce burada hakınıı helal edin girip çıkamamak var korkuyorum demiştim inan korkulacak hiçbirşey yok. Tüp bebek biraz zahmetli ama acı veren birşey değil. İğneler veriyorlar karından vuruyorsun kendin vurabilirsin dozlarını dr söylüyor zaten incecik uçları ilkini hemşireye vurdurursun istersen gider sağlık ocağında filan da vurdurabilirsin acımıyor. Toplama işlemi inan en kolayı çünkü zaten anestezi veriyorlar. Damar yolu açıp ilacı enjekte ediyor bir bakacaksın odandasın bitmiş gitmiş. Transfer zaten normal muayene gibi hiçbir farkı yok sadece en zor kısmı bol su içmen gerekiyor rahimi görebilmeleri için 1.5 lt filan ama erken içmeye başlayıp azar azar içersen birden şişmezsin o halde transfer zor bir de hemen işlemden sonra gidemiyorsun ama sürgü veriyor çoğu yer sonra. İnan tedavinin en sıkıcı anı sonucu beklemek. Transferden sonra da iğneler var ama inan hiç o bekleme heyecanıyla o iğneler hiç etkilemiyor. Bir başla zaten akışında öyle bir ilerliyor ki anlamıyorsun bile.