- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #12.621
ecrin23 / MERVE akşam duanı da okudum tatlımm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız
cnm bende 1 tane okurum günü önemli değil dimi 15ine kadar okunması lazım ?
ecrin23 / MERVE akşam duanı da okudum tatlımm..
idare ediyoruz kuşumm.. sen nasılsın?? topik bugun pek bi sessiz ... bizim topiğre biraz adranalin gelek :)))
Kızlar bu arada muglada bir aktarcı buldum Ali Cevat Dalgın. doktormuş kendisi bırakmış doktorlugu bıtkısel ılaclar hazırlıyormus. ınternete yazarsanız cıkar zaman gazetesınde röportaj vermiş. Bende topikten bir arkadastan buldum. 4kez asılama denemış 2 kez tup bebek denemiş tutmamış. sonra bu dr. cevat beyı aramıslar. ne rahatsızlıgı varsa anlatmış tahlıllerınden en ınce ayrıntısına kadar gondermıs dr. cevat beye. ona bıtkısel karısım ve cay vermış 3 ay kullanmıs ve tup bebek tedavısı basarıyla sonuclanmıs. KDaha cok kanser tedavılerıne bakıyormus. Numarasını aldım ısteyen olursa bende var msj atın veririm. ben bgn aradım durumumu anlattım. tahlıl sonuclarımı gonderıcem mailine. ona gore bır karısım verıcek bana. hakkımızdan hayırlısı olsun bakalım. ıns. şifa buluruz. Sizinde ilginizi çeker diye paylaştım.
olsun burcucum eşinin anne babası onlarla ilgilen tabiki gönüller ayrı olmasın yeter bizde seni özledik canımKizlar canlarim kayinvalidem ve kayinbabam geldi, malum hic topige giremiyorum ama dualrinizi günü gününe okuyorum fakat burda yazamiyorum, burcu , cigdem ve merve dualrinizi gününde okudum rabbim hayirli saglikli evlatlar versin, evinize bereket ve huzur versin, hepinizi cok özledim
Kızlaaaaarrr dün gece itibari ile regl oldum çok şükür, yarın saat 11.30 da dr dan randevu aldım bide bende baya gelişme var dimibakalım kısmetse hayatımda ilk defa yumurtlama takibi yapacağım, inşallah rabbim uğraştırmaz yaa, tutarsa varya çok sevineceğim, tutmazsa da Allah büyük , O ne nasibederse kabulumdur tabiki. Sizleri haberdar ederim yarın akşam. Çünkü annem gelecek öğleden sonra, pazara filan çıkacağız.
Mervecim hamiş değilmiş, olsun kuşum çatır çatır regl oluyoruz hiç olmazsa ohhh sefamız olsun
Buketim sinir küpü olmuş, bizimde vardı o "kutu"dan bize ordaki kız akıl vermişti, diyin ki biz iş sebebiyle yurt dışına çıkacağız o yüzden kesinlikle kapatmak istiyoruz, oraya yerleşiyoruz diye dilekçe yazarsanız hiç zorluk çıkarmadan kapatıyorlar. ama senin durumun farklı eşini istiyorlarmış illlaki uyuzlar.
iyi geceler Allah rahatlık versin canlarım, dr stresi yapmamak için elimden geleni yapıcam bakalım yarın neler olacak.
Kızlaaaaarrr dün gece itibari ile regl oldum çok şükür, yarın saat 11.30 da dr dan randevu aldım bide bende baya gelişme var dimibakalım kısmetse hayatımda ilk defa yumurtlama takibi yapacağım, inşallah rabbim uğraştırmaz yaa, tutarsa varya çok sevineceğim, tutmazsa da Allah büyük , O ne nasibederse kabulumdur tabiki. Sizleri haberdar ederim yarın akşam. Çünkü annem gelecek öğleden sonra, pazara filan çıkacağız.
Mervecim hamiş değilmiş, olsun kuşum çatır çatır regl oluyoruz hiç olmazsa ohhh sefamız olsun
Buketim sinir küpü olmuş, bizimde vardı o "kutu"dan bize ordaki kız akıl vermişti, diyin ki biz iş sebebiyle yurt dışına çıkacağız o yüzden kesinlikle kapatmak istiyoruz, oraya yerleşiyoruz diye dilekçe yazarsanız hiç zorluk çıkarmadan kapatıyorlar. ama senin durumun farklı eşini istiyorlarmış illlaki uyuzlar.
iyi geceler Allah rahatlık versin canlarım, dr stresi yapmamak için elimden geleni yapıcam bakalım yarın neler olacak.
Günaydin kizlar, bugun istanbulda hava kapali cok karanlik yataktan hic kalkmak istemedim gec kaldim ztn servisi beklettim :)) nefret ediyorum cumartesi gunlerinden.. Hamileler icin ozel bir uygulama olsa cumartesi gunleri calismasak keske.. O olmusken birde öglen tatili 2 saat olsa anca yeriz biz)) uffff uykum var benimm ..
CANIM BENİM hayırlı olsun İNŞALLAH herşey yolunda gider stres yapma rahat ol..Güllll, dünürüm ilk sayfadaki hamişler listesini düzenledim, tarih sıralamasına göre haberin olsun canım benim. öpüyorum seni ve damadımı.![]()
günaydın canım aynenn gece boyu esti hala esio..gece hiç uyuyamadım ya...eşimi işe yolladım sabah az yatıym dedim ama yok yatamadım hastayım galiba hapşurup duruyorum ama burnum akmıyo halsizimm bide nabzım yükseldi yine sanırım zaten o canımı cöremi kesio:2::2::2: ben yine dinlenmeye calışıym canlar öpüyorum...Günaydin kizlar, bugun istanbulda hava kapali cok karanlik yataktan hic kalkmak istemedim gec kaldim ztn servisi beklettim :)) nefret ediyorum cumartesi gunlerinden.. Hamileler icin ozel bir uygulama olsa cumartesi gunleri calismasak keske.. O olmusken birde öglen tatili 2 saat olsa anca yeriz biz)) uffff uykum var benimm ..
CANIM BENİM hayırlı olsun İNŞALLAH herşey yolunda gider stres yapma rahat ol..
ohh listede düzelmiş he şöle düzenli ol kız acıksağolasın canımm güzel olmuş ellerine sağlık..bizde seni öpüyoruz şeker..
günaydın canım aynenn gece boyu esti hala esio..gece hiç uyuyamadım ya...eşimi işe yolladım sabah az yatıym dedim ama yok yatamadım hastayım galiba hapşurup duruyorum ama burnum akmıyo halsizimm bide nabzım yükseldi yine sanırım zaten o canımı cöremi kesio:2::2::2: ben yine dinlenmeye calışıym canlar öpüyorum...
kızlar selamlar, Çiğdem, Burcu, Merve, Ebru, İsimsiz Fanaa , Mesude arkadaşlar dualarınıızı okdum bitirdim. Rabbim kabul eder inşAllah. Ben bu hafta memlekete giceğim yol hali ne olur ne olmaz diye hepsini okudum duaların borçlu kalmayayım hiçbirnize. akşam dualarınızı da gündüzden okudum. Rabbim inşAllah kabul eder.
Yaseminin hayırlı haberlerini alırız inşAllah bugun doktordan..
Burcu misafirlerinle güzzeeell güzeeell muhabbetler diliyorum canımcım sana..
Merve herşey çok çok güzel olucak senin için inanıyorum çok..
Hamilelerimiz maşaAllah hepsi çok iyi..
Ben günlerimi değerlendiriyorum derkeeen bi baktım ki nasıl olduysa yanlış hesap yapmışım, napayım bu ayda çok özenmiştik kısmet diyorum artık..
Hepinizi çok çok seviyorum.. Her an sizleri merak ediyorum. Gönlüm sizinle.. Allah inşAllah güpgüzel bir hafta sonu kısmet etsin..