Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

" Allahım sen bizlere hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat, vatanına, milletine, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet "

:emir_bebek::nazar::nazar::nazar: UĞURLU TABLOMUZ :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

[table="width: 700, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]hamiş adaylarımız[/td]
[td]isim[/td]
[td]bat[/td]
[td]yaş[/td]
[td]evlilik[/td]
[td]hamişlik isteği[/td]
[td]sorunu[/td]
[td]son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner[/td]
[td]yasemin[/td]
[td]5 ağus.[/td]
[td]29[/td]
[td]2010[/td]
[td]7 ay[/td]
[td]pco[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828[/td]
[td]melek[/td]
[td]26 ağus.[/td]
[td]27[/td]
[td]2007[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yokh[/td]
[td]derya[/td]
[td]belirsiz[/td]
[td]27[/td]
[td]2010[/td]
[td]10 ay[/td]
[td]kan pıhtılaşması[/td]
[td]yumoş takibinde[/td]
[/tr]
[tr]
[td]buketdemet[/td]
[td]buket[/td]
[td]20 ağus.[/td]
[td]29[/td]
[td]2008[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]yumurta çatlamama[/td]
[td]bat'tan sonra tüp bebiş + psikolojik hamile :52:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]barisozlem[/td]
[td]özlem[/td]
[td]6 ağus.[/td]
[td]29[/td]
[td]2009[/td]
[td]1 yıl[/td]
[td]beklemede + psikolojik hamile :52:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tmyomr[/td]
[td]tümay[/td]
[td]17 ağus.[/td]
[td]23[/td]
[td]2009[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]benjamin_ipek[/td]
[td]ipek[/td]
[td]belirsiz[/td]
[td]25[/td]
[td]2010[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]pco[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuradamla[/td]
[td]aynur[/td]
[td] 8 ağus.[/td]
[td]24[/td]
[td]2012[/td]
[td]4 ay[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose_s[/td]
[td]sibel[/td]
[td] 7 ağus.[/td]
[td]27[/td]
[td]2012[/td]
[td]2 ay[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]littlebirdie[/td]
[td]yasemin[/td]
[td] 5 ağus.[/td]
[td]27[/td]
[td]2010[/td]
[td]4 ay[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rabia8184[/td]
[td]rabia[/td]
[td] 21 ağus.[/td]
[td]28[/td]
[td]2012[/td]
[td]7 ay[/td]
[td]pco[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tb_fb[/td]
[td]tuba[/td]
[td] 25 tem.[/td]
[td]25[/td]
[td]2009[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]yumoş takibi[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kardelen_im32[/td]
[td]zeliha[/td]
[td] 8 ağus.[/td]
[td]22[/td]
[td]2010[/td]
[td]1 yıl[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]:49: hamişlerimiz [/td]
[td]isim[/td]
[td]sat[/td]
[td]yaş[/td]
[td]evlilik[/td]
[td]tahmini doğum[/td]
[td]atlattığı sorun[/td]
[td]son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]alaraburcu[/td]
[td]burcu[/td]
[td]08.06.2012[/td]
[td]24[/td]
[td]2010[/td]
[td]23.03.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]:nazar:hamiş:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose86[/td]
[td]gül[/td]
[td]26.01.2012[/td]
[td]26[/td]
[td]2009[/td]
[td]02.11.2012[/td]
[td]sebepsiz bekledi[/td]
[td]:nazar:hamiş:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

:3: 100 ADET KELİME-İ TEVHİD DUA LİSTEMİZ :3:
"Lâ ilâhe İllellâh, Muhammedün Resûlüllah."

[table="width: 600, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]okunacak tarih[/td]
[td]ne için?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurdamla / aynur[/td]
[td]02.08.2012 perşembe[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner / yasemin[/td]
[td]03.08.2012 cuma[/td]
[td]hamişlik + hayırlı bir ev[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tymomr / tümay[/td]
[td]04.08.2012 cumartesi[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]buketdemet / buket[/td]
[td]05.08.2012 pazar[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]benjamin_ipek / ipek[/td]
[td]06.08.2012 pazartesi[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]barisozlem / özlem[/td]
[td]07.08.2012 salı[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose86/ gül[/td]
[td]08.08.2012 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı hamilelik + kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]alaraburcu/ burcu[/td]
[td]09.08.2012 perşembe[/td]
[td]sağlıklı hamilelik + kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828/ melek[/td]
[td]10.08.2012 cuma[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose_s/ sibel[/td]
[td]11.08.2012 cumartesi[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]littlebirdie/ yasemin[/td]
[td]12.08.2012 pazar[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tb_fb/ tuba[/td]
[td]13.08.2012 pazartesi[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kardelen_im32/ zeliha[/td]
[td]14.08.2012 salı[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

CANLARIM BİR ARKADAŞIMIZ CUMA DUASI ÖNERDİ SİZLERLE PAYLAŞIYORUM.
(Allah böyle duaları bizlere duyuranlardan da razı olsun, bizde yayalım)

bu duayı cuma selasından sonra okuyacaksınız, arkadaşımın söylediğine göre bu duayı okumuş, haftaya cuma hamiş olduğunu öğrenmiş, inşallah bizlerede öyle mucizeler olur aminnn

Cuma Duası

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.
Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.
İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster bize.
Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.
Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.
Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.
Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.
Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.
Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.
Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.
Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.
Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.
Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.
Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.
Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.
İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.
Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.
Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.
Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.
Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.
Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.
Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.
Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.
Amin.

kızlar adım arzu 25 yaşındayım 2009 evlendim 3yıldır bebişim olmuyo yomaş takibi yapılıyo kisttim oldugu için bebişim olmuyu diye görünüyo ayın 14 de reng dönemim hamişlil bekliyom bende duanıza katılmak istiyom

Canlarımmmmmm ben geldim, ayyy yeni uyandım yaaa inanamıyorum maşallah subhanallah sana aynurum hani beni geçmeyecektin kız sen, ama suç bende canım , sabah kalktım hemen çişimi yaptım:1: insan bi foruma girer bi bakar sonra yapar dimi, tühhhhh bu haberleri duysaydım yapmazmıydım hiç :52: ben kesin senden önce olmuşumdur da test yapmadığım için öğrenemedim hala :52:
Kuşum bugünun ve topiğimizin en güzel ilk haberi senden geldi Allahım nekadar sevindim nekadar uçtum yaa maşallah sana 100 lerce kez maşallah:nazar:
ama kızlar bu bana bir kez daha umut oldu, çünkü aynurun ayağı uğurludur ben ona çok inandım onu tanıdım tanıyalı, eğer aramızda ilk hamiş o ise, bizimkilerde birkaç gün arayla merhaba diyecekler kesin bize, çünkü onun arkasından sürükleyen bir enerjisi var bence, hepimiz aynurun yolundayızz:72::72::72:
şimdi geçmişe dönük cevaplarımı yazacağım ayy geçmişi okuyayım derken geciktim ama içim içimi yedi ne sevindim yaaaa göbek atıcam şimdi hee, ama hamişsem fazla sallanmasın diye tutuyorum kendimi :52:

:23: :23: :23:

Canlarımmmmmm ben geldim, ayyy yeni uyandım yaaa inanamıyorum maşallah subhanallah sana aynurum hani beni geçmeyecektin kız sen, ama suç bende canım , sabah kalktım hemen çişimi yaptım:1: insan bi foruma girer bi bakar sonra yapar dimi, tühhhhh bu haberleri duysaydım yapmazmıydım hiç :52: ben kesin senden önce olmuşumdur da test yapmadığım için öğrenemedim hala :52:
Kuşum bugünun ve topiğimizin en güzel ilk haberi senden geldi Allahım nekadar sevindim nekadar uçtum yaa maşallah sana 100 lerce kez maşallah:nazar:
ama kızlar bu bana bir kez daha umut oldu, çünkü aynurun ayağı uğurludur ben ona çok inandım onu tanıdım tanıyalı, eğer aramızda ilk hamiş o ise, bizimkilerde birkaç gün arayla merhaba diyecekler kesin bize, çünkü onun arkasından sürükleyen bir enerjisi var bence, hepimiz aynurun yolundayızz:72::72::72:
şimdi geçmişe dönük cevaplarımı yazacağım ayy geçmişi okuyayım derken geciktim ama içim içimi yedi ne sevindim yaaaa göbek atıcam şimdi hee, ama hamişsem fazla sallanmasın diye tutuyorum kendimi :52:

:23: :23: :23:

ya yasemincim bir numaranı bilsem dayanamayıp seni arıycam yani,yazmak daha geç oluyor.tatlım ben dün sadece 2saatlik bir idrarla yaptım,adete 5varken,senin adet günün.lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen yap şu test de geberelim mutluluktan,hadiiiiiiiiiiiii

canlarım lüfen birlik olup ta yaseminie test yaptıralım,hedi destekleyin beni.....YASEMİN TEST YAP,YAP,YAP:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yasemin senin günün bugün canım yarın değil bugün 28.günün hadi hayırlısı bakalım, hayırlı haberlerle gelirsin inş. ama bence birkaç gün bekle test yapma belki adet gecikecektir bu ay sonra insan çok üzülüyor.
evet cnım tutuyorum valla kendimi, batmalar filan oldu ama umutlanmamak için elimden geleni yapıyorum:50:
merhaba kizlar:3::3:
dun firsat bulup da giremedim hic..
napiyosunuz gorusmeyeli... adres degstrmissinz bakiyorum da:)
hayirli ugurlu ve bol bebis bereketiyle dolu olsun ins bu yeni topik..
aynur ve yasemin tevhidlerinizi tamamladim bu arada fistiklar anca haber verebildim artik kusura bakamyin olur mu
canım benim Allah kabul etsin dualrını inşallah hoşgeldin sefalar getirmişsin:16:
dün kaldığım sayfadan anca okuyabildim zaten yeni uyandım sayılır başım çok ağrıyor yasemin senin kelime i tevhidini okudum rabb im kabul eder inş hamilesindir ne zaman öğrenebiliriz çok heyecan yaptım
bu arada ben hala adet olmadım göğüslerim daha yeni hassaslaştı bikaç güne adet olurum heralde of olsam biran önce yumurtlama testi yapacağım bu ay bidahaki ay da yumurta takibiii
Allah kabul etsin tatlım, testi geciktiriyorum ki heyecanımız katlansın, kociş dediki sen bana güzel haberi ver ben sana tablet pc alıcam dedi :32::52:
tubacım bende yumurtlama testi yamak istiyorum yaa eczanede mi satılıyor nasıl yapılıyor???
kızlar ben 2saatlik bir idrarla test yaptım,önce çok silik,sonra gözle görünen silik çizgiyi gördüm ben yaaaaaa.....:18::18::18::18::18::18:
ne dersiniz???hiç biriniz de yoksunuz ki çatlarım ben ya....
ayyyyy kuşum ayağını sürt yine hepimiz arkandayız maşallahmaşallah maşallah:nazar: sen bizim topiğimiin uğurusun yaa, bak yine dayanamamış benden önce test yapmış bak bak bak :20::52::52::52:
Kız Aynur hadi inşallah hamissindir.ay cok sevindirik oldum.bu topik uğurlu gelecek ins herkese.ay cok sevindim.ya karnıma ağrılar girdi bak Yasemin'den sonra bide seni bekliyecem ya.:49:Hadi hayirlisi
heyecn gt gide artıyor, dım dım dım :1::1:
herkese günaydın tümayın tevhidi tamam rabbim kabul etsin inş..
günaydın meleğim allah kabul etsin, bende şimdi okuyacağım:34:
aynur merhaba, silik milik çizgiyi görmüşsün ya yeter hamilesin işteee :49::64::64::64::64::64::64:
hakkaten yaaa hayatımda hiç silik çizgi görmedim ben , size silik çizgi diyebişirmiyim amca :52:
günaydın canım olllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy çok sevindim valla
:23::23::23:
yasemin 1. sırayı kaptırdın bak aynur hamile :1::nazar:
özlemcim sorma, bu aynurun böyle yapacağı belliydi zaten, sesizce bana bir çembe takıp geçti beni uyanık :52:
kızlar benimde renglme 10 gün var hafif kasıklarımda batmalar var ama hiç umutlu degilim :5: :5: :5: gine olmucak biliyorum 2.kloman deneyimmim
umudumuz herzaman var tatlım hiç kaybetme, umutlarımız oldukça bebişlerimizde bize pıtır pıtır gelecek inşallah. hoşgeldin bu arada tatlım:16:
ne bileyim ya,bu sabahdan miydem bulanıyor,bir de gaz var sanki.bir de yumurtamadan 5gün falan sonra sanki kasığımın ortasına bıçak sapladılar.diyerleri her zamanki şeyler.yaaaaaa,kızlar size en güzel tavsiyem cerviksini konrol edin,ben dün ilk onu yaprıktan sonra emin oldum ve test yapmaya karar verdim.hiç korkma sadece dokun hiss et kıvamını ve çık....
ayy sabahtan yapimmi yapmiyimmi dedim, ama şimdi değil yarın yapıcam kesin olsun dedim ve ziyan ettim tuvaletimi :1: şimdi heveslendim ama senin şu çevriski kontrolüne, dur baklim yapmaya çalışacaım:34:
çokkkkk sevinçliyim yaaaa Allahım inşallah sağlıklı gerçek bir gebeliktir.
benide aranıza alırmısınız lütfen ben yeniyim:(((((
tabiki tabiki seve seve çok sevindik canım, inşallah sanada uğurlu gelir burası:23:
kızlar adım arzu 25 yaşındayım 2009 evlendim 3yıldır bebişim olmuyo yomaş takibi yapılıyo kisttim oldugu için bebişim olmuyu diye görünüyo ayın 14 de reng dönemim hamişlil bekliyom bende duanıza katılmak istiyom
hemen yazıorum seni tatlım ALlah sanada nasibetti bak bu dualardan nasiplenmeni gördünmü, bunda da vardır bi işaret işte :34:
yasemiiin holgeldin varmı bi gelişme
kuşum çişimi ziyan etmeseydim belki olurdu tüh bana :52:

ya yasemincim bir numaranı bilsem dayanamayıp seni arıycam yani,yazmak daha geç oluyor.tatlım ben dün sadece 2saatlik bir idrarla yaptım,adete 5varken,senin adet günün.lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen yap şu test de geberelim mutluluktan,hadiiiiiiiiiiiii
kuşum yazarım özelden ne demek :34:
canlarım lüfen birlik olup ta yaseminie test yaptıralım,hedi destekleyin beni.....YASEMİN TEST YAP,YAP,YAP:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayy tüh bana tüh bana yaaa, Allahım nasıl yaptım ben o değerli sıvıyı attım gitti yaa, keşke sifonu çekmeseydim de bari bi şansım olurdu :52: 4 saat sonra kesin çıkıyormuş, yani saat 4 e kadar beklememiz lazım şimdi tüh görüyormusunuz. şunda zorlasam çıkarmıki acaba 2-3 damla :52::52:

evet cnım tutuyorum valla kendimi, batmalar filan oldu ama umutlanmamak için elimden geleni yapıyorum:50:

Canım benim allah kabul etsin dualrını inşallah hoşgeldin sefalar getirmişsin:16:

Allah kabul etsin tatlım, testi geciktiriyorum ki heyecanımız katlansın, kociş dediki sen bana güzel haberi ver ben sana tablet pc alıcam dedi :32::52:
Tubacım bende yumurtlama testi yamak istiyorum yaa eczanede mi satılıyor nasıl yapılıyor???

Ayyyyy kuşum ayağını sürt yine hepimiz arkandayız maşallahmaşallah maşallah:nazar: Sen bizim topiğimiin uğurusun yaa, bak yine dayanamamış benden önce test yapmış bak bak bak :20::52::52::52:

Heyecn gt gide artıyor, dım dım dım :1::1:

Günaydın meleğim allah kabul etsin, bende şimdi okuyacağım:34:

Hakkaten yaaa hayatımda hiç silik çizgi görmedim ben , size silik çizgi diyebişirmiyim amca :52:

:23::23::23:

özlemcim sorma, bu aynurun böyle yapacağı belliydi zaten, sesizce bana bir çembe takıp geçti beni uyanık :52:

Umudumuz herzaman var tatlım hiç kaybetme, umutlarımız oldukça bebişlerimizde bize pıtır pıtır gelecek inşallah. Hoşgeldin bu arada tatlım:16:

Ayy sabahtan yapimmi yapmiyimmi dedim, ama şimdi değil yarın yapıcam kesin olsun dedim ve ziyan ettim tuvaletimi :1: şimdi heveslendim ama senin şu çevriski kontrolüne, dur baklim yapmaya çalışacaım:34:
çokkkkk sevinçliyim yaaaa allahım inşallah sağlıklı gerçek bir gebeliktir.

Tabiki tabiki seve seve çok sevindik canım, inşallah sanada uğurlu gelir burası:23:

Hemen yazıorum seni tatlım allah sanada nasibetti bak bu dualardan nasiplenmeni gördünmü, bunda da vardır bi işaret işte :34:

Kuşum çişimi ziyan etmeseydim belki olurdu tüh bana :52:
yap yaseminim,ben yine baktım yumuşacık,dudak gibi....ama diyer aylarda hep serttti,güven bana,yap ve neticeyi bana yaz,ama fındık büyüklüyünde bir şey,dikkat et,o olduğuna emin ol kuzucum,seni bekliyorum ben...

kuşum yazarım özelden ne demek :34:

Ayy tüh bana tüh bana yaaa, allahım nasıl yaptım ben o değerli sıvıyı attım gitti yaa, keşke sifonu çekmeseydim de bari bi şansım olurdu :52: 4 saat sonra kesin çıkıyormuş, yani saat 4 e kadar beklememiz lazım şimdi tüh görüyormusunuz. şunda zorlasam çıkarmıki acaba 2-3 damla :52::52:

tatlım benim adet gününde idrar tutmeye gerek yokmuş zaten.uzmantvde bir bak,öyle diyor...sen cerviksini kontrol et,her şey malum olur....

günaydın kızlar,
tümaycım kelimei tevhidi okudum mevlam kabul etsin inşallah.
nuraycım tekrar tebrik ederim.allah tamamına erdirsin inşallah.
yasemincim senden de güzel haberler bekliyoruz canım...

kızlar ben şimdi çıkıyorum işteyim mesai bitmek üzere evden devam ederim tabi siz hala buralarda olursanız, öpüyorum hepinizi

Back
X