Kızlar resmen bir Mucize le karşılaştım tam 1-2 dakika önce. telaşlanmayın hamilelik değil

Aynur ile konuştuktan sonra, cerviski mi ne hani o kontrolü yaptım, elime sert bir bölge gelince olumsuz sonuca işaret ettiği için ne yalan söyliyim umudumun %50 sini değil , %90 ını kaybetmişim, moralim bozuldu tabiki, sonra forumdan çıktım, kapadım bilgisayarı, tv açtım, o olmadı bulaşık makinasını boatayım dedim, o da olmadı onuda yarıda bıraktım, moralim bozuk ya elim hiçbişeye gitmedi, abdest aldım namaz kıldım, içim huzursuz tabi yine negatif çıkacak diye, dedimki bari Kuran okuyayım, ben bu yıl Kuranın türkçe meailini okuyup ordan hatim etmeye karar vermiştim. neyse açtım kuranı, moralim bozuk, canım sıkkın vaziyette, kaldığım yeri açtım, okuduğum ilk ayetleri yazıyorum bakın;
14. Cüz - Hicr Suresi
52. Onun yanına girdiklerinde "selam" demişlerdi. O, "biz sizden gerçekten korkuyoruz" dedi.
53. "korkma, biz sana bilgili bir oğul müjdeliyoruz" dediler.
54. "bana ihtiyarlık gelip çatmışken, bana mı müjde veriyorsunuz? beni, ne ile müjdeliyorsunuz" dedi.
55. "biz seni gerçek olan bir şeyle müjdeliyoruz. onun için sakın ümidini kesenlerden olma" dediler.
56. "rabbinin rahmetinden, sapkınlardan başka kim ümidini keser" dedi.
tabi benim hemen gölerim doldu, Allahım sen nekadar büyüksün dedim, umut kesmek yok arkadaşlar, demekki umudunu kesmek haram bişey, Allah Kuranda yasaklamış bakın. ayy mucize gibi yaa allahım sen ne büyüksün. hemen topluyoru kendimi.
öpüyorum hepinizi ben kuranıma devam edeyim gelirim yine.