- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #18.101
Ozleeeem ya ben tumay ve mesudenin fotolarini daha göremedim, gecmişi okuyayım bari, o arada belki görürüm :))
yok canım geçmişte değil profillerinde eğer arkadaşsan görebilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozleeeem ya ben tumay ve mesudenin fotolarini daha göremedim, gecmişi okuyayım bari, o arada belki görürüm :))
ne hossunuz kizlar biran kendimi hamile sandim
gerci hamilyedik hani hepimiz sadece 1günlükmü?? iste bende bugün yine hamileyim bu sefer ikizlere hamileyim
buketim ben anasinif ögrtemeniyim yani odada full cocuk var yerim ben onlari yerim hepsinide cok seviyorum ya hele 1yasindaki kuzularimi cok aciyorum sabahtan aksama kadar bizlerle zaman geciriyor uyuyor vs.
küsme küsme ben biliyorum sizin akraba dünür ilişkilerinizi..ama sen yazdığını bi oku ayşe ye damadı olacağını söylemişsin..yada ben öyle anadımçç:))dünürüm cevabını vermiş buketcim...azıcık ilgilen bizimle de anla ne demek istediğimizi
![]()
Ayşeeee tespihini cektim Rabbim evine huzur ve bereket verin, hayırlı sağlıklı evlatlar versin, inşallah ikiz olur :))))
Buketcim bebek icin 100 ya şafi cektim Rabbim şifa versin, benim kız kardesim epilepsi hast valla zor bir hastalik rabbim kimseye göstermesin ama hersey allahtan
Sedaaaaaa buğun senin yemek icin oy kullanacaktik, topige simdi girebildim bir link yollada hemen seni oylayayim tabiki süre geçmediyse
anaaaaaamm hep kuzucuklar dolu..:))alamanlar mı yoksa türk okulumu acep:))??
küsme küsme ben biliyorum sizin akraba dünür ilişkilerinizi..ama sen yazdığını bi oku ayşe ye damadı olacağını söylemişsin..yada ben öyle anadımçç:))
sağol canım benim..evet zor hastalık..bende geçen ay bi atak geçirmiştim..epilepsiden şüphelenilmişti..
hayatımın yarım saati kopuk..hatırlamıyorum..Allah senin kardeşinde şifa versin....zor hastalık...
günaydıııın tatlı mı tatlı anne adayları ve anne aday adaylarıBol güneşli günleriniz olsun inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/596822-deniz-urunleri.html
kk deniz ürünleri yarışması oylaması başlamıştır.
![]()
günaydıııın tatlı mı tatlı anne adayları ve anne aday adaylarıbol güneşli günleriniz olsun inşallah
sedacım oy verdim 2. sırada gidiyorsun hadi bakalım:124:
yok canım geçmişte değil profillerinde eğer arkadaşsan görebilirsin
Günaydıınnn aminn İnşallahh.. Bugn zor geldim işe valla dün öğleden sonra eve geldim kağıt okuma vardı kütüphanede belide ağrıyor ya en zamandır kötüydü yine eşimde ağrı kesici verdi az ateşimde vardı ateş düşürücü özelliği de varmış. Anma bir uyku yapıyor o hala ayılamadım arabada bile uyudum..![]()
seda bende oyladım..o yemeklerin içinde yiyebileceğim tek yemek seninki..çünkü benim balık kültürüm hiç yoktur..onun için hamsi gibi bilindik şeyler bana daha yakın gelir..
ne hossunuz kizlar biran kendimi hamile sandim
gerci hamilyedik hani hepimiz sadece 1günlükmü?? iste bende bugün yine hamileyim bu sefer ikizlere hamileyim
buketim ben anasinif ögrtemeniyim yani odada full cocuk var yerim ben onlari yerim hepsinide cok seviyorum ya hele 1yasindaki kuzularimi cok aciyorum sabahtan aksama kadar bizlerle zaman geciriyor uyuyor vs.
Sancım artınca tedirgin oldum ve dr gittik.
sonsuz şükür Rabbime kese göründü:)bhcg sonucumda 2507 çıktı.
Dr kan sonucu çıkmamıştı henüz görmeden sadece usg ye göre kese işte deyip gösterdi ama çok küçük daha dedi.
Biraz çelişik geldi bana ama.acile gittiğim için dr çok ilgilenmedi diye sanırım..
neyse ben kese göründüğü için mutlu oldum.darısı kalp atımını duymaya ve nicelerine..
dualarınız tesire başladı bence hepiniz saolun![]()
teşekkürlerr canım beğenmene sevndimmm.. Valla hamsi ve istavrit hiç dayanamam![]()
oyy..bu ne enerjikliktir yaff
Günaydıınnn aminn İnşallahh.. Bugn zor geldim işe valla dün öğleden sonra eve geldim kağıt okuma vardı kütüphanede belide ağrıyor ya en zamandır kötüydü yine eşimde ağrı kesici verdi az ateşimde vardı ateş düşürücü özelliği de varmış. Anma bir uyku yapıyor o hala ayılamadım arabada bile uyudum..![]()
mesude arkadaşım ama ben göremedim:44:
benide müdürüm götürür balığa ..sayesinde bütün deniz ürünlerine vakıf oldum..ama öyle börtü böcek yiyemem.valla korkarım ben..balıkları bile yerken kafalarını görmemem gerek..:))gözlerinden korkuyorum:))