- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #48.161
günaydın kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım sedacım hayırlı haberlerini bekliyoruz senden bir haber var mı diye ilk acıyorum ondan sonra okuyorum diğer yorumları.
benim moralim bozuk ya bugün patronla kötü kavga ettik normalde altta kalmam lafına karşılık verirdim ama kendimi tutamadım odama kendimi zor attım nasıl dolmuşsam artık yarım saat ağladım sebebi ise iş yerinde inşaat var bende oturacak yer yoktu dün 14:30 cıktım iznimi de aldım kendi de çık dedi ama sabah içeri girer girmez bağırmaya başladı bana dedim izin aldım çıkma deseydin bilmem izin meselesi değil bende bu inşaatta ne yapsaydım dedim odanı topla düzen ver falan dedi bende daha konuşamadım zaten odama geldim yarın işe gelmeyecem birde ben bu adamın yanında 5 senedir varım zor durum da diye 2 aydır maaş almıyorum halen dünyanın lafını söylüyor evim otururum en azından bu soguğu cekmem
günaydın..güne kötü başlamışsın ama olur böyle şeyler..belliki oda sinirli işler younda değil sana çatmışancak 2 aydır maaş almamak ne demek onu anlamadım..hiç mi bişey vermiyo..tövbe yaa..neyse üzülme..
bu arada kızlar bende pazar karda kışta kıyamette ev taşıyom..bana dua edin:))