Kızlar biliyorsunuz bana bir çiçek tutkusu geldi, başka bir çiçek topiğinde paylaştım, sizlerde göründe belki sizede bulaşır diye burda da paylaşayım dedim
Bunlar dün istanbul ağaç a.ş. den aldığım güzellikler

saksılarını henüz güncellemedim aldığım gibi duruyorlar. son hallerini çekip ayrıca sizlerle paylaşacağım.
birçoğunun adı ve fiyatı etiketlerde görünüyor, çok uygun fiyatlar 3-5 tl arası, birtek bonzainin fiyatı değişik.
* 1. resimdeki atatürk çiçeği o pembe yapraklı olan, o zaten hiç çiçek açmasa bile benim yaprak güzeli çiçeğim gibi kendiliğinden güzel olan bir çiçek.
* 2. resimdeki kaya sarmaşığını ya yüksek biyere asıp yada koyup aşağı doğru uzatıcam, yada saksıya bir kaç tane çubuk dikip yukarı doğru sardırmayı düşünüyorum. büyük ihtimalle sardırırım onu biyerlere.
* 3. resimdeki kırmızı yeşil yapraklı küçük bir çiçek vari ismi "fittonia" onu yengem istedi ona aldım, benim değil yani.
* 4. resimdeki o küçük küçük mor çiçek açan varya ismi "erica funda çalısı" birde hoş kokuyor bayıldım ona.
* ah birde aşağı doğru yaprakları sarkmış olan "mor telgraf" isimli çiçek var sandalyenin üzerinde duruyor resimde. görünce ayy dedim renge bak, bendaha çok çiçekleri olan değil, yapraklarının rengi güzel olan çiçekleri seviyorum. Bununda yaprak rengi mürdüm ve yeşil karışımı harika. Onun fiyatı da 6,90 tl.
* en sonda çılgınca uzamış sadece dallardan oluşan bir çalı var, onu görünce dedimki" ayy bu resmen benim ruh halimi yansıtan çılgın birşey" dedim :) ismi hasır otu çok özgrce uzamış dağınık bir bitki :)