• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Buket canim çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bas ağrısı berbat birşey bende son gebeligimde yaşadım 3 ay boyunca basıma tülbent bağlayıp yattim ama benim 20 lık diştendi çıkmaya çalışıyordu yer yoktu hamileyim diye diste çekemiyordum aynen ağrıdan hergun agliyirdum doğum yattım ilk hafta çektim ve kurtuldum çok şükür
SANADA GEÇMİŞ OLSUN..SEN NAAPTIN BU ARADA İSTANBULDAYDIN ENSON HALA ORDAMISIN ...DOKTOR İŞİNİ NAAPTIN..BEN AÇIRMIŞIMDIR BELKİ DETAYLARI..

buketim ALlah şifa versin yaa üff baş ağrısıda çok fenadır inanın huzuru da kaçıyor tahammülüde kalıyor, inşallah kendiliğinden geçer yaa heleki şu hamileliek döneminde ilaçta içemiyorsun daha fena tabi.

selam kızlar 1 hafta annemde kaldım geldim hepimiz grip olduk orda havalar değişken çok fena ya...değişiklik olsun dedim ama burnumdan geldi.. :( RABBİM hasta olan herkese şifa versin...hiranur 7 gün kaka yapmadı pazar acile götürdük çünkü bağırsak düğümlenmesi olabilir diye korktuk çok şükür bişeyi yok gazı var dedi ama gazlı bir çocuk değil çok şükür fatihten biliyorum..totosunda minik bir yara var belki ondan yapmıyodur dedi dr ılık suya oturt dedi lavman yaptık arkasından yaptı ama su gibi oldu terden kuuzum benim ya perşembe günü çocuk cerrahına göstericez bi acildeki dr söyledi bakalım ne diycek inşallah perşembeye kadar kendisi yapar kakasını ALLAHIM daha büyük hastalık göstermesin korusun meleklerimizi...

hala ağırıyooooooooooooooooo:KK35::KK35::KK35::KK35:

Canim çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin şu hamilelikte insanın biyerinin agrimasi cok kötü oluyor allah sabir ve kolaylik versin

selam kızlar 1 hafta annemde kaldım geldim hepimiz grip olduk orda havalar değişken çok fena ya...değişiklik olsun dedim ama burnumdan geldi.. :KK43: RABBİM hasta olan herkese şifa versin...hiranur 7 gün kaka yapmadı pazar acile götürdük çünkü bağırsak düğümlenmesi olabilir diye korktuk çok şükür bişeyi yok gazı var dedi ama gazlı bir çocuk değil çok şükür fatihten biliyorum..totosunda minik bir yara var belki ondan yapmıyodur dedi dr ılık suya oturt dedi lavman yaptık arkasından yaptı ama su gibi oldu terden kuuzum benim ya perşembe günü çocuk cerrahına göstericez bi acildeki dr söyledi bakalım ne diycek inşallah perşembeye kadar kendisi yapar kakasını ALLAHIM daha büyük hastalık göstermesin korusun meleklerimizi...
canım sizede cok gecmis olsun bol bol ıhlamur ic iyi gelir belki

gül canım hepinize Allah şifa versin inşallah.
dün akşamda betülün ateşi çıkıyor gibiydi ödüm koptu yine geçen seferki olmaz inşallah diye dualar ettim şurup verdim, bakalım bugün nasıl olacak. inşallah hastalık değildir de, diş filan çıkartma sebebiyledir bakalım...

ayyy kızlar yaa çok afedersiniz ama doğumdan sonra benim hiç isteğim kalmadı desem yalan olmaz. napıcam ben ya, ne yesem ne içsem de normale dönsem, zerre kadar o hissim kalmadı, sanki uçtu gitti benden. yardım edin yaa :((((

Canlarimmm gunaydin
Ozlem ve Yaso yazdiklariniz ne guzel Allahim oglumun rızkını bol versin insallah sikayet etmeye niyetim yok, benim bunaldigim nokta şu,mesela dün gece tam bir saat memedekaldi,yatagina yatirdim 5 dk sonra yine uyandi agladi meme istedi,ben yine bir saat emzirdim,gece 4 mesela dayanamiyorum bir saat emzirirken bende uyuyorum,korkuyorum ki oglan kucagimdan düşexek yada ben üzerine düşecem. Gündüz ayni emzir yatir,hoop agliyo yine al kucaga emzir,durum bu,bezen 4_5 saat kucagimdan indiremiyorum,bir kere vermeyeyim dedim ağlama krizi gecirdi zor sakinleştirdim,neyse canı sağolsun,yaseminim dedigi gibi ilk 6 aydan sonra biraz insana dönücem insallah :)

Buket cok gecmis olsun canim,icebilirsen günde bir fincan türk kahvesi iç baş ağrisına iyi gelir

Yasom aman betül hastalamasin Allahim korusun

Gülcüm sana da cok gecmis olsun aman kimsenin evladi hasta olmasin hep saglik sıhatle

özlem hayirli olsun ilk dişiniz yerim ben onu

Burcucum hayirli haberlerle gel insallah

Canlarimmm gunaydin
Ozlem ve Yaso yazdiklariniz ne guzel Allahim oglumun rızkını bol versin insallah sikayet etmeye niyetim yok, benim bunaldigim nokta şu,mesela dün gece tam bir saat memedekaldi,yatagina yatirdim 5 dk sonra yine uyandi agladi meme istedi,ben yine bir saat emzirdim,gece 4 mesela dayanamiyorum bir saat emzirirken bende uyuyorum,korkuyorum ki oglan kucagimdan düşexek yada ben üzerine düşecem. Gündüz ayni emzir yatir,hoop agliyo yine al kucaga emzir,durum bu,bezen 4_5 saat kucagimdan indiremiyorum,bir kere vermeyeyim dedim ağlama krizi gecirdi zor sakinleştirdim,neyse canı sağolsun,yaseminim dedigi gibi ilk 6 aydan sonra biraz insana dönücem insallah :)
canim borada yapardı aynisini ben onu emzirirken gözlerimi kapatiyorum valla ne yapayim uykum kacmasin hic olmazsa gozlerim dinlensin diye memeden ceker cekmez emzigi ver ağzına öyle emmeye devam ediyor sonra hemencik ativeriyordu bizimki ama uyuyordu, bende oyle emzirir yatirirdim geri aglardi sonra sonra duzene giriyor gecen gun aksam yilllaaar sonra sinemaya gittik annemde uykusu geldigi icin 7 de uyutmus aksam 11 de uyandi 1 saat emzirdim yinede uyumadi en son benimde uykum geldi yatirdim bizim yataga dondu tekmeledi durdu sonunda oda uyumus kaldırdım yatagina koydum

yaaa kızlar benim zayıflamam lazım ama diyet yapmaya kalksam acıkıyorum,yapamıyorum zaten bu konuda hiç iradem yok tatlı görsem dayanamıyorum ne yapıcam ben, yasemin bi önerin var mı sen ne yaptın zayıfladın mı?

evet mesir macunu önerisi tam bana göre :))))
özlemcim ben makarna pilav çikolata bisküvi vs yemeyi kestim tamamen diyetteyken.
sabah ülker k-fleks yiyordum bitter çikolatalı olan modelinden, onu light süte katıp yiyordum bir kase. sonra 2 saat sonra filan 1 meyve yada kuru meyve karışımı yada 1 kahve içiyordum.
öğlen çorba ve 1 çeşit yemek + salata.
ikindi vakti 1 kase yoğurt.
akşamada öğlen eğer et yediysem akşama sebze yedim 1 tabak. sonra meyve yiyip yattım. birde mekik çektim yapabildiğim kadar.

evet mesir macunu önerisi tam bana göre :))))
özlemcim ben makarna pilav çikolata bisküvi vs yemeyi kestim tamamen diyetteyken.
sabah ülker k-fleks yiyordum bitter çikolatalı olan modelinden, onu light süte katıp yiyordum bir kase. sonra 2 saat sonra filan 1 meyve yada kuru meyve karışımı yada 1 kahve içiyordum.
öğlen çorba ve 1 çeşit yemek + salata.
ikindi vakti 1 kase yoğurt.
akşamada öğlen eğer et yediysem akşama sebze yedim 1 tabak. sonra meyve yiyip yattım. birde mekik çektim yapabildiğim kadar.
canım kaç kilo verdin peki

kuzum nerdeyse aşşağı yukarı haftada 1 kiloya yakın veriyordum. sonraki haftalar tabi yarım kiloya düşüyor, bazen aynı kalıyorsun ne alıp ne veriyorsun. ama sürekli bu tempoda kesinlikle veriliyor
ama mekik veya başka bir spor hareketi şart

özlem düzene giriyor dedinya ohh dedim,bizim ki emzigi almadi evde 7 tane emzik var hepsini denedim.
Bazen diyorum ki süt az geliyor doymuyor o yüzden mi sürekli emiyor acaba?

Ama neyse sende aynisini yasamış biri olarak içimi rahatlattın :)

Canim çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin şu hamilelikte insanın biyerinin agrimasi cok kötü oluyor allah sabir ve kolaylik versin

canım sizede cok gecmis olsun bol bol ıhlamur ic iyi gelir belki
sağol canım inşallah inan içim dışm ıhlamur onunla ayakta duruyorum ilaç fln içemediğimden..
gül canım hepinize Allah şifa versin inşallah.
dün akşamda betülün ateşi çıkıyor gibiydi ödüm koptu yine geçen seferki olmaz inşallah diye dualar ettim şurup verdim, bakalım bugün nasıl olacak. inşallah hastalık değildir de, diş filan çıkartma sebebiyledir bakalım...

ayyy kızlar yaa çok afedersiniz ama doğumdan sonra benim hiç isteğim kalmadı desem yalan olmaz. napıcam ben ya, ne yesem ne içsem de normale dönsem, zerre kadar o hissim kalmadı, sanki uçtu gitti benden. yardım edin yaa :KK43:(((
amin cnm sağolasın kuzucuk hasta olmaz inşallah mevsim değişimi ya dengesiz havalar..

canım isteksizlik konusuna gelince bence normal kadınlar zaten erkekler kadar istekli değil belli zamanlar oluyo yumurtlama zamnları nadiren istek oalbilir...ama şöyle bişide olabilir acaba hamle kalırım die korkuda olabilir mi..
Buket cok gecmis olsun canim,icebilirsen günde bir fincan türk kahvesi iç baş ağrisına iyi gelir

Yasom aman betül hastalamasin Allahim korusun

Gülcüm sana da cok gecmis olsun aman kimsenin evladi hasta olmasin hep saglik sıhatle

özlem hayirli olsun ilk dişiniz yerim ben onu

Burcucum hayirli haberlerle gel insallah

sağol canım amin bu sene kış sert geçti öncekilere göre ee çocuklarda ilk defa karşılaşıyor soğukla normal tabi bakalım yarın dra gidicez hiranuru göstericez ne diycek kakasını hala yapmadı..

özlem düzene giriyor dedinya ohh dedim,bizim ki emzigi almadi evde 7 tane emzik var hepsini denedim.
Bazen diyorum ki süt az geliyor doymuyor o yüzden mi sürekli emiyor acaba?

Ama neyse sende aynisini yasamış biri olarak içimi rahatlattın :)
canim duzene giriyor büyüdükçe değişiyor bizimki emzik aldi ama sadece uyku halinde aliyordu bir iki emip pit diye atiyordu bide bu yatırıp geri uyanma durumlari bora rahatsizken oluyordu daha cok bunları yaptiktan sonra arkasindan hastalikta basliyordu belki doymuyor olabilirde kilo takibi ile anlarsiniz onu saglik ocagi takip eder

özlem kiloyu gel sen bana sor 10 hamileyken 10 da lohusalikta toplam 20 kg aldim, 10 kilo hala üzerimde, kocaman hissediyorum kendimi hala yemeye devam ediyorum
canim ben lohusalikta kilo almadim dogumda aldiklarimida verdim ama ise basladiktan sonra aldim ve hamilelik onceside vardı hep aliyorum hic veremiyorumki tartiminda pili bitti alamadim tartilamiyorum da

Back
X