bizim de var bir hayalimiz.

SEZENCE_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
73
26
88
Çok rüya görürüm. Kendimce de bana rüyamda görünce hayır getiren ya da hayır getirmeyen simgeleri ve objeleri bilirim.Deneyimleyerek öğrendim kendimde.Ben görünce bana iyi heber getirmeyen obje başkasına hayır getiren bir müjdeleyeci olabilir. Gaybı Allah bilir elbet ama haberci rüyalarımı da hissederim. Hamile kaldığımı da karnımdaki bebeğin sıkıntı yaşayacağını da rüyalardan hissettim. önceki gece İlk defa iyi mi kötü mü anlamadığım bir rüya gördüm.Yorumlayacak biri çıkarsa müteşekkir kalırım. Rüyamda bir otobüsteyim. Üstümde inanılmaz güzel turuncu bir elbise var ama alev alev öyle güzel rengi.Otobüs söförü yanında oturmamı istiyor benim rahatsız olmamı istemiyor.Samimiyetine inanıp oturuyorum sadece bacaklarımı örtüyorum. Sonra iş yerinden kötü ayrıldığım bir arkadaşımla karşılaşıyoruz beni çocukluk arkadaşımlada arkadaşmış. Bana sarılmak istiyor izin istiyor. Bende aradan o kadar zaman ve olay geçti boşver deyip sarılıyorum.Sonra bakıyorum ayaklarım çıplak ama hiç canım acımıyor. Bir eski akrabamızdan bir şey teslim almak üzere gidiyorum. Kapıda o kadar çok ayakkabı var ki girmek istemiyorum. Vefat eden annem diyor ki kızım onlarda altınlarımız kaldı al diyor kayboluyor.Sonra 2-3 yaşında bir kız çocuğu üzerime kaka sürüyor kendi kakası değil ama ben inanılmaz rahatsız oluyorum. Ve şimdi düşündükçe içim acıyor ama rüyamda hiç içim acımadan ona zarar veriyorum.Bileklerini sıkıyorum.Hatta bırakınca çocuğun bilekleri uyuşuyor gibi olup hareket ettiremiyor ama ben oh falan diyorum :( minnacık bilekleri (çocuk engelli olabilir) ben durudurmaya çalıştıkça o sürüyor. Şimdiden teşekkürler. Benim de kalbimden geçen bir hayal var tahmin etmişsinizidir . bu değişik rüya haberci midir merak ettim.

Hayırlara çıksın 2 3 aya guzel haber alırsınız dışkı bereket kız çocuğu müjdedir. Öfke de sabirdir. Turuncu elbise zor bir süreç ama destekle atlatacaginjzi gösterir. Rüyanız için sadaka verin anneniz de sizden hayır bekliyor

Back
X