Bizim Evin Halleri - Kanal 1

benim ücretsiz iznimde bitiyo ama ben yinede başlamasını istiyorum. hem bu kadar seveni var hemde belki tekrar bölümleri falan olduğunda seyredebilirim.

bugün ankara panoradaki bershka mağazasında safa ve nevayı gördük eşim ve kızımla birlikte....dizinin neden kaldırıldığını sordum safa da aniden diziyi bitirdiler dedi ......eşim de dedi ki son zamanlarda senaryo iyice saçmalamıştı ... safa da hak verdi evet istanbulda olunca öyle oldu dedi...safa gerçekten çok sıcakkanlı bir insan neva ise soğuk bir insan gördüğüm kadarıyla .....ve ayrıca tv gerçekten insanı daha kilolu gösteriyormuş safa o kadar daha zayıf görünüyor ki....nevanın yüzünde de o kadar çok pudra fondöten vardı ki sanırm çekimden falan geliyordu....acaba bu ikisi çıkıyorlarmı ki anlayamadım....

bu dizinin bitmesine bende cok uzuldum
senelerdir takipcisiydim
cok sevdigim bi diziydi
keske yeniden cekilsede izlesek(

evet kız normalde soğuk zaten
nerde eski neva sıcacık kıpır kıpırdı nerde bu neva

hımm demek safa evliymiş pardonnn:)))evet ya eski neva çok tatlıydı onu da görmüştüm kızıyla birlikte bir alışveriş merkezinde....dizi ankarada çekildiği için bir çoğunu görmüştüm eski rüzgar ,yenisi,sayhan,nevaya tuzak kuranı (adını hatırlayamadım)fincan.....çok seviniyordum onları gördükçe ....önceden çok seviyordum diziyi ama son zamanlarda brezilya dizilerini aratmaz olmuştu çok soğumuştum....

bugün kanal1deki eski bölümlerine rastladım. iç çektim valla yaaa. nekadar güzeldi atvye geçtikten sonra bozdular dizimizi.

berfu öngören( yani bizim misket) in oynadığı dizi fena değil ama misketin rolü çok vasat gibi geldi bana...

dizinin bir sahnesi ... sanırım sıra gecesi sahnesi...

offf be bunları da görünce canım sıra gecesi çekti...ne dinlenir o türküler... varmı sıra gecesinde bulunan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…