Bizim Evin Halleri - Kanal 1

ne demek bacım bi şey değil... beğendin mi bari?
ben şahsen beğendim... olaya misketin dizisi gözüyle bakmayın... konu da güzel... bi kere meral okay yazmış... kalem kuvvetli yani...izlenir...a.s
saol canımŞeniz

kızlar melodies'imizin doğum günü bugün... haber vereyim dedim...
bu senin için melodies'ciğim...

bu da
hadi bi de bu olsun....

Son düzenleme:
kızlar dizi ortalarda yok çok vefalıymışsınız umudunuzu hiç yitirmediniz yapımcı olsam diziyi başlatırdım sırf siz mutlu olun diye ama maalesef diyilim umarım başlarda sizde mutlu olursunuz bende izliyodum ama atveye geçtiğinden beri dizi asıl formatından çıkmıştı kanal birde iyi güzel devam ediyodu başlarda eski formatında izlemeye devam ederiz

atvydi kanal1di carttı curttu canım diziyi mahvettiler hatırlıyorumda nasılda başında beklerdm başlıcak diye yemegımı erkenden yapardım yani bir diziyi nasıl böyle katlettiler bravo

bencede dizi bir daha başlamayacak oyuncuların çoğu yeni dizilerde boy gösteriyor.. yeni dizilerinde çoğu istanbulda dünde rikkati melekler korusunda gördüm.. bu dizi Ankarada çekiliyordu dağılanları toplamak kolay olmaz....())

benimde umudum kalmadı artık baslasa bile oyuncular olmayacak yada değişecek anlamı kalmıyacak..

kızlar yok bence olursa diger sezonda bakarım olmazsa aramam valla unuttuk sagolsun unutturdular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…