• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim evin halleri 💕

_Citlembik_

Kızım minik abla oluyor💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4.279
Puanlar
133
Bizim evin halleri ekibi hoşgeldiniz 😍 Burda buluşmamızın sebebi daha düzenli bir hayat ve kendimize katacağımız şeyler yapmak. Mesela haftalık ve günlük planlarımızı paylaşabiliriz. 💕

1- @_Citlembik_

2- @MigiMadid

3- @benibekleyin

4- @Kmsl Hnd

5- @Azraam1718

6- @Basakcikk

7- @5kisilikailem

8- @TeAmoIG

9- @hayalim mucize

10- @Dreamer Swan

💖💖 Hedeflerinizi bekliyorum kızlar.

Son düzenleme:
Selammmmm😘😘😘😘
Hayırlı olsun sayfan canım❤️❤️❤️❤️

Ben temizliğe bu hafta başladım her yeri dip köşe yapıyorum kızımda alerji çıktı daha çok dikkatli olmalıım😥😥😥😥

Selammmmm😘😘😘😘
Hayırlı olsun sayfan canım❤️❤️❤️❤️

Ben temizliğe bu hafta başladım her yeri dip köşe yapıyorum kızımda alerji çıktı daha çok dikkatli olmalıım😥😥😥😥
Geçmiş olsun. Alerjik çocuklar için temizlik çok önemli. Halı tüyü bile etkiler. Kolay gelsin canım 😊 1 günde mi yapacaksın dip köşe temizliği ben cesaret edemiyorum

bende katılabilir miyim:)
yatak odam darmadagin hemde çok fena...
bide eşyalari azaltsam dünya benim olacak.
Tabikii. Hoşgeldin aramıza. Yarın bende yatak odası temizlicem. Kıyafetleri seçicem kullanmadıklarımı.

hoşbulduk ev çok kalabalık.. nerden azaltacagimi hiç bilmiyorum.. :110:

Geçmiş olsun. Alerjik çocuklar için temizlik çok önemli. Halı tüyü bile etkiler. Kolay gelsin canım 😊 1 günde mi yapacaksın dip köşe temizliği ben cesaret edemiyorum
Aynen canım gözümüzle görülmeyen o kadar çok toz var ki nasıl başa çıkaca bilmiyorum

Yok kızzzz ne bir günü ancak 1 haftada bitiririm😥😥😥

Şimdilik yaptıklarım

Yataklar toplandı
Bulaşık. Makinası yerleştirildi
Kirliler makinaya katıldı
Oturma odası camları silindi
Perdeler yıkandı takıldı
Çamaşır toplandı (kız akşam yatınca katlayacağım)
Balkon yıkandı

Şimdi duşumu aldım biraz dinleneceğim 🤫🤫🤫🤫

Bende katılmak istiyorum ama w çocukla ne kadar yapabilirim bilmiyorum ne kadar yapsam 2 katı dağıtıyorlar 😭😭

Aynen canım gözümüzle görülmeyen o kadar çok toz var ki nasıl başa çıkaca bilmiyorum

Yok kızzzz ne bir günü ancak 1 haftada bitiririm😥😥😥
1 haftada hallederiz. Perdeleri yıkamam gerek ama gözümde büyüyor

Bende katılmak istiyorum ama w çocukla ne kadar yapabilirim bilmiyorum ne kadar yapsam 2 katı dağıtıyorlar 😭😭
Canları sağolsun kuzuların. Düzenli olursak herşey hallolur. Büyük temizliği yapınca dağınıklık daha kolay toplanıyor

1 haftada hallederiz. Perdeleri yıkamam gerek ama gözümde büyüyor
Aslında kızım dursa ev işi yapmayı severim ama o durmuyor sürekli arkamda bir saatte yapacağım işi 3 saatte bitiyorum bu sefer de hevesim kalmıyor

Back
X