bizim evliligimiz boyle ben bunaldim bu durumdan :(

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Esimle hic bagli degiliz birbirimize birlikte vakit gecirmeyiz ,bi yere gitmeyiz sohbet yok oyle uzun uzun, esimi sikayet ettim ablama ,bugun izinliydi esim arac kiraladi ona kiyafet almamiz lazim hep erteliyoruz yogun calisiyor diyo yok olmaz kaynimlarla kahvaltiya gittik ordan onlari biraktk evlerine hemen kaynanama gectk bi selale var oraya gidelim dedim kaynanamlara gecmeden yok olmaz,ayda 2 gun izni var hep annesigille piknige gidiyoruz bugun benim gunum diyor basbasa cikmiyoruz hemen annesigile ,ablamda dile getirdi ipleri eline verdin diye bbasindan beri boyle ama kahvaltiya giderken annesinide cagirdi gelmedi. tatil plani yapiyoruz annemide cagiralim diyo dedim bu son iki kisilik tatilimiz olacak bebek geliyor. 1,5 yillik evliyim
Balayindan dondugumuz ilk sabah sabahin 10 nunda hadi anneme kahvaltiya onu ozledim demisti
Tamam babasi yok ama bu kadarida fazla gibi
Esim sabah 6 aksam 8 de gelir gece 11 de dukkan kapatmaya gider 1 de gelir 3 saat goruyorum sadece gunluk
Ipleri eline vermekle alakasi var mi sizce?
Ama birlikte bisey yapmayi teklif etsemde beraber bi yere gitmeyi istemiyor
Yemege gitsek hop 15 -20 dk yer kalkariz,avm carsi pazar sevmez
Ama nisanliken bile en fazla 1-2 saat vakit gecirirdk hop beni eve birakirdi
Annesigile gitsekde onlarlada cok sohbeti yok aslinda ay bilmiyorum degisik iste
Ben sehir disina gitsem annesinde kalir
Ben iste calisirken gece 12 de cikardim vardiya olunca 12 ye kadar annesinde
Ben olmadan eve adim atmiyo adam
Cok konusmaz uzatmaz bi seyi cozum odaklidir ihtiyacimi sorar alir canimin istediğini her zaman,Isteyken 4-5 kere
arar
Biz anormalmiyiz birlikte gezen biseyler yapan ciftlere cok ozeniyorum
Cinselliktede genelde ben yanasirim zevkine odakli olur o da beni memnun etmez
Nasil bir evliligimiz var sizce bazen ben cok bunaliyorum

Eşinizin kötü biri olmadığı ve size değer verdiği belli. Annesi mevzuu birçok erkekte en başında olabilen bir durum. Zamanla düzelir diye düşünüyorum..

Seviyorsan eşini maalesef böyle kabul etmek zorundasın. Şükret annesi sizde yaşamaya kalkmıyor. Senin kocan asla hayır demez gibi geldi bana.

Iliski durumu karışık.
Ya anasindan ayrilamayanlar evlenme yasagi gelsin mumkunse.
Ben annemin dizi dibinden ayrilamayan biriydim evlendim ayrildim ama esim hala annesine cok bagli. Annem annem diye anlatir birseyler. Artik bana gina gelir. Yeter annem annem diye basladin yine derim sustururum artik.
Aslinda esiniz kötü birisi degil ama kotu aliskanligi var annesine bagimlilik maalesef.
Ben olsam bende bunalirim ki bende bunalacagim gunlere adim atmak uzereyim :(( okurken kendimide gördüm acikcasi. Bizde beraber hic bir yere gidemiyoruz. Her yere 3 kisi annesi ben esim. Cok bunaltici.

Seviyorsan eşini maalesef böyle kabul etmek zorundasın. Şükret annesi sizde yaşamaya kalkmıyor. Senin kocan asla hayır demez gibi geldi bana.
Seviyorum evet
Yok bekar gorumcem var daha birlikte kaliyolar
Annesi oturmaya gelir gece yat diye tutturur esim hic kalicam dese hayır der mi aa ne munasebet

cekilmez ben bosanirdim galiba. daha yeni evli sayilirsiniz. cinselik bile au simdiden oda... gitsin anasiyla otursun siz fazlaliksiniz hayatinda. birde cocuk yapiyorusun boyle adamdan

yufff bu ne böyle iyi patlamıyorsun
zorlaya zorlaya bir düğüne götürsen bir gününü kendi ailene ayırsan
bir gün onun kararına bırakmadan sinema bileti alıp sinemaya gitseniz artık ailesinin annesi değil sen ve çocuğun olduğunu anlasa

bir de kendin konuşmayı denesen

Ailemdende bisey gormedim
Evlenince ozgur ve rahat oldum
Karismaz hicbiseyime
Ama hic paylasimimiz yok bu uzuyor beni
tamamda evlilik degilki bu. ev arkdasligi gibi birsey.bak 10 yillik evliyim. esim isten eve gelir cocuk cocuk hemen cikariz. bizimle vakit gecirir. yeri gelir anneme birakirim bas basa birseyler yapariz. ve en az hafta 2 3 cinselik olur onuda o cogu zaman ister yani sirnasir:) siz dha yeni evlisiniz 40 yillik evililer gibi yasiyorsunuz.

cekilmez ben bosanirdim galiba. daha yeni evli sayilirsiniz. cinselik bile au simdiden oda... gitsin anasiyla otursun siz fazlaliksiniz hayatinda. birde cocuk yapiyorusun boyle adamdan
Bosanmayi dusunmedim hic
Seviyorum iyidir merhametlidir rahat ettirir ama paylasimimiz yok
Cocugu esim cok istedi
Bende istedim oyalanirim hem diye
Hic degilse onunla vakit geciririm :anne:

yufff bu ne böyle iyi patlamıyorsun
zorlaya zorlaya bir düğüne götürsen bir gününü kendi ailene ayırsan
bir gün onun kararına bırakmadan sinema bileti alıp sinemaya gitseniz artık ailesinin annesi değil sen ve çocuğun olduğunu anlasa

bir de kendin konuşmayı denesen
Ahh soyle bakiyorumda nisanliyken bile en fazla 1 saat vakit gecirirdik hemen eve birakirdi

Benim kafam en cok cinsellige takildi. Bir evliligin en onemli 2. unsuru. Beni memnun etmiyor kendi zevkine odakli diyorsunuz mesela katlanabiliyor musunuz buna.. Bizim evliligimizde bosanma sebebi bu mesela

tamamda evlilik degilki bu. ev arkdasligi gibi birsey.bak 10 yillik evliyim. esim isten eve gelir cocuk cocuk hemen cikariz. bizimle vakit gecirir. yeri gelir anneme birakirim bas basa birseyler yapariz. ve en az hafta 2 3 cinselik olur onuda o cogu zaman ister yani sirnasir:) siz dha yeni evlisiniz 40 yillik evililer gibi yasiyorsunuz.
Masallah biz hic bole olamadik:cry:

Bence sizinle vakit gecirmekten hoslanmiyor :KK43:
Sohbet yok
Gezme yok
Beraber bi sey yapmak yok
Tatil yok
Bebegi iyi tutturmus bu haliyle :işsiz:

+1

Ama nisanliken bile en fazla 1-2 saat vakit gecirirdk hop beni eve birakirdi

Eeee, adam nisanliyken de konu sahibesine ayilip bayilmiyormus zaten. Yani o zaman cok ilgi gosteriyordu simdi okuzlesti gibi bir sey yok.

Sizi takmayan, vakit gecirmeyi sevmeyen adami almissiniz konu sahibesi simdi de ite kaka evlilik goturuyorsunuz. Cocuk da var, artik yaoacak bir sey yok adam sevmiyorsa sizi zorla sevdiremezsiniz.

Back
X