- 4 Ocak 2013
- 1.224
- 656
- 323
Esimle hic bagli degiliz birbirimize birlikte vakit gecirmeyiz ,bi yere gitmeyiz sohbet yok oyle uzun uzun, esimi sikayet ettim ablama ,bugun izinliydi esim arac kiraladi ona kiyafet almamiz lazim hep erteliyoruz yogun calisiyor diyo yok olmaz kaynimlarla kahvaltiya gittik ordan onlari biraktk evlerine hemen kaynanama gectk bi selale var oraya gidelim dedim kaynanamlara gecmeden yok olmaz,ayda 2 gun izni var hep annesigille piknige gidiyoruz bugun benim gunum diyor basbasa cikmiyoruz hemen annesigile ,ablamda dile getirdi ipleri eline verdin diye bbasindan beri boyle ama kahvaltiya giderken annesinide cagirdi gelmedi. tatil plani yapiyoruz annemide cagiralim diyo dedim bu son iki kisilik tatilimiz olacak bebek geliyor. 1,5 yillik evliyim
Balayindan dondugumuz ilk sabah sabahin 10 nunda hadi anneme kahvaltiya onu ozledim demisti
Tamam babasi yok ama bu kadarida fazla gibi
Esim sabah 6 aksam 8 de gelir gece 11 de dukkan kapatmaya gider 1 de gelir 3 saat goruyorum sadece gunluk
Ipleri eline vermekle alakasi var mi sizce?
Ama birlikte bisey yapmayi teklif etsemde beraber bi yere gitmeyi istemiyor
Yemege gitsek hop 15 -20 dk yer kalkariz,avm carsi pazar sevmez
Ama nisanliken bile en fazla 1-2 saat vakit gecirirdk hop beni eve birakirdi
Annesigile gitsekde onlarlada cok sohbeti yok aslinda ay bilmiyorum degisik iste
Ben sehir disina gitsem annesinde kalir
Ben iste calisirken gece 12 de cikardim vardiya olunca 12 ye kadar annesinde
Ben olmadan eve adim atmiyo adam
Cok konusmaz uzatmaz bi seyi cozum odaklidir ihtiyacimi sorar alir canimin istediğini her zaman,Isteyken 4-5 kere
arar
Biz anormalmiyiz birlikte gezen biseyler yapan ciftlere cok ozeniyorum
Cinselliktede genelde ben yanasirim zevkine odakli olur o da beni memnun etmez
Nasil bir evliligimiz var sizce bazen ben cok bunaliyorum
Balayindan dondugumuz ilk sabah sabahin 10 nunda hadi anneme kahvaltiya onu ozledim demisti
Tamam babasi yok ama bu kadarida fazla gibi
Esim sabah 6 aksam 8 de gelir gece 11 de dukkan kapatmaya gider 1 de gelir 3 saat goruyorum sadece gunluk
Ipleri eline vermekle alakasi var mi sizce?
Ama birlikte bisey yapmayi teklif etsemde beraber bi yere gitmeyi istemiyor
Yemege gitsek hop 15 -20 dk yer kalkariz,avm carsi pazar sevmez
Ama nisanliken bile en fazla 1-2 saat vakit gecirirdk hop beni eve birakirdi
Annesigile gitsekde onlarlada cok sohbeti yok aslinda ay bilmiyorum degisik iste
Ben sehir disina gitsem annesinde kalir
Ben iste calisirken gece 12 de cikardim vardiya olunca 12 ye kadar annesinde
Ben olmadan eve adim atmiyo adam
Cok konusmaz uzatmaz bi seyi cozum odaklidir ihtiyacimi sorar alir canimin istediğini her zaman,Isteyken 4-5 kere
arar
Biz anormalmiyiz birlikte gezen biseyler yapan ciftlere cok ozeniyorum
Cinselliktede genelde ben yanasirim zevkine odakli olur o da beni memnun etmez
Nasil bir evliligimiz var sizce bazen ben cok bunaliyorum