Evliligin yuzde kaci cinsellik?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki öyle, insan konuşamadığı biriyle tamam bu adamla evleniyim diye nasıl düşünür inanın aklım almıyor.
Sadece cinsellik yapalım bitti, ama evde 7 24 cinsellik olmaz ki. Insan sohbet etmeye birlikte başka şeyler yapma ihtiyacı hisseder. Konuşurken aynı frekansta olmadigin kişiyle nasil uzun yillar evli kalinir. Bilmiyorum bana ilginç geliyor öyle evlilikler
Eşim doğayı severdi ama iç içe hiç olmamış yavaş yavaş alıştırdım şimdi benden önce kendisi söylüyor şurası çok güzelmiş günü birlik kaçalım yürüyüş yapıp geliriz ormanda diyor ☺️ bu ay likya yolu yürüyüşüne gitmek için izin almaya çalıştı ama olmadı ekime kaldı artık. Nasıl mutlu oluyorum o böyle oldukça, hem cinsellikte daha iyi oluyor hal böyle olunca
Zaten pek sohbet etmeyip sadece cinsellikte ilgili olan adam bana hakaret ediyormuş gibi algılardım ben. Mesela eşim korku gerilim film sevmezdi birkaç tane izlettim zorla şimdi o bana film önerisiyle geliyor:) yoksa herkes alışverişe çıkıyor oturup film izliyor ama bunlar hakkında oturup konuşmak daha önemli. Herşeyden keyif almak lazım evlilikte 😇

Bu bahsettiğiniz şeyler çoğu evlilikte yaşanan durumlar. Öyle aman aman bir problem göremedim ben. Kaç tane baba adayı ağzı kulaklarında bebeğine kıyafet bakmıştır ki yani. Bir elin beş parmağını geçmez inanın. Ben İstanbul'a gitmiş kız kardeşimle beraber almıştım bebeğimin ilk kıyafetlerini hiç üzülmedim de eksikliğini de hissetmedim, eve dönünce tek tek gösterdim çok güzel hayatım deyip geçti, kıyafetlere sarılıp ağlamasını beklemedim tabi. Erkeklerin mizacı böyle, düz bakıyorlar hayata, biz her şeyde ağlamaya duygulanmaya yer arıyoruz, o sebeple beklediğimiz şeyi bulamıyoruz onlarda. Eşimin maç izlerken ondaki heyecanın bende olmaması gibi, bana göre saçma bir spor ama ona göre maç saatini kollayacak kadar önemli bir şey. Bunun gibi. Takılmayın derim. Bir üye söylemiş tatil planları yapın diye, çok mantıklı. Bizim birlikte yapmaktan hoşlandığımız şeylerden birisi tatil yapmak, pikniğe gitmek. İnanılmaz iyi geliyor. Bir de dedikodu, saatlerce konuşabiliriz:) Bir de eşimin ilgi alanı neyse onun üzerinden sohbeti başlatırım ben, siyasete tarihe çok meraklıdır. Bı ülkenin geçmiş tarihini sorarım oradan başlar devam ederiz, sonra konu konuyu açıyor illa ki. Eşinizin dikkatini çeken konular olaylar neyse oralardan soru sorun, merak edin irdeleyin çok hoşlarına gidiyor sdfssf🤣🤣

Miss Bride, ben hamile olduğumu öğrendikten sonra resmen frijit oldum. Eşim “inşAllah 9 ay böyle gitmez bu” dedi. En yakın arkadaşıma sordum “Bende emzirirken de devam etti” dedi. Hormonlarla mı alakalıdır nedir, ya da sadece bebeğe kitlendiğim için midir nedir ne canım çekiyor ne de kendimi verebiliyorum 🤦🏻‍♀️
Cinsellik evlilikte çatıdır ama onu ayakta tutan diğer şeylerdir sohbet, anlaşma, karşılıklı duyulan şefkat, beraber paylaşılan zaman... bence Cinsellik olmayan evlilik sürmeyeceği gibi paylaşım, sohbet olmayan evlilikte sürmez.
Daha 6 haftalık hamilesiniz 😂 yani hamile olduğumdan beri hiç istemiyorum falan derken aylardır böylesiniz gibi hissettim ama en fazla 2 haftadır biliyorsunuzdur bebeğinizi. Merak etmeyin istisnalar dışında o isteksizlik 2. trimesterda geçiyor. Çünkü ilk üç ay en sağlıklı gebelikte bile düşük riski olabiliyor. Sonraki üç ay eski enerjinize ve isteğinize geri dönersiniz.😁

Konuya degil basliga cevaben cinsellik onemli..

Ben şunu anlamadım, fuckbuddy müessesinden direk evliliğe mi geçtiniz? Birlikte en çok yaptığınız şeyin seks olup diğer hiçbir konuda ortak noktalarınızın olmaması enteresan.

Başlığa istinaden oransal olarak yüzde 33.3 cinsellik ,yüzde 33.3 muhabbet ,yüzde 33.3 hobiler😂 Tamamen eşimle iliskimizi içeriyor tabi bu kişisel yani. Bana göre hepsi lazım.Ama her ilişkinin dinamiği farklı sonuçta .Ortak noktalarınıza odaklanıp daha çok vakit geçirebilirsiniz .

Ben şunu anlamadım, fuckbuddy müessesinden direk evliliğe mi geçtiniz? Birlikte en çok yaptığınız şeyin seks olup diğer hiçbir konuda ortak noktalarınızın olmaması enteresan.
Uslubunuz yerlerde yalniz. Genelde yorumlariniz bu tarz midir? Yorumunuzun icerigine cevap vermicem muhatap alip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X