- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
- Konu Sahibi aycaelif1884
Kraliyet ailesine gelin gitmişsin haberin yok
He de geç ya
Takılma boşver

He de geç ya
Takılma boşver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kaynayan bize gelince oğlumla evlendiğin için sanslisn demisti oğlu yemek yapmayi biliyor diye
Üç oğlum var tek becerikli bu dedi.
Her iş elinden gelir dedi
Hiç umursamadım bazı insanlara cevab verince daha çok değerli sanıyor kendini.
Çünkü şöyle bunun öncesi vardiAma bu dedikleri gerçekse neden alındınız
Belki denilecek şey iyisini seçmeyi bildim olabilir de kadın diğer oğulların eşine göre şanslı olduğunuzu söylemiş hatta diğer oğulları azıcık gömmüş
Bana kalırsa hoş bir sohbet mesela siz neden bunu kötü hissettiniz
Not: galiba kv olma çağım geliyor, bu sitede kv konularında kvleri haklı bulmaya başladım, atacaklar yakında beni
Bunu bir tek benim ki soyledi sanmistim balayindan donduk ertesi gunu esim yanimizda degilken dugunden sonra kizlari olan komsulari gelmis biz ne kacirdik demisler ilk once guldum ee bu yasa kadar niye bekletmisler benimle evlenince mi akillarina gelmis demistim inanmadigimi belli ettim yani oradaBenim kvde de yeni evliyken tutturmustu oglumu damat isteyen komşularimiz eve geldiler oglumu istediler filan oglum istemedi, ne kizlar buldummm, efendim eşim eve kiz getirmişmişte kiz evlenmeyi cok istiyormuş da eşim istememiş. Oturup bunlari dinlemiştim.Eşime anlatmistim bunlari, kv baya baya uyduruyormuş hepsini zaten inanmamistim. Hangi kizin anasi erkek evine damat istemeye gelecek.
Allahm yarabbim
Kendilerini göge cikartiyorlar akillarinca...![]()
Hep aynı kafa.Bunu bir tek benim ki soyledi sanmistim balayindan donduk ertesi gunu esim yanimizda degilken dugunden sonra kizlari olan komsulari gelmis biz ne kacirdik demisler ilk once guldum ee bu yasa kadar niye bekletmisler benimle evlenince mi akillarina gelmis demistim inanmadigimi belli ettim yani orada
Çünkü şöyle bunun öncesi vardi
Birde esimin bu özellikleri benim gözümde büyük bir artı değil
Olmasi gereken ozellikler
Yemek yapıyor diye niye sansliyim ki
Bence basit ve gereksiz konuşma
Benim gözümde artılar çok baska
O aileye ben gibi eğitimli insan geldigi için onlar şanslı olmali
O zaman bunu niye vurgulamiyorlar
Onlara gittiğimde yine kaynana bu tarz şeyler ve başka seyler de söyledi kendi kendine orada coştular sadece kayınbiraderi biri de bizde sansliyiz böyle gelin bulduğumuz için dedi hepsi sustu
İyi niyetli olunsa onlarda evet derdi.
Konuyu değiştirdiler.
Egitimli gelin diye diye koşmuş ya ondan diyorumAnlatmak istediğim kv gibi düşünün
Ona göre yemek yapan oğlu bir artıya sahip ve bunu övüyor
Bu size ya da bana göre artı olmayabilir ama ona göre artı
Eğitimli gelin bana göre artıdır da bir çok kv ye göre eksidir ona göre önemli olmayan bir hususta sizi neden takdir etsin ki
Söylenen cümleleri karşı tarafa göre düşünmek lazım kv me eğitimli gelinin var ne güzel deseler bana ne faydası var der
Oğlun yemek yapıyor deseler gelin şanslı bizimki suyunu bile bana getirtirdi der
Kültürel gelişmeler geçiren bu süreçler biraz uyumsuz oluyor ama çok da umursanacak kazım
Güzel günler sizinle olsun
E sorsanıza
Niye şanslı olduğumu düşünüyorsun diye bi sorun
Cevap sizi tatmin etmezse asıl siz benim gibi gelin bulduğunuz için çok şanslısınız dersiniz
tam yerinde cevap vallaSİZ benim gibi bi gelin bulduğunuz için çok şanslısınız, desenize?
Hala"şans" kısımını göremedim ama...Evet hanımlar. Kaynanamın genellikle kurduğu cümle bu: Bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın. Beni artık daraltıyor bu cümle. Kaynanam ve kocası memur emeklisi. Benim babam işçi annem de ev hanımı. Çok şükür ailemin yüzümü kızartacak bir ayıbı, suçu yok. Ama neye göre karşılaştırma yaptığını anlamıyorum. Mütemadiyen bu cümleyi kuruyor. Sizce nasıl tepki vermeliyim?