• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın.”

Evet şanslıyım çünkü benim gibi mükemmel ötesi bir insan sizi seçebildi, en azından zor da olsa bi seçim yapabildiğim için şanslıyım

Kendini övmektir maksadı ettiği lafın nereye gittiğini bilmiyordur
Hiç takma desin dursun
Esine Söylersen hiç hoş olmaz elbet bir gün o da duyacaktır annesinin söylediğini

Benim kvde de yeni evliyken tutturmustu oglumu damat isteyen komşularimiz eve geldiler oglumu istediler filan oglum istemedi, ne kizlar buldummm, efendim eşim eve kiz getirmişmişte kiz evlenmeyi cok istiyormuş da eşim istememiş. Oturup bunlari dinlemiştim. 😂 Eşime anlatmistim bunlari, kv baya baya uyduruyormuş hepsini zaten inanmamistim. Hangi kizin anasi erkek evine damat istemeye gelecek. 🥴 Allahm yarabbim

Kendilerini göge cikartiyorlar akillarinca... 😁

Sonradam yüzüne vurdunuz mu?
Ben dayanamaz kesin vururdum :D

Evet hanımlar. Kaynanamın genellikle kurduğu cümle bu: Bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın. Beni artık daraltıyor bu cümle. Kaynanam ve kocası memur emeklisi. Benim babam işçi annem de ev hanımı. Çok şükür ailemin yüzümü kızartacak bir ayıbı, suçu yok. Ama neye göre karşılaştırma yaptığını anlamıyorum. Mütemadiyen bu cümleyi kuruyor. Sizce nasıl tepki vermeliyim?
Benim gibi bir gelininiz var diye siz de çok şanslısınız diyemiyor musun?

Evet hanımlar. Kaynanamın genellikle kurduğu cümle bu: Bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın. Beni artık daraltıyor bu cümle. Kaynanam ve kocası memur emeklisi. Benim babam işçi annem de ev hanımı. Çok şükür ailemin yüzümü kızartacak bir ayıbı, suçu yok. Ama neye göre karşılaştırma yaptığını anlamıyorum. Mütemadiyen bu cümleyi kuruyor. Sizce nasıl tepki vermeliyim?
"Sizde de ne sans var beni aldiniz hadi yine iyisiniz "der gecerdim

Orta halli vatandastir memurlar yalilarda usaklarla yasadigini saniyor heralde yazik.

Bana da eski nişanlımın annesi "anan seni kadir gecesi doğurmuş böyle bir aileye geldin" derdi. Çok överlerdi kendilerini, sağ olsunlar kaldıramadım böyle harikaötesi bir aileyi, nişanı attım. Dedim "ben size layık değilim, anneme de sordum kadir gecesi doğmamışım" =)))

Bana da eski nişanlımın annesi "anan seni kadir gecesi doğurmuş böyle bir aileye geldin" derdi. Çok överlerdi kendilerini, sağ olsunlar kaldıramadım böyle harikaötesi bir aileyi, nişanı attım. Dedim "ben size layık değilim, anneme de sordum kadir gecesi doğmamışım" =)))
Bunu bana kaynatam dedi ilk evlendigimde anneme dedim annemde diyorki kadirgecesi doğan ablan adam karıştırıyor dedi😂

😂😂😂

Benim kvde de yeni evliyken tutturmustu oglumu damat isteyen komşularimiz eve geldiler oglumu istediler filan oglum istemedi, ne kizlar buldummm, efendim eşim eve kiz getirmişmişte kiz evlenmeyi cok istiyormuş da eşim istememiş. Oturup bunlari dinlemiştim. 😂 Eşime anlatmistim bunlari, kv baya baya uyduruyormuş hepsini zaten inanmamistim. Hangi kizin anasi erkek evine damat istemeye gelecek. 🥴 Allahm yarabbim

Kendilerini göge cikartiyorlar akillarinca... 😁

O birşeymi benim eşimi Almanyadan istemişler 😂

Sınavla olsa son tercihim olmazdiniz ama gönül bu senin oğluna kondu de,sus🤣

Arada yeri gelince sende soyle beni ailenize gelin getirdiginiz icin cok sanslisiniz diye. Ama boyle cevap veremeyecegi yerlerde olsun yesin kendini .

Back
X