- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
- Konu Sahibi aycaelif1884
Ahh şu kayınvalideler... hep kendileri haklılar. Asıl benim gibi bir gelininiz olduğu için siz şanslısınız deseydiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kvde de yeni evliyken tutturmustu oglumu damat isteyen komşularimiz eve geldiler oglumu istediler filan oglum istemedi, ne kizlar buldummm, efendim eşim eve kiz getirmişmişte kiz evlenmeyi cok istiyormuş da eşim istememiş. Oturup bunlari dinlemiştim.Eşime anlatmistim bunlari, kv baya baya uyduruyormuş hepsini zaten inanmamistim. Hangi kizin anasi erkek evine damat istemeye gelecek.
Allahm yarabbim
Kendilerini göge cikartiyorlar akillarinca...![]()
Benim gibi bir gelininiz var diye siz de çok şanslısınız diyemiyor musun?Evet hanımlar. Kaynanamın genellikle kurduğu cümle bu: Bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın. Beni artık daraltıyor bu cümle. Kaynanam ve kocası memur emeklisi. Benim babam işçi annem de ev hanımı. Çok şükür ailemin yüzümü kızartacak bir ayıbı, suçu yok. Ama neye göre karşılaştırma yaptığını anlamıyorum. Mütemadiyen bu cümleyi kuruyor. Sizce nasıl tepki vermeliyim?
"Sizde de ne sans var beni aldiniz hadi yine iyisiniz "der gecerdimEvet hanımlar. Kaynanamın genellikle kurduğu cümle bu: Bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın. Beni artık daraltıyor bu cümle. Kaynanam ve kocası memur emeklisi. Benim babam işçi annem de ev hanımı. Çok şükür ailemin yüzümü kızartacak bir ayıbı, suçu yok. Ama neye göre karşılaştırma yaptığını anlamıyorum. Mütemadiyen bu cümleyi kuruyor. Sizce nasıl tepki vermeliyim?
Sonradam yüzüne vurdunuz mu?
Ben dayanamaz kesin vururdum![]()
Bunu bana kaynatam dedi ilk evlendigimde anneme dedim annemde diyorki kadirgecesi doğan ablan adam karıştırıyor dediBana da eski nişanlımın annesi "anan seni kadir gecesi doğurmuş böyle bir aileye geldin" derdi. Çok överlerdi kendilerini, sağ olsunlar kaldıramadım böyle harikaötesi bir aileyi, nişanı attım. Dedim "ben size layık değilim, anneme de sordum kadir gecesi doğmamışım" =)))
Bana da eski nişanlımın annesi "anan seni kadir gecesi doğurmuş böyle bir aileye geldin" derdi. Çok överlerdi kendilerini, sağ olsunlar kaldıramadım böyle harikaötesi bir aileyi, nişanı attım. Dedim "ben size layık değilim, anneme de sordum kadir gecesi doğmamışım" =)))
Benim kvde de yeni evliyken tutturmustu oglumu damat isteyen komşularimiz eve geldiler oglumu istediler filan oglum istemedi, ne kizlar buldummm, efendim eşim eve kiz getirmişmişte kiz evlenmeyi cok istiyormuş da eşim istememiş. Oturup bunlari dinlemiştim.Eşime anlatmistim bunlari, kv baya baya uyduruyormuş hepsini zaten inanmamistim. Hangi kizin anasi erkek evine damat istemeye gelecek.
Allahm yarabbim
Kendilerini göge cikartiyorlar akillarinca...![]()
Babamın bi akrabası gitti öyle, bin pişman.O birşeymi benim eşimi Almanyadan istemişler![]()
Sınavla olsa son tercihim olmazdiniz ama gönül bu senin oğluna kondu de,susEvet hanımlar. Kaynanamın genellikle kurduğu cümle bu: Bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın. Beni artık daraltıyor bu cümle. Kaynanam ve kocası memur emeklisi. Benim babam işçi annem de ev hanımı. Çok şükür ailemin yüzümü kızartacak bir ayıbı, suçu yok. Ama neye göre karşılaştırma yaptığını anlamıyorum. Mütemadiyen bu cümleyi kuruyor. Sizce nasıl tepki vermeliyim?
Arada yeri gelince sende soyle beni ailenize gelin getirdiginiz icin cok sanslisiniz diye. Ama boyle cevap veremeyecegi yerlerde olsun yesin kendini .Evet hanımlar. Kaynanamın genellikle kurduğu cümle bu: Bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için çok şanslısın. Beni artık daraltıyor bu cümle. Kaynanam ve kocası memur emeklisi. Benim babam işçi annem de ev hanımı. Çok şükür ailemin yüzümü kızartacak bir ayıbı, suçu yok. Ama neye göre karşılaştırma yaptığını anlamıyorum. Mütemadiyen bu cümleyi kuruyor. Sizce nasıl tepki vermeliyim?