- 15 Şubat 2013
- 26.405
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.302
- 798
- Konu Sahibi nabermaykil
-
Valla Istanbuldayken Harbiye de oturdum bi donem, ben böyle senlikli mahalle gormedim, sabaha kadar kavga, kiyamet, kumarhane kavgalari, polisten kacanlar, travestiler, alirdim cayimi sigarami, zabaha kadar bunlari takip, pek gizeldi gariAhahahaha şu ana kadar karşılaşmadım açıkçası. Eğlence, makara var hep
Ay niye anlattim, cok pavyon vardi orda, belasi da kavgasi da bitmezdi, alzheimerli teyzeler gibi ne anlattigimi daha anlatirken unuttum bdbdbdvValla Istanbuldayken Harbiye de oturdum bi donem, ben böyle senlikli mahalle gormedim, sabaha kadar kavga, kiyamet, kumarhane kavgalari, polisten kacanlar, travestiler, alirdim cayimi sigarami, zabaha kadar bunlari takip, pek gizeldi gari
Bar aslında ama konsomatrisler var. Haberleri olmayabilir diye dusunuyorumValla ben önemserim diğerlerinin aksine. Neticede bu adam kim? Evleneceğim kişinin annesinin kardeşi. Aynı evde büyümüşler aşağı yukarı aynı terbiyeyi almışlar. Abim pavyon açsa tabelasını malum bir yere koyardı bizimkiler. Bunu başarmış resmen adam. Ben kıllanırım arkadaş. Hayır birde dayı yani. Amcasının yeğeninin kuzeni falan değil. Ben dayıdan değil aynı evde büyüyen müstakbel Kv deden ve onun yetiştirdiği müstakbel damattan kıllanırım.
Ne alaka dayiyla lütfen ya insanları huyuna göre eleştirinUzun sureli bi iliskim var, sevgilim cok iyi cok anlayıslı bi insan. Artık ciddi dusunmeye basladık ikimizde universite mezunu, isinde gucunde insanlarız. Eskiden dayısı pavyon tarzı bir yer isletiyormus bi kac sene once kapatmıs. Cok samimiyetleri de yok yılda 2 kez anca gorusuyorlar. Sizce bu bi sorun yaratır mı ilerde bizim icin yaratmaz gibi geliyor ama emin olamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
Fikir almak istedim sadeceNe alaka dayiyla lütfen ya insanları huyuna göre eleştirin
Aile ilişkileri ölümüne zayıftır ve dayı evden 18 yaşında kaçmış bir zıpçıktıdır eyvallah. Ben bunun ardına düşerdim zira bundan emin olamazsınız. Aile eğitimi neredeyse herşeydir. Hele ki, Dayının kız kardeşi olan anne ; herşeydir.Bar aslında ama konsomatrisler var. Haberleri olmayabilir diye dusunuyorum
Ben öyle bir yerde çalışmıyorum. Kartalda gece klübü gibi bir yer. Karşılama yapıyorum sadece. İş adamları geliyor o yüzden kavga falan olmuyor aylık kazancımda 15 bin falan güzel işValla Istanbuldayken Harbiye de oturdum bi donem, ben böyle senlikli mahalle gormedim, sabaha kadar kavga, kiyamet, kumarhane kavgalari, polisten kacanlar, travestiler, alirdim cayimi sigarami, zabaha kadar bunlari takip, pek gizeldi gari
Guzel paraymisBen öyle bir yerde çalışmıyorum. Kartalda gece klübü gibi bir yer. Karşılama yapıyorum sadece. İş adamları geliyor o yüzden kavga falan olmuyor aylık kazancımda 15 bin falan güzel işanaokulunda iş bulamayınca buralara düştük
Konu sahibinde çeker alır onu oradan evinin erkeği çocuklarımın babası olacaksın diye.... Ve kötü adam dayı olaya el atar ve oğlan için kaçınılmaz sonSevgiliniz ileride pavyona düşebilir
HahhahKonu sahibinde çeker alır onu oradan evinin erkeği çocuklarımın babası olacaksın diye.... Ve kötü adam dayı olaya el atar ve oğlan için kaçınılmaz son
Yok cok nadir gorusuyorlar zaten adam kapatmıs baska yere tasınmıs orda da baska isler yapıyor. Ama facebook hesabını buldum arkadasları vs hep eskort tarzı hesaplar. Rahatsız oldum
Yok aslında sevgilimin hic oyle yerlerle isi yok. Acık oldugunda bile bir kez gittigini gormedim sadece cok evime sokmak istemeyecegim bir insan gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?