arkadaşlar bebeğimin küvözde 5. günü ..solunumunu makineden bağımsız almaya başlamış bugün sevindim ama hala beslenemiyormuş.vücudunun tolere etmesini bekliyoruz dedi anlamadım..zaten 30 saniye görebiliyorum o kadar..35+5 de 2450 gr doğdu...sizler tecrübelisin bebeğim beslenmiyor ne demek..nasıl ne zaman beslenecek.nasıl gelişecek
çok iyi yapmışsın..akranlarıyla olmak eminim çok iyi gelecek,zamanla neler kattığını göreceksin..inşallah aralarına karıştığı zamanlarda gelecek..öyle büyük adımlar atamasalarda bu yolu alacak bi gün bizimkilerde.tanıdığınız bi yer olması Berilin şansı olmuş.bende ank.da utku için öyle bi yer aramıştım ama refakatimi kabul etmediler,bende kimseye emanet edemedim.bu arada göz konusunu ne yaptınız,terapiye geldiniz mi
Geçmiş olsun prensesimize. Umarım atlatmıştır artık. Berkay'da çok terleyen bir çocuk. Arık sırt bezi değiştirmek de fayda etmiyor günde kaç defa kıyafet değiştiriyoruz.
Biz de tatilden döndük. Bizim için pek tatil gibi değildi ama Berkay çok eğlendi. Biz de sürekli peşinde koşturmaktan bitap düştük. Biz Antalyadaydık hava nispeten iyiydi ama döneceğimiz gün resmen buhar üfleniyor gibiydi. Hep klima altındaydık. Ama ondan önce çok güzel bunaltmıyordu hava. Berkay bol bol denize havuza girdi. Kazasız belasız döndük çok şükür.
selam ..mehtap ne ıyı olmus tatıl ..bende bı haftalık gıttım geldımm üçüzlerle zorda olsa guzeldı degısıklık oldu...prensesımız masallah resımlerı cok guzel annesı..herkes ıyı okudugum kadarıyla ıns daha ıyı olalım.......ben havuz olayına bu yaz ara verdım bakalım seneye baslıcam ama bezden cıkması gerek ..cok sacma bu kural bez mayo var bı kere sabancıda bez mayo ıle yuzuyodu kızım ..malesf yuzme olayında cok secenek yok ıns seneye yuzme dersı aldırtıp oğrenmsını saglıcam bu sekıl dh ıyı olucak..fızık devam bızde cok sukur daha ıyıız yavasta olsa yuruyorum aslında yavas degıl dıla cok hızlı yuruyo ama yavas yurumesı gerek hızlanınca parmak ucu basıyo cunku ...yavaslatmaya calısıyoruz kızyorum bazen ama ne fayda ucuyo ..bunun dıısnda emzık savasımız devam edıyo bu yaz bırakmam gerek ama cok zor cok alıstılar ...cok sıkılıyolar ve bırbırlerını yıyolar ...bende telef oluyorum ...konusmaları ıyıce artı dertlerını anlatıyolar artık...ela gıozluk takıyo..alıstı cok sukur...herkese guzel bı gun olsun
selam ..mehtap ne ıyı olmus tatıl ..bende bı haftalık gıttım geldımm üçüzlerle zorda olsa guzeldı degısıklık oldu...prensesımız masallah resımlerı cok guzel annesı..herkes ıyı okudugum kadarıyla ıns daha ıyı olalım.......ben havuz olayına bu yaz ara verdım bakalım seneye baslıcam ama bezden cıkması gerek ..cok sacma bu kural bez mayo var bı kere sabancıda bez mayo ıle yuzuyodu kızım ..malesf yuzme olayında cok secenek yok ıns seneye yuzme dersı aldırtıp oğrenmsını saglıcam bu sekıl dh ıyı olucak..fızık devam bızde cok sukur daha ıyıız yavasta olsa yuruyorum aslında yavas degıl dıla cok hızlı yuruyo ama yavas yurumesı gerek hızlanınca parmak ucu basıyo cunku ...yavaslatmaya calısıyoruz kızyorum bazen ama ne fayda ucuyo ..bunun dıısnda emzık savasımız devam edıyo bu yaz bırakmam gerek ama cok zor cok alıstılar ...cok sıkılıyolar ve bırbırlerını yıyolar ...bende telef oluyorum ...konusmaları ıyıce artı dertlerını anlatıyolar artık...ela gıozluk takıyo..alıstı cok sukur...herkese guzel bı gun olsun
selam kızlar...
bizde sıcaklardan dertliyiz ama başka türlü.zaten zar zor yiyen oğlum sıcaklardan ağzını açmaz oldu,sürekli suyu dikiyor tepesine,başka bişey istemiyor.kürdan gibi duruyor başka çocukların yanında 11 kilo300gram((
ebrizm,bahsettiğin doktoru hiç duymadım. görme terapisi konusunda yazışmıştık daha önce,bana pek faydalı bişey gibi gelmedi ama senin içinde kalsın istemezdim.kardeş olayı öyle,ne kadar canını yaksalarda bağları koparıp atmak öyle kolay değil,eşin bu sebeple bişey olmamış gibi davranıyordur mecbur..Beril için hayırlısı neyse o olsun..
muallim utkuda ilk yürümeye başladığında öyle aceleci adımlar atıyodu.hatta ayakta dengede durmayı öğrenmeden başlamıştı yürümeye.terapistimiz bizi uyarıyodu sürekli yavaş yürümesi lazım diye.ben utkunun heyecanına hak verip çok engellemedim.şimdi gayet güzel sakin sakin adımlar.hiç merak etme sen.
merhaba ebrizm daha önce buradan yazmıştım sana. prenses berili başından beri takip ediyorum ve sizi kutluyordum berilciğin iyi olması, sizede sabır için çok dua ettim.bi süredir takip edememiştim ne kadar büyümüş tatlı kız.ancak artık kaderdaşız diyebilirim canım benimde 1 yıl oldu bi prensesim oldu.maalesef genetik bir hastalıkla. sizinkinden farklı ama oldukça üzücü bi rahatsızlık.seni ve özel çocukların annelerini çok iyi anladığımı sanırdım ama hiçbirşey bilmiyormuşum.hayat artık başka birşey benim için tek dileğim allah sabrımızı yavrularımızın yanında olduğumuz sürece artırsın .ve bu yaşadıklarımızın sonu mutkaka güzel bitecek sizi çok öpüyorum .
her şeyden ötesi evet doğrusu değil belki ama yürüyüp koşuyor ya bu yeter ve büyük mutluluk. görme terapisine gelince ne bileyim artık bende şaşkınım ne doğru ne yanlış bilemiyorum ve inancım hiç bir şeye kalmamaya başladı her yerde maddi çıkar önemli evlatlarımız kimsenin derdinde değil. kardeş mevzusunud taksamda biraz zamana bırakmaya çalışıyorum.
bu arada utkuyu çok merak ediyorum. çok hızla ilerledi maşallah allah hep güzel günler yaşatsın minik utkumuza.
yagmurlu canım ne olursa olsun fızıgı bırakma canım cok faydası var kızımda artık yuruyo tek basına basladı cok sukur fızıktedavuı ıyı geldı....herkese saglık nasıp etsın rabbım cok zor bu ısler
tek kelımeyle supersın canım kızın senın gıbı bı annesı old ıcın cok sanslı rabbım daha ıyı etsın ıns...daha guzel gunler nasıp etsın cumlemıze
ebrızım kızın afo kullanıyormu...ben sımdı bot afo var onu aldım bakalım nasıl olucak ama kızım yurumeye basladı teyzesı darısı sıkıntıda olanlara ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?