mehtap merhaba.. herkesi sormuşsun ama sende berkaydan hiç bahsetmemişsin? kreş günlerini arttırdınız mı,sağlığı nasıl? yeni tariflerin varsa onlarıda bekleriz bu arada,tam buğday unlu esmer şekerli kek tarifinden sonra cici bebe almaz olduk,Allah razı olsun senden:)))
utkum ellerinizden öper...hemde kalkar yerinden yürüyüp gelir de öper:)) evin içinde bıdır bıdır arkamdan dolanıyo artık iyice ayaklandı..yalnız daha kendi kalkmayı öğrenemedi,yerden biyerlere tutunup kalkıyo ama maaşallah yürümeye iyice alıştı,düşmeler falan çok azaldı..özel eğitime devam ediyor.sanırım ince motor biraz geri ama öğretmeni zamanla yaşıtlarını yakalar diyor.yürümeye başlayıncada çiviydi,ipti küptü uğraşmaz oldu...bizden haberler böyle,umarım diğerleride anlatır biraz:)))
bu arada berkay cok yakısıklı olmus.................
selam herkese oo ebrızm hosgeldın canım ozlettuın kızın masallah cok tatlı olmus kocaman olmu..buyuyoolar ..canım ben sabancıya gıdıyordum yuzme ıcın raporrsuz ozel saatıne 120 verdım mayo bezle gırdı cok guzel ama cok pahalıydı su an ara verdım beledıyenın havuzu ve baska havuzlar dedıgın gıbı tuvalet aıs ıstıyo ya ne sacma gercekten bu tur cocuklar nasıl ogrenecek ya mayo bez kullanılsın ne var anlamıyorum bende..ama suyun co faydası var..su an ıyı bı merkese gıdıyoruz cok ıyı botoks bı kere olduk su an gecsek sayılır bacakları ayakta dengede ıkı aydır duruyo ve on adım atıyo cok sukur ıns tum cocuklar ıyı olsuz yolumuz uzun ama....koınsumaları daha yenı yenı anlasılır halde otuz aylık alduk cumle kuruyolar arzu kıına masalah dılındekı tembellık derken neyı kasteddın anlatsana nasıl oluyo bazı harfkerı benımkılerde tam cıkaramıyo...bu kıs ıkı yada uç gun yuvaya verıcem sosyal olmaları ıcın..herkese cok selam
nasılsınız kızlar..uzun zamandır foruma girmiyodum..herkesin iyi olmasına sevindim..ayşenur temmuzda 4 yaşına giricek:)))gelişimimiz güzel gidiyor..konuşma sorunumuz vardı bizim şimdi daha iyiyiz..özel eğitime gidiyoduk ama artık raporumuz doluyo ve ikinci bir rapor alamadık.4 yaşından sonra konuşma terapisinde rapor çıkarıcağız..ayşenur konuşuyor ama dil tembelliği var o yüzden bazı kelimeleri söyleyemiyor..özel bi konuşma terapisti bulduk oraya başlıcak ve haftada 3 gün evde konuşmayla ilgili pratik yaptırıcak bi uzmanla anlaşıcağız haftaya başlıcağaz bakalım ne olucak..herkese sağlık diliyorum..beril çok tatlı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?