gamyoncuiremsuayşenur arkadaşları beril,defne,derin ve diğer bıcırıklara günaydın ve bol yaramazlıklar diliyorkaydirigubbakcemile2
bu şiirler alıntımı yoksa ,içinden gelen nameler mi;?
valla bu sözlerin beni üzdü arzu cum insan kaderinde ortak noktaları olan kişileri asla silemez zaten ben siz hep hatırlanın dye böyle bişey yamak itedim sana ve ayşenura sevgileropuyorumnanaktan:1hug:tebrikler çoook ii düşünmüşsün canım..kendi ve kızım adına çok beğendim.:hooray:.yakışır güzelim hayırlısı bakalım..kitap çıktımı yollarsın artık:hooray:..tabi sen bizi tanımazsın o zaman:roflol:
günaydın arkadaşlarrrrrr bende prensesler derin defne ayşenuru önce mis gibi kokularını içime çekip sonra kocaman öpüyorum
şaka yapıyorum canım..böle bi insan olduğunu hiç bi zaman düşünmedim..kitap çıkarma olayını gerçekten destekliyorum..anlatımın çok doğal içten ve bağlantılı..ifade yeteneğin çok ii inşallah vazgeçmezsin..bizde seninle gurur duyarızvereliniortak
benim kızımda çok fazla bir gelişim yok açıkçası hala emeklemedi ellerini kollarını yatarken kullanmada bir problemimiz yok ama bastırdığım zaman kallarınınaltından tutarak çok kısa süre basıyor sert basıyor ama çok kısa öyle ayakta desteksiz durma desteksiz oturma sözkonusu değil daha bazen çok canım sıkılıyor ama yapabileceğim hiç bir şey yok 1 ağustosta nörolojik muayenemiz var o gün belli olucak fizik tedaviye gidip gitmiyeceği. eşimin kuzaninin bebeği var berilden 2.5 ay küçük doğum ayına göre tabi sağdan sola soldan sağa dönebiliyor onunla yan yana gelmeyi hiç istemiyorum birde hemen karşılaştırıyorlar çok sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?