Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

yumy dağhan çok güzel.Dağhan.Çok hoşuma gitti.Tüm arkadaşlarıma benim yanımda olduğunuz için, teşekkür ederim.Özellikle YUmy

bu gün işlerim çok arkadaşlar sizinle ilgilenemiyorum affedin beni

canım ne güzel yazmışsın ama enazından akşam sizleri bekleyen evlatlarınız var avunacak bir evladınız var sen öyle yazınca kendimi çok yalnız hissettim benim yolumu bekleyen bir evladım bile yok başkaların evlatlarını seviyorum bugün görümcem 5 yaşındaki oğluyla 8 yaşındaki kızını bana bıraktı oğlunu yıkadım uyuttum kızını yıkadım yukarı anneannesine yolladım yat uyu sende yengem dedim yiğenlerimi severken bile hep içim acıyor benim yavrum yok diye ablamın oğlu ozan anaokuluna gidiyor geçen hafta folklor oynuyacaklarmış çağırdılar seyrederken göz yaşlarımı tutamadım benim böyle evladım olupta onu seyretmeye gidebilcekmiyim diye lütfen dualarınızı eksik etmeyin biran önce evlat edinebileyim benimde artık bir evladım olsun:Saruboceq::ecrin_bebek:

canım yaaamafoldumben...en yakın zamanda küçücük bebişin kucağında olur inşallah tatlım:ecrin_bebek::Saruboceq:a.s.

allah sana en kısa zamanda bir miniği bağışlasın arkadaşım hem onun hayatı kurtulup bir anne sevgisine sahip olsun hemde senin acıların son bulsun inşallah

bebeğim büyüyor benden uzak bir yerlerde...içimde yanıp beni tüketen sinsi bir acıyla birlikte...ne zaman başlayıp ne zaman biteceği belli olmayan bir fırtına benimkisi...suyu bile yakıp kavuran...

keman sesi duyuyorum o ateşin çıtırtısı arasında ...tellerden nota değil sanki gözyaşları dökülüyor...bebğim geliyor aklıma ....canım canım canım diyerek içli gamlı acıklı bir nefes alıyorum...ama tıkanıp kalıyorum ...bir kerecik koklasam tenini şu an belki bir ömür nefes almadan yaşayabilirim...

Son düzenleme:
canlarım size güzel bir haberim var eşim bana sürpriz yaptı ve kızım EDA anısına bir blog sayfa açtı herkes girebilir adresim oznurserkan.blogcu.com hepinizi bekliyorum hepinizi öpüyorum canlarım benim

tüm bu yazılanlar beni 17 sene öncesine götürdü..

daha gelmesine 1 buçuk ay varken 18 mayısta çıkıp gelen kızım..
çok çektik yavrumda bizde..maddi manevi zor günler yaşadık..

ama allahıma binlerce şükürler olsun ki o günler geldi geçti,kızım şimdi 17 yaşında
fıstık gibi bir genç kız oldu..Allahım sizlere de o günleri göstersin..

canım beril ayşenur defne ve annelerine:1hug:a.s.

Son düzenleme:
çok teşekkürler yumy cim sana söyleyecek söz bile bulamıyorum aklına fikrine diline sağlık

linay 34 inşallah allah bizede senin yazdıklarını yazmayı kısmet etsin fıstık gibi genç kızlarımız var diyebilelim.

bizim kızların doğum tarihleri ve burçları neydi anneleriiii??:sm_confused:

yumy nete girmeyeli döktürmüşsün yine.Aklına ve diline sağlık.Defnenin doğum tarihi 23 haziran burcu yengeç.

opuyorumnanaktan:gitme:kızlar bilgisayarda bozuldu bi süre giremicemmafoldumben kendinize ii bakın kızım 20 temmuz doğumlu yengeç burcu..hepinizi seviyorum

cumartesi günü prensesime diş buğdayı ve 6 ay kınası yaptık fotoğraflarını ekliyeyim çok güzeldi tüm ailem destek verdi sağolsunlar özellikle iki kız kardeşim karnavala çevirdiler sağolsunlar bazı fotoğrafları ekliyorum kına şekerlerimizi de ekliyorum klpli çubukların içine minik fiğürlü mumlardan koydum ve beril in dotoğraflarını vesikalık gibi bastırıp pembe kartondan resim çerçeveleri yapıp içine yerleştirdiö çocuklarada kalemlerin üzerine şekerlemeler koyarak süsledim teyzesi kızıma kına tepsisi hazırladı yanar dönerli sık bir tepsi olmuş ışıklarla süslemiş müthişti halamlar annem kardeşlerim birer çeşit ikram getirdiler bende iki çeşit hazırladım böyle işte yorucu ama muhteşem bir gündü.

Eklentiler

• $100_0816 copy.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 92
  • $100_0817.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 102
  • $100_0818.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 97
  • $100_0840.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 98
  • $100_0878.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 112

canım kızında sende çok güzel çıkmışsınız darısı benim başıma inşallah allah banada nasip eder böyle bebeğimle fotoğraf çekilmeyi yaptıklarınızda harika olmuş doğrusu becerikli hanımlar prensesimi ve seni öpüyorum canım kib

bu arada kızın çok tatlıymış maşallah en kısa zamanda görüşelimde bizde sevelim şu prensesi annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…