:1no2::1no2:öylece kalakaldım senden ayrılınca sesler kesildi,ışklar söndü,kalbalık kayboldu biranda sanki....yapayanlızdım artık bir dünya içinde taki seni düşününceye kadar...canım beril ve çalışan tüm annelerin bebeklerine..mafoldumben:gitme:[/QUOT
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
beril cik tatlı uykusunda araladı minik gözlerini annesinin buğulu gözlerine baktı ...gülümsedi o anda... annesinin gözyaşları ıslattı tombiş yanaklarını...yine ayrılık vakti gelmişti...birkaç dakika uzayamazmıydı bu sabahlar sanki...sıcacık bir kucaktaydı az sonra serap misali bitip gidecek olan...yine akşamların özlemle bekleneceği bir güne merhaba diyordu...minik beril ve onun yaralı annnesi...
canım ne güzel yazmışsın ama enazından akşam sizleri bekleyen evlatlarınız var avunacak bir evladınız var sen öyle yazınca kendimi çok yalnız hissettim benim yolumu bekleyen bir evladım bile yok başkaların evlatlarını seviyorum bugün görümcem 5 yaşındaki oğluyla 8 yaşındaki kızını bana bıraktı oğlunu yıkadım uyuttum kızını yıkadım yukarı anneannesine yolladım yat uyu sende yengem dedim yiğenlerimi severken bile hep içim acıyor benim yavrum yok diye ablamın oğlu ozan anaokuluna gidiyor geçen hafta folklor oynuyacaklarmış çağırdılar seyrederken göz yaşlarımı tutamadım benim böyle evladım olupta onu seyretmeye gidebilcekmiyim diye lütfen dualarınızı eksik etmeyin biran önce evlat edinebileyim benimde artık bir evladım olsun:Saruboceq::ecrin_bebek:
canım yaaamafoldumben...en yakın zamanda küçücük bebişin kucağında olur inşallah tatlım:ecrin_bebek::Saruboceq:a.s.
allah sana en kısa zamanda bir miniği bağışlasın arkadaşım hem onun hayatı kurtulup bir anne sevgisine sahip olsun hemde senin acıların son bulsun inşallah
onlar 2008 yılında erkenden aramıza katılamaya karar verdiler.:1shok:diğer bebekler gibi tattıkları ilk duygu sevgi değil ne yazıkki acı oldusenağlama:1no2:kıldan ince damarlarına bir sürü iğne taktılar gözlerinsımsıkı bağladılar :1no2::1no2:diğer bebekler ışıl ışıl güneşi görürken bizim bebekler mo smor bir ışıkla dünyaya baktılar bütünbebekler annelerinin sıcak süt kokan memelerine sarılırken onlar buz gibi sertt borularla sarıldılar.:Saruboceq:anneleri dua etti biran önce onlara kavuşmak için beklediler beklediler:gitme::gitme::gitme::gitme: onları bir kez sarabilmek için allaha yalvardılar.
hayat onlar için yavaş yavaş ve zorlu ilerlicekti bazılarını ikizlerini kaybetti senağlamasenağlama:ecrin_bebek::ecrin_bebek:bazıları hayata yanlız başladı...
camdan bir evleri oldu onların anne kucağı yerine ,günlerce sarıp sarmalanacakları...ve hiçbir zaman unutulmaycak bir de hikayeleri ...::gitme::gitme: sonra yine beyaz bir camın arkasında buluşturdular annelerini :1hug::1hug::teselli::teselli: sevgileriyle yaramazlıklarıyla bütün dertleri unutturdular annelere izmir ankara herkes sevgiyle kucakladı birbirini kızlar küçücüktü ama başardıkları sevgi yumağı kilometreler büyüklüğündeydi.hayata eksiden başlamışlardı ama etrafa kattıkları artılar kendilerinden kat be kat büyüktü a.s.:1hug::asigim:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
işte her şerde bir hayır vardır bu da yeni dostluklara vesileymiş.ŞenizŞenizŞeniz
iyiki varsınız kızlar ve onların fedakar özel anneleri:asigim::1hug:a.s.:lepi:
canım beril ayşenur defne ve annelerine:1hug:a.s.bebeğim büyüyor benden uzak bir yerlerde...içimde yanıp beni tüketen sinsi bir acıyla birlikte...ne zaman başlayıp ne zaman biteceği belli olmayan bir fırtına benimkisi...suyu bile yakıp kavuran...
keman sesi duyuyorum o ateşin çıtırtısı arasında ...tellerden nota değil sanki gözyaşları dökülüyor...bebğim geliyor aklıma ....canım canım canım diyerek içli gamlı acıklı bir nefes alıyorum...ama tıkanıp kalıyorum ...bir kerecik koklasam tenini şu an belki bir ömür nefes almadan yaşayabilirim diyorum...
cumartesi günü prensesime diş buğdayı ve 6 ay kınası yaptık fotoğraflarını ekliyeyim çok güzeldi tüm ailem destek verdi sağolsunlar özellikle iki kız kardeşim karnavala çevirdiler sağolsunlar bazı fotoğrafları ekliyorum kına şekerlerimizi de ekliyorum klpli çubukların içine minik fiğürlü mumlardan koydum ve beril in dotoğraflarını vesikalık gibi bastırıp pembe kartondan resim çerçeveleri yapıp içine yerleştirdiö çocuklarada kalemlerin üzerine şekerlemeler koyarak süsledim teyzesi kızıma kına tepsisi hazırladı yanar dönerli sık bir tepsi olmuş ışıklarla süslemiş müthişti halamlar annem kardeşlerim birer çeşit ikram getirdiler bende iki çeşit hazırladım böyle işte yorucu ama muhteşem bir gündü.
cumartesi günü prensesime diş buğdayı ve 6 ay kınası yaptık fotoğraflarını ekliyeyim çok güzeldi tüm ailem destek verdi sağolsunlar özellikle iki kız kardeşim karnavala çevirdiler sağolsunlar bazı fotoğrafları ekliyorum kına şekerlerimizi de ekliyorum klpli çubukların içine minik fiğürlü mumlardan koydum ve beril in dotoğraflarını vesikalık gibi bastırıp pembe kartondan resim çerçeveleri yapıp içine yerleştirdiö çocuklarada kalemlerin üzerine şekerlemeler koyarak süsledim teyzesi kızıma kına tepsisi hazırladı yanar dönerli sık bir tepsi olmuş ışıklarla süslemiş müthişti halamlar annem kardeşlerim birer çeşit ikram getirdiler bende iki çeşit hazırladım böyle işte yorucu ama muhteşem bir gündü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?