allah sana kolaylık versin arkadaşım ya
bilmem biz seneye ne yapcaz uğraşcaz galba senin gibi
sıkıntısı basıyorda aklıma getirmek istemiyorum vallah
neyse okulluyuz artıkın ne yapalım büyük oğlanda sıkıntı cekmedimde
bu küçük çektireçek gibi yaaaaaaaabenneyaptımki
allah sabırlar versin arkadaşım dün akşam kızım kendiliğinden defterini eline almış yazması gerek bayram ödevlerini yaparken görünce inanamadım kendisi almış eşime dedim ölücekmiyim halüsülasyonmu görüyorum doğru söyle bana çimdikle beni felan ama harbiden ilk kez kendisi laf söylemeden desteksiz çalıştı
sel buarada hoş geldin dicem aramıza ama bi görünmüş bi kaybolmuşsun vallahi
şekerlerrrrrrrrrrrrrrr günaydın bacılar bu gün arife her keş ler yoğundur yaf bayramınızı kutlarım canlarım aramıza yeni katılanlarda hoş gelmşler sefalar etirmişler
:teselli:aaaaaaaaaaa ne oldu desem özel olmazsa gündüz karanlığı umarım gün içerisinde düzelir canım moralellerin benimde senden farkım yok desem yeridir canım
öyle üzgünüm ki anlatamam
dün gece ocağa kurufasülye koydum
o arada benim ufaklıkla şekerlemeye dalmışım kokuya uyandım kurular yanmış neyse ona üzülmedimde yeni yaptırdığım mutfak dolabıyla birlikte tezgahın üstüne sıçak tencereyi koydum şaşkınlıkla ne görem tezgah sarardı çamaşır suyuyla sildim ama kalıntıları yok olmadı canım sıkkın arkadaşım eşim malesef bilmiyor çaydanlık altını koydum sararan yere ne yapcam ben ya granit tezgahlar var ya ondan of of hala gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor canım çok sıkkın ya senağlama
senin neye morelin sıkkın canım
of of ağlamak istiyorum dün gece ağlaya ağlaya uyudum senağlama
öyle üzgünüm ki anlatamam
dün gece ocağa kurufasülye koydum
o arada benim ufaklıkla şekerlemeye dalmışım kokuya uyandım kurular yanmış neyse ona üzülmedimde yeni yaptırdığım mutfak dolabıyla birlikte tezgahın üstüne sıçak tencereyi koydum şaşkınlıkla ne görem tezgah sarardı çamaşır suyuyla sildim ama kalıntıları yok olmadı canım sıkkın arkadaşım eşim malesef bilmiyor çaydanlık altını koydum sararan yere ne yapcam ben ya granit tezgahlar var ya ondan of of hala gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor canım çok sıkkın ya senağlama
senin neye morelin sıkkın canım
of of ağlamak istiyorum dün gece ağlaya ağlaya uyudum senağlama
. Dün benim doğum günümdü. Bayram dolayısıyla kaynadı kimsejikler de hatırlamadı kocimden başka ailemden. Bayram bitince diiceklerki aaaa doğum günü geçmiş bileeee! :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?