• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim paramızla başkasına hediye alip kendi adına götürüyor

Aslında çözümü çok basit. Oğlu alacak karşısına, tüm sülalesine hediye alamayacağını söyleyecek. Ama oğlu söyleyecek, oğlu oğlu.

Söyleyemiyorsa sizin anneniz gelecek, giderken de eltisine, görümcesine, enğine ,cücüğüne hediye alıp damada ödetecek. Bakın o zaman nasıl sorun ediyor, nasıl zoruna gidiyor.

Şu ana baba hakkını doğru anlayamamış, her şeyi hakları sanan adamlarla yaşamak çok zor
Ne güzel yazmışsınız ellerinizi sağlık…. Olacağı buu

Senin bu yorumların 😍😍cidden konu sahibi mesela o yegenler vs size yada çocuklara hediye gönderiyor mu?
Gönderiyorlar ama her aile kendi bütçesine göre yolluyor zorlamadan. Çocuklara marketden bisküvi şeker takım almışlar. Bende yeri geldiğinde elim boş gitmiyorum ama böyle değil. Benim paramla tüm aileye hediye aldı.

Karşılık beklemem birine hediye alırken bu benım kararım olursa ama

benım rızam sorulmadan bana maddi bişeyler kasada pat die aldırılıyorsa da sorarım hani biz kimseden bisey görmüyoruz bize gelırken nie eli boş geldin ya die 🙈🙈🙈
Kendi çocuklarını alıpda mağazaya markete gidip ödetmiş mi acaba…. Herkes kendi maddiyatine göre yollamış veya yollamamış onun hesabında bile değilim. Bana sormadan danışmadan benim paramla aldıtirtması çıldırtıyor beni

E diyemediniz mi anne biz gerekli görürsek hediye alırız,bizim adımıza karar verme diye?
Kendi istiyorsa kime ne istiyorsa alabilir ama benim adıma karar veremez.
Ödemeyin,sanki sizin aklınız yok, siz düşünemiyorsunuz kime ne hediye alınacak/alınmayacak.
Saygıdan sustum ama onun bana yaptığı terbiyesizlik miğdeme ağrılar yapıyor. Çok hastalık hastası bi kadın. Birşey desen oturur ağlar hasta olur depresyona girer hastanelik olur

Kendi çocuklarını alıpda mağazaya markete gidip ödetmiş mi acaba…. Herkes kendi maddiyatine göre yollamış veya yollamamış onun hesabında bile değilim. Bana sormadan danışmadan benim paramla aldıtirtması çıldırtıyor beni
aman ben konuyu unuttum üstünden gecmıs 4 gun
Almayın bisey ödemeyin bitti gitti gırtlağınıza mı yapışıyor Eşinizede söyleyin ödemesin yada atın kadının numarasını ben söyleyivereyim teyze uçak biletini falan kendin al die

aman ben konuyu unuttum üstünden gecmıs 4 gun
Almayın bisey ödemeyin bitti gitti gırtlağınıza mı yapışıyor Eşinizede söyleyin ödemesin yada atın kadının numarasını ben söyleyivereyim teyze uçak biletini falan kendin al die
Hepsini biz alıyoruz maalesef.. sonra soruyorum kendime torunları için kendi ne yaptı diye.. bide insan parası oldupunu bildiği için dahada sinirime dokunuyor

Yani bence onu o kadar dışarı çıkartmayın sizin eve her gelişinizde onu turist gibi alışverişe götürmek zorunda değilsiniz sürekli bi bahane yaratın illa bişe alacaksa da çıksın alsın.
Oralı olmamak diye bişey var ya hani.
Gerçi oğluna her türlü ödetiyordur oğlu bişe diyemiyorsa siz deyin anne bizim durumumuz yok şuan eşim eksiden çekip ödüyor her seferinde bütçemiz yok diyiverin almaz

Yani bence onu o kadar dışarı çıkartmayın sizin eve her gelişinizde onu turist gibi alışverişe götürmek zorunda değilsiniz sürekli bi bahane yaratın illa bişe alacaksa da çıksın alsın.
Oralı olmamak diye bişey var ya hani.
Gerçi oğluna her türlü ödetiyordur oğlu bişe diyemiyorsa siz deyin anne bizim durumumuz yok şuan eşim eksiden çekip ödüyor her seferinde bütçemiz yok diyiverin almaz
Mecbur iş bana düştü

Onuda rahatsız ediyor kötü olmak istemiyor kimseyle. Ben konu açılsa açık açık diyesim geliyor bütçen neyse ona göre bak diye
Çok okuduk biz böyle konuları. Şikayetin dozunu biraz artırın da eşinizin sen benim annemden ne istiyorsun diye diklenmesini izleyin. Eşiniz çok rahatsız da alttan alıyor değil, direkt rahatsız değil kendisi. Sizin anneniz de her ay gelip sizde kalsa, her şeyini size ödetse eşiniz bu aman boşver tavrını sürdürür müydü acaba.
Bir insanı kırk yıl sırtında taşı, bir gün indir, senden kötüsü olmaz. Yarın öbür gün çizgi çekince kayınvalideniz bugüne kadar yaptıkların için çok teşekkür ederim demeyecek, 5 kuruşun lafını yaptılar diyecek. Şimdi susarsanız gelecek senelerde de devam edecek. Bugüne kadar kayınvalideniz size kaç hediye aldı ki siz onun başkalarına vereceği hediyeler alıyorsunuz.
Eşiniz annesine ödeyemeyiz diyecek, bu kadar basit. Siz söylemeyin, eşinizin sizi kötü adam yapmasına izin vermeyin

Bizim kendı aylık harcamalarımız belli kimsenin çocuğuna onu bunu almak ıcın kendı çocuklarımdan kısamam diyin . karsılık verirse de , -Biz kimden ne görüyoruz hani bize gonderılen hedıyeler nerde die sorun
Tam Tamina bu sekilde demen lazim.

Nefret ederim böylesi insandan

Iyi geceler,

eşimin ailesinden çok uzak şehirlerde yaşıyoruz ve bu durumdan dolayı kayınvalidem yılın 2 ayını 1 ay aralıklarla bizde geçiriyor. Bizde kaldığı müddetçe ihtiyaçları gezme yemek vs bizim tarafımızdan karşılanıyor. Fakat dönerken uzakta yaşayan ailesine hediye almak istiyor ve bunu çekinmeden bize ödetiyor. Küçük hesaplar peşinde değilim. Çocuklarına torunlarına eltisine yeğenlerine onun çocuklarına kadar alıyor. Parası olmadığından değil biz ödeyince beleş olduğundan. Kendimi aşırı derece enayi yerine konmuş hissediyorum. Geçen hafta mağazadan bir şey beğenip kasaya getirip bir şey demeden ödetmesi beni çok şaşırttı. Eşim ve ben hedeflerimiz ve çocuklarımız için çok çalışıyoruz. Geldiğine seviniyoruz ama bu olanlar beni şaşkınlığa sürüklüyor. Eşim boşver gidecek zaten diyor ama ben bu durumu her yıl yaşayacağımdan korkuyorum.
Benim durumumu anlayan yaşayan varsa eğer yorumlarınızı bekliyorum.
Benim kaynanamda daha önce geldiğinde kardeşlerine yeğenlerine hediye almak istemişti sipariş bunları bunları istediler diye , o zaman sadece eşim çalışıyordu 3 çoçuğum var zaten , yalnızken söylediğinde direkt demiştim vallahi milletin çoçuğuna alacağıma kendi çoçuğuma alırım sipariş verenler hediye göndermiş mi de istiyor demiştim tekrar isteyememişti yüzüme demese de arkamdan eltilerime kayınlarıma bayağı bir dedikodu yapmış ama umrumda olmadı , alsaydım istekleri bitermşydi hiç almayım açık açıkta söyleyin bunu

Benim kaynanamda daha önce geldiğinde kardeşlerine yeğenlerine hediye almak istemişti sipariş bunları bunları istediler diye , o zaman sadece eşim çalışıyordu 3 çoçuğum var zaten , yalnızken söylediğinde direkt demiştim vallahi milletin çoçuğuna alacağıma kendi çoçuğuma alırım sipariş verenler hediye göndermiş mi de istiyor demiştim tekrar isteyememişti yüzüme demese de arkamdan eltilerime kayınlarıma bayağı bir dedikodu yapmış ama umrumda olmadı , alsaydım istekleri bitermşydi hiç almayım açık açıkta söyleyin bunu
çok iyi yapmışsınız. Bende bıktım artık

Back
X