Ay çok güzel ya, maşallah Allah nazardan saklasın
hakikaten şirin ve sıcak bir yuva görüntüsünde, Allah sağlık sıhhat mutlulukla oturmanızı nasib etsin
dolap sıkıntım var da ev de kira olduğu için masraf yapmak istemedik o yüzden yağlar tuzlar tezgahın üstünde solda duruyo orası kalabalık gelmiştir:) aslında deterjanlarda altta duruyo ama yeni bulaşık yıkamıştım orada kalıvermıişler:) sağdaki kavanozlardan bahsediyorsan boş garnitür kavanozları kapaklarına artan masamın kumaşından kaplama yaptım o kadar:13::13:
çok güzel bi ev salonunu beğendim...
allah huzurunuzu bozmasın...
canım bayıldım evine çok güzel özellikle mutfak takımın çok güzel nerden aldın ve ne kadara mal oldu canım bayıldım
Hayırlı olsun şirin,sıcacık yuvanız.Mutfak perde ve aksesuarlarını hazır mı aldınız bilmiyorum ama çook tatlı olmuş.Sempatik duruyor.Güle güle kullanın...
aminnn henuz 4 aylik bir ev olsada insanin evi gibisi yok ama bu kiraa insallah bigun kendi evimiz olur o zamannn kocaman mutfak yaptircaz bu cok kucuk esim de ben de cok daraldik kendi evimizin kocaman mutfagi olsun aminnnn:)tatlım evin çok şık ferah içaçıcı güle güle otur sağlık ve huzurla inş.. darısı olmayanların başınaaa aminnnnn :))
aminn canimmm cok sagolAllah mutlu mesut etsin çok güzel eviniz.
huzur ve bereket eksik olmasın evinizden güle güle oturun inş :)
canım evin çok güzel güle güle yaşa.holdeki beyaz rafların çok hoş nerden ve kaça aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?