bizim sirin yuvamiz:)

Çok hoş ferah bir ev. Ne çok sade ne çok abartı. Çok beğendim.

O kavanoz kapaklarını nereden aldınız bayıldım

olsun canım Allah kendinize ev versin inşallah cümlemize...

çok güzel bi ev salonunu beğendim...
allah huzurunuzu bozmasın...

Çok hoş ferah bir ev. Ne çok sade ne çok abartı. Çok beğendim.

O kavanoz kapaklarını nereden aldınız bayıldım

canim onlar masaortumle perdemden artan kumaslar :) bu sekilde degerlendirdim bir de o rafa koyacak bisey bulamadim hem sirin oldu boyle hem de raf dolmus oldu

daha yakin halide bu sekilde

canım bayıldım evine çok güzel özellikle mutfak takımın çok güzel nerden aldın ve ne kadara mal oldu canım bayıldım

Hayırlı olsun şirin,sıcacık yuvanız.Mutfak perde ve aksesuarlarını hazır mı aldınız bilmiyorum ama çook tatlı olmuş.Sempatik duruyor.Güle güle kullanın...

tatlım evin çok şık ferah içaçıcı güle güle otur sağlık ve huzurla inş.. darısı olmayanların başınaaa aminnnnn :))

Allah mutlu mesut etsin çok güzel eviniz.

canım bayıldım evine çok güzel özellikle mutfak takımın çok güzel nerden aldın ve ne kadara mal oldu canım bayıldım

canım eminönünden kumaşını aldık ben bilgisayar öğretmeniyimde bilgisayar öğrettiğim bi kursiyerim dikiverdi onları sağolsun bana bi kumaş maliyeti oldu metresi 15 tlydi sanırsam ama kaç metre gitti hatırlayamadım hiç

Hayırlı olsun şirin,sıcacık yuvanız.Mutfak perde ve aksesuarlarını hazır mı aldınız bilmiyorum ama çook tatlı olmuş.Sempatik duruyor.Güle güle kullanın...

hazir degil canimm hepsi el emegi ama cok azi benim elimin emegi sagolsun es dost cok yardimima kostu bu konuda:)

tatlım evin çok şık ferah içaçıcı güle güle otur sağlık ve huzurla inş.. darısı olmayanların başınaaa aminnnnn :))
aminnn henuz 4 aylik bir ev olsada insanin evi gibisi yok ama bu kiraa insallah bigun kendi evimiz olur o zamannn kocaman mutfak yaptircaz bu cok kucuk esim de ben de cok daraldik kendi evimizin kocaman mutfagi olsun aminnnn:)

Allah mutlu mesut etsin çok güzel eviniz.
aminn canimmm cok sagol

huzur ve bereket eksik olmasın evinizden güle güle oturun inş :)

canım evin çok güzel güle güle yaşa.holdeki beyaz rafların çok hoş nerden ve kaça aldın

dediğiniz gibi gerçekten çok şirin bir yuva olmuş
diğer odaları da görmek isterdim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…