• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim tasarımlarımız

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba fashion43 hoşgeldin.çizimlerin çok güzel olmuş eline sağlık.

merhaba arkadaşlar paylaşımlar harika bende paylaşmak isterdim ama yapamam benimkiler deri giyim üzerine çizimler ve sözleşmem var işyerimle paylaşım yapamam ama fikirlerimi sunmak isterim

merhaba kso merhaba fashion63 ikinizde hoşgeldiniz.çizimlerin çok hoş eline sğlık.

Olsun canım önemli değil.Hem teşekkür ederim tekrar:)ama çizimler bende gözükmüyo sankiii ne yapmam gerek bilmiyorum

inan bana ben hiç bilmiyorum.çok acemiyim de.

yoo her okuyan da yapamıyo yani benim de dikişim zayıf ama naapalım idare ediyoruz çizimlerle:)hakikaten sağolun ama çok teşkkürler

kızlarrrrrrrr cok güzel çizmişsiniz....

yani biraz şöyle evli bayan işi, uzun kollu abiye felan çizimleriniz varsa 4 gözle bekliorm ...
bunlar cok güzel ama giyemioz..
paylasım ıcın tşk

arkadaslar emeginize saglik cok guzel cizmissiniz

valla ellerinizesağlık kızlar tasarımlarınız harika arada gelip takip ediyorum birara bende mediha yenerin stilistlik kursuna gidiyordum oğlumun dersleri yüzünden bırakmak zorunda kaldım hocam bana senin gibi kabiliyetli bir öğrenciyi kaybettiğimize üzülüyoruz demişti

şimdide bir ilçedeyim ne yazıkki böyle bir kurs yok olsa mutlaka giderim

merhaba arkadaşlar ,,bende stlistlik kusuna gidiyorum,, burdaki paylaşımları takip edicem bende ekliyebirim,, iyi çalışmalar,,

ne guzel bi konuymus burasi bende amatorce biseyler karalarim ama onlari saklamak hic aklima gelmedi cizer sonrada atarim hatta en son aksam esimle konusurken cizmistim biseyler sonrada atmistim cope keske cekseydim:kahve:

arkadaşlar sınav süperdi 100'le bitirdim ama ben buraya çizimlerimi koyamıyorum! yardım kütfen

Cok güzel bir paylasim olmus, devamini bekliyoruz...

slm arkadaşlar !
ben amatörce ilgileniyorum stilistlik öğrenimim ise sadece 8 aylık kurs görmekten ibaret bende en yakın zamanda çizimlerimi eklicem...

benimde tasarımlarım var. bu konuda ne yapabiliriz. yani bunları satmak için falan nasıl bir yol izlemeliyiz.

Back
X