- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Merhaba sevgili hanımlar, çok sinirlendim acil aklıma burası geldi nefretimi kusmak için
Şaka bir yana bana göre oldukça haddini aşmış ve art niyetli bir şey okudum ama belki ben büyütüyorumdur o nedenle size danışmak istedim. Görümcemle eşimin ortak bir mülkü var, onu satıp başka bir yatırım yapmayı düşünüyorlar. Eşimin kafasında da İzmir vs. gibi popüler yerlerden temelden girip ev alıp satarak kar etmek var. Dün ablasına bir kaç ev göndermiş, bu evlere bakmak için watsapp’ına girdiğimde ablasının kendi kocası ve beni kast ederek bunlardan bir cacık olmaz dediğini gördüm. Yani ne varsa bizde var demiş. İyi de ben ne alaka? Benim anam babam hayatta Allah gecinden versin bana da bişeyler kalacak ben neden hıyar oldum şimdi diye coştum ben de. Eşimin babası yok malları da o yapmış gençken, o yapmasaymış görümcem 0 iş hayatı ile ne yapardı acaba?
Bana çok densizce geldi. Buna gülüp geçeyim mi, yüzüne vurayım mı? Tatsızlık mı çıkartayım küslük topuna mı gireyim? Ne demek bir cacık olmaz yahu? Ben geçen hafta işten ayrıldım diye mi bu laf sokmalar yani? E sen hayatın boyunca çalışmamışsın?
Eşim de ben öyle anlamadım bizimkiler diyince kocasının ailesinden bahsediyor gibi anladım diyor canım saf, temiz, naif kocam benim.
Abartıyor muyum?

Bana çok densizce geldi. Buna gülüp geçeyim mi, yüzüne vurayım mı? Tatsızlık mı çıkartayım küslük topuna mı gireyim? Ne demek bir cacık olmaz yahu? Ben geçen hafta işten ayrıldım diye mi bu laf sokmalar yani? E sen hayatın boyunca çalışmamışsın?
Eşim de ben öyle anlamadım bizimkiler diyince kocasının ailesinden bahsediyor gibi anladım diyor canım saf, temiz, naif kocam benim.
Abartıyor muyum?