Bizimkisi bir ban hikayesi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dino1isi

Nerede kalmıştık?
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
2.561
10.361
208
Allahım foruma ilk konuyu açmanın heyecanı içerisindeyim.. merhabalar, iyimisiniz? İyisiniz tamam.
Çok heycanlıyım çünkü farkettimki virgül yerine nokta koysam banlanıyorum ben. Siz nasıl başarıyorsunuz banlanmamayı? Öyle bir banlanıyorumki hızıma ben bile yetişemiyorum artık. En son yorumumda " Behlül kaçar" demiştim banlayan Adnan bey sanırım, bilemedim.

Haaaydi kalın selametle ben en az bir hafta banlıyım bu konu üstüne :)) baktım banlanıyorum, değsin istedim!
Sayın yönetim! " Beni siz delirttiniz, evet evet siz! "

En son doğum yapmadan önce banlandim ve niye olduğunu bile bilmiyordum çünkü msjlarimi bile acmiyordu siteye aylarca giremedim , yöneticilerle iletişim kuramadım neden öyle oldu hala anlamadım

behlül kaçar yazdıysan konu dışından gitmişsindir.
mesela behlül kaçar mı yazdın altına konuya ilişkin yorumunu da yaz ..
mune şimdi beni banlayacak🙈🤣

Sacmalamaaa burda ben varken banlanmak düşmez kimseye! Arkadaşın olası banını da bana ekleyin please, bol tuzlu olsun.
inşallah yalnızca 1 haftadır kardeş mermiye kafa attın şu an :KK70: hadi selametle :dondurma:

Eyvallah, benim canım yanmaz gardaş! :anne: kurşun adres de sormuyorki artık. Uyarı mesajı dönemi kalktı mı ? Selamsız sabahsız banlamışlar beni en son. Sevgili dinocum şundan dolayı banlanmış olmanın üzüntüsü içerisindeyiz mesajı gelmedi:KK76::KK76:

Eyvallah, benim canım yanmaz gardaş! :anne: kurşun adres de sormuyorki artık. Uyarı mesajı dönemi kalktı mı ? Selamsız sabahsız banlamışlar beni en son. Sevgili dinocum şundan dolayı banlanmış olmanın üzüntüsü içerisindeyiz mesajı gelmedi:KK76::KK76:
Bana sormamışsınız ama yazasım geldi.Sanırım 1 yıldır forumdayım hiç uyarı mesajı almadım.Öyle bir şey mi var?? Direkt banlanıyorum ben.Bakıyorum mesaj kutucuğumda 1 mesaj ve her şey donmuş.Ve lanet olası o tek mesajı açıp okuyamıyorum.Neden banlandığımın merakıyla günlerrr günlerrii kovalıyor.. 🤦‍♀️😁

Sevgili Dinocum banlandınız ama suçu Behlül'e atmayınız, yorumunuz baştan aşağı konuyla dalga geçme amaçlı olduğu için banlandınız, başınızı yakan Katya oldu.

Şimdi de banlanacaksınız sebep yazmama gerek yok sanırım, özelden ulaşmak yerine buradan yazmak yasak.
Neyse bizde banlanan arkadaşlara ban-ı kaza sigortası yaptırıyoruz, f tipi mapusta meslek edinme kurslarımız, haftasonu aileler için açık görüş, mapustaki annelere çocuk yardımımız da var.

Benide 2 konumdan banladi. Hala neden banlandigimi anlayabilmis degilim 😂😂 yoneticelere mesaj da attim ama maalesef cevap yok.

demekki sadece KV/Elti/Gorumce uclusu haricinde konu acarsan banlaniyosun😂😂
Son banınızı örnek vereyim, konunuz derttir evet ama her derdin bir bölümü var, sizinki anne çocuk sağlığı bölümüne ait bir dertti, konuları uygun bölümlere açmalısınız bu bir kuraldır ve herkese aynı kuralı uygulamak zorundayız.
Bana sormamışsınız ama yazasım geldi.Sanırım 1 yıldır forumdayım hiç uyarı mesajı almadım.Öyle bir şey mi var?? Direkt banlanıyorum ben.Bakıyorum mesaj kutucuğumda 1 mesaj ve her şey donmuş.Ve lanet olası o tek mesajı açıp okuyamıyorum.Neden banlandığımın merakıyla günlerrr günlerrii kovalıyor.. 🤦‍♀️😁
Sizin de son banınızı örnek vereyim, ki mesajınızda banlanacağınızı bildiğinizi ifade eden cümleniz var:)

Şimdi herkese toplu yazayım, kuralları uygularız bu size katı gelebilir ama sitenin düzeni açısından şarttır, banlandıktan sonra sizleregelen otomatik mesajlarda neden banlandığınız yazar, örneğin polemik üslup vb bir başlıkla gelir, mesajın içeriğinde de parantez içinde link gömülüdür, o linke tıklarsanız hangi mesajdan banlandığınızı anlarsınız, velev ki sebebi ve hangi mesaj olduğunu anlamadınız, bana veya Kazen Kazen beye özelden mesaj atıp sorun, hatta ben ara ara bana mesaj atıp ceza tablosunun görseli isteyenlere de ekran görüntüsü alıp atıyorum, aldığınız uyarı mesajları üzerinden yazmayın çünkü mesaj kutularımız aşırı doluyor, diğer mesajları görme ihtimalimiz düşüyor(örneğin üyelik iptali, sitede yaşanan teknik bir sorun vb mesajlar arada kaynıyor) bu sebeple ben sizlere giden otomatik uyarı mesajlarını silmek zorunda kalıyorum, sıfırdan mesaj atın, müsait oldukça dönmeye çalışıyorum, hatta burada yazdığım gibi sayfalar dolusu yazdığım da oluyor:)))

behlül kaçar yazdıysan konu dışından gitmişsindir.
mesela behlül kaçar mı yazdın altına konuya ilişkin yorumunu da yaz ..
mune şimdi beni banlayacak🙈🤣
Yalnız o numarayı yutmuyoruz nooption:))) bu yöntemle BDV'ye konu açanlar var ama kabak gibi sırıtıyor yorumlar ve konular, rehavet çöker dalıp geyik yaparsın ışık bir anda söner:KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X